Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
moderátornak: Motkány (Winner_hun), Vasvödör (Thrawn), Rover623
-
poffsoft
veterán
#495 VladimirR-t moderátornak!! legyen!
#496 A felére csökkenne a PH! társadalom : csak én maradjak benne, please
#497 ja, rajta nem múlna, kibaszná a sok tirpákot innen, az biztos.
ahogy én is.. mindjárt lenne megint újra sok élvezhető topic, a hülyegyerekeknek meg saját ketrecet adnék ott beszélgessenek egymás közt
: Őrült újoncok ketrece? vagy Őrült Tirpákok ketrece? -
-
elit_hun
őstag
hy!
Én ugyan nem szeretnék modi lenni, de pl szívesen írnék híreketA cikkek számomra túl ''nagyok'', de mint említettem hírezni lenne kedvem, tudom hogy nem vagyok valami példás magaviseletű tag, értelmetlen vitákba is beszálok stb...
De a szívem mélyén egy érző, jóságos ember vagyok, aki törődik az emberekkel
Most így átgondolva, mégsem akarok hírezni, de azért köszi hogy felajánlotátok
Át sem olvasom ezt a postot, biztos tele van helyesírási hibákkal -
raczger
őstag
szvsz ez a topik egy kicsit fölösleges
úgyis Parci meg a többi fent levő mondja meg ki lenne jó modnak, ha kell, és akkor vetül fel a kérdés, h szeretnél-e mod lenni vagy sem, elbírod-e ezt a terhet ami majd rádszáll? szánsz-e rá időt? stb....
ez úgyis csak a kiválasztottaknak adatik meg, vagy inkább a szerencsétleneknek
ezt nemtudomezt is jobban tudják a modok
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #478 üzenetére
Nem rossz célzás
-
I_Am
veterán
válasz
várnarancs #476 üzenetére
Ahogyan visszaolvasgatok a türelmet már most ''kipipálhatjuk''.
Na de elég szerintem a témából egy időre. Ha kell modi akkor ugyis összedugjuk a fejünket és privátban meg lesz keresve az akit érdemesnek találunk.
Tehát nem automatikus a dolog, mert az is feltétel, hogy kelljen még modi a fórumra. -
I_Am
veterán
válasz
várnarancs #472 üzenetére
Az első felére: attól, hogyha még megvan a 3 kritérium, attól sajna nem feltétlen leszünk modok...
Hol állitottam, hogy csak ennek a 3 kritériumnak kell megfelelni?Sehol. Nagyjából a kezdeti lépéseket vázoltam fel, hogy a kolléga választ kapjon a kérdésére.
És nem csak ismertség kell, mert az lehet negativ is. A fórumozók pozitiv megitélése viszont elengedhetetlen feltétel. -
Integra
titán
válasz
várnarancs #472 üzenetére
szvsz nem rangfüggő, hogy ki lesz, lehet mod vagy sem.
-
várnarancs
addikt
Hali!
Az alsó részre reagálva: a sok fórumozással eltöltött nap, többnyire egyenes arányban van az ismeretséeggel. Minél többet fórumozunk, akár kiemelt témákban is, annál ismerettebbek leszünk. És szerintem a PH! addikt rang utén mondhatja el az ember többnyire magáról, hogy kezdik ismerni...
Az első felére: attól, hogyha még megvan a 3 kritérium, attól sajna nem feltétlen leszünk modok...
Nyalni: vki linkelt nekem vmit, vmikor amiben nyalás volt a modi-s totyikban, és modi is lett. De már sajna nem emlékszem, majd megkérdem a kollégától, csak sajna nem lehet mostanában beszélni bvele, mert a szefrelem nagy úr... -
I_Am
veterán
válasz
.:Kristian:. #465 üzenetére
1. Normális hozzáállás a fórumozókhoz
2. A fórum megfelelő ismerete
3. jó sok fórumozással eltöltött nap
Mindezek azért szükésgesek, hogy a leendő moderátor megfelelően ismerje a fórumozókat, a fórumot és annak megfelelő részeit. A sok fórumozással eltöltött nap és a közben folytatott beszélgetések is hozzájárulnak egy leendő modi megítéléséhez a fórumozók részéről. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur #467 üzenetére
''felesleges topiknyitókat lebökni, moderálós topikba linket bekopizni''
ez igy edeskeves, meg a vegen azt hiszi valaki, hogy az a helyes magatartas, hogy beszol a topicnyitonak, hogy ''voltmarilyen k*cs*g, keressel b*szdmeg''
ehelyett inkabb linkelje a topic-ot es melle esetleg jegyezze meg, hogy legkozelebb keressen, de semmikepp sem abbana kioktato, lekezelo stilusban, amit sokaktol latni -
.:Kristian:.
addikt
válasz
Motion_Blur #467 üzenetére
Nahát, nyalni azt biztos nem fogok.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
- alapelveket betartani és betartatni
- felesleges topiknyitókat lebökni, moderálós topikba linket bekopizni
- nyalni- nem mintha kiváltság lenne szvsz a mod. rang...
-
csapos2
addikt
válasz
Pl. ide nem írkálhat, az aki mod szeretne lenni.
-
.:Kristian:.
addikt
Hmmm, érdekelt / érdekel, hogy milyen lehet modinak lenni
Pontosan mit kell ''tenni'' ahoz, hogy valaki moderátor lehessen? -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #462 üzenetére
Mielött valaki tényleg félreértené vagy megbotránkozna, igazat szól a kartárs. Aki figyelmesen olvasott gondolom értette is. Ennek ellenére, ha valakit sértettünk volna hitvallásában, jogi meggyöződésében, esetleg pusztán nem díjazza Jancsó Miki bácsi humorát, ne adj isten a mienket, azt ezúton is sajnálom
További kellemes napot és fórumozást mindenkinek! -
VladimirR
nagyúr
csakazertis irok
no nem azert, mert azt mondtad, hogy ne, hanem mert szeretnem elkerulni azt, amit ezen post-oddal csak megerositesz, hogy mi itt verre menoen komolyan gondoltuk az egeszet es utaljuk egymast
errol (mint magad is tudod), szo nincs, poenkodtunk
ennyit szerettem volna elmondani, koszonom -
Grafiqs
őstag
Nah, gyerekek ''zárul Miki móka tára''.
Aki az érintettek részéről még egyet postol, annak velem gyűlik meg a baja. -
dbius
veterán
Uraim, közel sem vagyok mod , de szvsz inkább privibe folytassátok feltéve hogy nem fejeztétek be....
dbius
Szerk: off
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #446 üzenetére
A szellemi képességeknek nem sok köze van ehhez. Nem értem miért veszel mindent személyes sértésnek. Attól, hogy nem tanítottak meg olvasni még nem kell, még nem vagy feltétlen buta, ez legfeljebb a magyar tanárod minősíti... A kiforgatás pedig megint jöhet abból, hogy félreértesz valamit. A szándékosságot megintcsak Te láttad mögé. Ez némi-nemű paranoiára utal. Mindkét dologban tudnak neked segíteni, vannak ezekre megfelelő szakemberek.
Az pedig, hogy lesüllyedsz az én ''szintemre'' és pocskondiázol, ''mint én'', csupán Téged minősít. Akárcsak az, hogy másokkal fenyegetőzöl. Én is szólhatok az öcsémnek, én vele vagyok jóba, nem a moderátorokkal. Könnyű egy technikus jelző mögé bújni...
Bíztam benne különben, hogy a sünt megrágod nekem elötte, hamár az emésztéssel nekem kell vesződnöm. -
-
alitak
senior tag
VadimirR, Foglalt név: ''Fütyülsz bazdmeg, és még hazudsz is...''
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Foglalt név #445 üzenetére
ertem, szoval; ket lehetosegem van:
-szellemi kepessegeim korlatozzak, hogy megertsem mit irsz, ergo lehulyezel
-csusztatok es kiforgatok, ergo hazudok
ezek utan, nem ertem mirefel allitod, hogy nem szemelyeskedsz
ezek utan gondolom barki szamara egyertelmuve valt, hogy nem csak szemelyeskedsz, de ragalmazol es hazudsz is
szerintem ezt most felyezd be, kovetkezo lepeskent megyek es megkerek egy moderatort, hogy mossa ki a szadat (lehetloeg a fentebb mar emlitett sunnel)
jah es igen, lesz reszem benne, ugyanis az a sun nem magatol fog beled lerulni... -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #442 üzenetére
Mint említettem ha nem élek a feltételezéssel, hogy félreértetted, amit írok, akkor azt kellett volna gondoljam, csúsztatsz és kiforgatod, amit írok, mert ugye a hiba bennem nem lehet. Tovább erősíti a teóriám, hogy a teljesen nyílt megfogalmazását valaminek, álcázottnak véled. Ezt pedig ne próbáld arra fogni, hogy nincs magyar billentyűzeted!
A javaslatod pedig nem volt szép!, mindezek ellenére kívánom, hogy részed legyen benne. -
Retro11
senior tag
válasz
Foglalt név #441 üzenetére
Szerintem nézd még VladimirR többi nagyon sook hsz-ét és rájösz hogy talán ő ilyen...Én is azthittem régen hogy offens volt néhány félreértett hsz de azota rájöttem hogy mi mi is volt,sokadik olvasás után...Szoval szerintem no para,és nyugi...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Foglalt név #441 üzenetére
Integra kerdesere valaszolva a hozzaszolasodat nem lehet maskent ertelmezni, mint szemelyeskedest
szemelyeskedest, amit most is folytatsz, mikor szovegertesi kepessegeimet vonod kerdore, megha alattomos modon nem is mondod ki nyiltan, csak celzol ra
mitobb, a vegen (ugyan szinten alcazva) megprobalsz hazugsag gyanujaba keverni
ezek utan, kedves forumtars, mindossze annyit tudok javasolni neked, hogy szarjal sunt -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #440 üzenetére
Bíztam benne, hogy a humorérzéked legalább nem érinti a dolog, de látom hiú ábránd volt. A megjegyzés pedig tényszerű volt, kérdésre adott választ és tényekkel alátámasztható. Tehát nem az alapelvekben megfogalmazott személyeskedés kategóriáját meríti ki, amely egy konkrét személy, jellemzően negatív, pusztán érzelmi célból létrejövő kritikáját jelenti. Itt ebből annyi teljesült, hogy konkrét személyről volt szó, amennyiben egy avatar annak nevezhető.
Ellenben a Te írásod sokkal inkább nevezhető személyeskedésnek, mert burkoltan magába foglalja, hogy vagy nem ismerem az alapelveket vagy nem veszem őket figyelembe.
Várom válaszod, amennyiben szövegértésben sikerül felnőni odáig, hogy helyesen dekódolod a betűhalmazt.
u.i.:nem élek a feltételezéssel, hogy szándékosan csúsztatsz, pedig nem kéne hozzá sok fantázia. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Foglalt név #438 üzenetére
ne szemelyeskedj kerlek - olvasd el az alapelvek ide vonatkozo reszet
koszonom -
dbius
veterán
Elfelejtettétek átnevezni a topicot offtopicra
Amúgy nagyon jó némely hsz....dbius
-
ngabor2
nagyúr
ööö... én is mondani akartam valamit, de inkább futok egy kört egy faággal, vagy megyek tévét szerelni. papírdobozban már kocsikáztam
-
VladimirR
nagyúr
-
I_Am
veterán
válasz
parandroid #429 üzenetére
Szerintem inkább valami ET.-hez hasonló dolog lehet, hogy onnan jöttem arról a csillagnak látszó bolygóról.
-
parandroid
félisten
Mi ezzel a gond? Moderátorok és házigazdák így is szavazhatnak.
Amúgy ha már a kinek mit mond az avatarja játékot játsszuk, akkor szeretném felhívni a figyelmet Marvin jelentőségteljesen magasba emelkedő mutatóujjára. Mintha azt mondaná, hogy ''mi ez itt kérem, játszótér? mindenki vissza a melóhoz, nem itt offolgatni ezerrel''.
p -
Én szeretnék 1 napig moderátor lenni, gyarsba kibannolgatnám a moderátorokat
-
Grafiqs
őstag
Én már meg sem szólalok.
A mosolygó gyilkos -
Loretto
veterán
Srácok ez nem beszavazó show...
Amennyiben majd igényt tartanak Várnarancs munkásságára modera minőségben, jelezni fogják neki. -
L@co
aktív tag
válasz
várnarancs #412 üzenetére
Nekem már segített egy párszor, úgyhogy én is támogatom várnarancsot.
-
ChromeX
addikt
válasz
én is támogatlak remélem hosszú és kitartó munkád meghozza gyümöcsét kedves barátom hányszavazat kell még?
-
tkazmer
addikt
válasz
várnarancs #410 üzenetére
Persze, nem rossz ez az új képed.... Egyébként, ha arról van szó, én is támogatom, h várnarancs mod legyen....
-
rdi
veterán
válasz
Hát én ugyan soha nem akartam mod lenni, chaten is állandóan kínálgatják
, de azért az szerintem is figyelemre méltó, ha valaki kispéciz magának egy topicot és oda rendszeresen értően ír.
Mondjuk mint én a hálózatos topicokban
Az, hogy valaki modnak jelentkezik nem jelenti feltétlenül azt, hogy nem figyelhetnek fel rá Parciék ;)
Szóval ha a főnökök úgy gondolnák, hogy várnarancs moderátor legyen én nem bánnám -
Loretto
veterán
válasz
várnarancs #401 üzenetére
Chip rész forgalma a töredéke a többinek.
-
tkazmer
addikt
A vga-k hoz valóban jó lenne, azonban azt érdemes szem előtt tartani, h várnarancs, mint ember, hajlamos olyanba is beleütni az orrát, amihez nemsokat ért(bocs várnarancs, nincs ellenemre, h mod legyél, de sztem ezt fontos tudni)
mod:várnarancs ha sértve érzed magad, gyere át, és megdumáljuk
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Az igazat megvalva én támogatom ezt az ötletet! Szerintem a VGA-khoz tényleg jó lenne egy plussz modi aki figyeli az ott történő eseményeket, és erre a feladatra egy olyan ember jönne jól, aki jártas az ottani eseményekben... másrészről tudom hogy az én szavam nem sokat jelent, de szerintem várnarancs alkalmas lenne a feladatra... szóval ha az én szavazatom számít valamit, akkor én teljes mértékben támogatom...
-
-
csapos2
addikt
válasz
várnarancs #403 üzenetére
Csak aztán, ha MODERÁTOR leszel, ki ne vágd Panther-t a dupla nick miatt.
-
Wolverine
félisten
válasz
Nem szívesen keserítelek el, de az alkalmasság top3 feltételében benne van, hogy nem jelentkezel, hogy moderátor lennél - legalábbis szerintem...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
várnarancs #403 üzenetére
semmi plusz jogosultsága nincs. de Vladnak nagyon sokmindenhez nem is kell plusz jog
-
VladimirR
nagyúr
válasz
a technikus rangot Parci adta, amiert Panther es en segitkeztunk kicsit a ri/os r4 bevezetesekor (html/css bugok javitgatasa)
szoval ketten vagyunk technikusok (sot, Panther azota mar hazigazda is Panther-D neven)
[Szerkesztve] -
várnarancs
addikt
válasz
VladimirR #391 üzenetére
Teljes mértékben igazad van! Múltkor láttam egy olyan fórumozót, a neve már nem jut eszembe, aki folyton ba**tatta az egyik modit. És még olyanokat is írt neki, amikor a modi keményebben válaszolt neki, (pont úgy ahogy ő) hogy ő csak azért mer ilyen rondán beszélni vele, mert ott van alatta a Moderátor felirat!
Amúgy mit is tesz ki ez a PH! technikus rang, ami egyedül csak neked van?
És igazából azért jöttem ide (pontosdan azért, mert Viktor ide irányított) mert én szívesen csinálnám am moderátori dolgokat. Ha internezetem, akkoris 85%-át a PH!-n ütöm el, ismerem előnyeit és hibáit. Azon felül elég sokat fórumozgatok (nem annyit mint Integráék) és szeretném is javítani a hozzászólások arculatát, legalább ott, ahol én fórumozgatok (VGA-k). Amúgy azt vettem észre, hogy a Moderátoroknak az élete egy kicsit megváltozik, miután megkapták a Modi rangot. Már nem annyit fórumozgatnak hagyományos értelemben, mint azelőtt, inkább a hozzászólások átírásával kedveskednek nekünk (lásd Moderátort keresek totyik napi 100-200hsze!).
A másik dolog szerintem, hogy egyes fórumrészeknél nincsenek a fórumot kontrolláló moderátorok, akik abba a részbe írkálnak, emiatt elég érdekes dolgok történnek meg. Tudom, hogy részben ennek a kiküszöbölésére szolgál a Modi-t keresek totyik, de azért az nem minden! Véleményem szerint (ez a saját véleményem, nem feltétlen igaz, helyes, és nem feltétlen apsszol a tietekhez) hasonlóan kontrolláltnak kellene kinéznie a főfórumrészeknek (pl.: alaplapok, chipkészletek és memóriák, videokártyák, stb), mint ami a Chip Magazinnál van! Bullseye alatt teljesen rendben mennek a hozzászólások, és szerintem máshogy is épülnek fel, mint a többi résznél!
Köszönettel:
Várnarancs
U.i.: nem tudjátok merre van az arcképcserére felhatalmazott 2 Modi? Mert már molyan régen nem láttam őket! [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest