Hirdetés
- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért kíváncsi lettem volna, hogy milyen fejet vágtál, mikor megláttad a topikot.
Én tuti hülyéreröhögtem volna magam, lefényképeztem volna, és elküldtem volna neki e-mailben egy aranyos üzenettel.
De én nem emléxem rá. Már csak annyit láttam, hogy a [Miért moderálunk?] topikba benne volt ez a link (annak is rendszeres olvasója vagyok.)
Üdv: Balu -
c*
aktív tag
s mi van pupakkal ?
-
Télleg nem emlékeztek erre a srácra?
Volt vagy 3 nickje, és minden topicban irtotta az AMD-t, erre kibannoltam, erre ... de jó poén volt (volt azért már pár rosszabb élményem is...) -
divot
veterán
Tényleg, nem lehetnék mégis csak moderátor? Például a poltopicban.
-
-
Aki mod, stb. akar lenni, az figyeljen a kép bal oldalára, ahol látható, milyen frankó is CAPSLOCKosnak (by atus
) lenni.
-
VladimirR
nagyúr
ez nekem szemely szerint nem faj, viszont a forumot gyakran lehuzza (minosegileg)
en pl buszke vagyok arra, hogy ezt az 15xx hsz-t majd ket ev alatt ertem el...
adj el barmi (na jo barmit ne cak hardvert) nyugodtan es irj is nyugodtan, de csak ha szukseges, az en kedvemert foleg ne tegy ellenkezokepp
ez nem cset, arra van sok mas lehetoseg az interneten (#43, #44)
ne nyiss ertelmetlen temakat, foleg, hogy a 7. hozzaszolasban mar be is latod, hogy hulyeseg volt...
hasznald a (mod) gombot, ha az ok gomb megnyomasa utan jut eszedbe valami (de ezt mar irtak masok is)
lehet, hogy hihetetlenul hangzik, de egy hsz-ba tobb gondolatot is bele lehet preselni (bar vannak akiknek ez megerolteto)
olvass sokat, valoszinuleg mar megvalaszoltak azt, amit kerdezni akarsz
nekem egyebkent inkabb az faj, hogy egy ujonc (az egy dolog, hogy ostag van alad irva) milyen hangot enged meg (Agyzuzo: #59, Kalandor #65, jomagam #48 - a teljesseg igenye nelkul)... -
divot
veterán
Hogy el tudnak burjánozni egyes topicok.
-
-
válasz
Cathfaern #29 üzenetére
Btw. egy dolog, ami egyértelműen a moderátorság ellen szól: moderátor/házigazda nem vehet részt semmilyen nyereményjátékon.
Nem csak ez azért. Például biztos előfordult már valakivel olyan, hogy lenézték a moderátort, vagy elmondták mindennek, pedig csak a dolgát végezte. Például valami ilyesmire gondoltam: ''miért törölted a crackes topikom te &@#>$ß>#&>ß$!!!???''
Volt az a Pupák nevű moderátorgyűlölő gyerek is. Ő sem
Aztán volt olyan, hogy egy moderátort elmondtak mindennek, mert el akart adni 1 darab tápot. (sajna a topkcímet nem tudom), de azért, merthogy egy darab tápnak nyitott egy topikot, és hogy miért nyitott topikot, ő moderátor...
Meg a moderátorokat néhányan úgy tekintik, mintha nem is emberek lennének. Pedig azok..
Szal van még hátránya a moderátorságnak...
Üdv: Balu
(bónusz kérdés: ez esetben hogy nyerhetett Som@ Ag Neovo-s pólót?)
Tudom a valóságot, de sztem kilopta Parci széfjéből a kérdésekre a választ.(Csak poén, Soma jó csávó
)
-
-
L_ajos
őstag
Nem is gondoltam rá!
Már megint keveritek! Lehet hogy az elején rosszul fogalmaztam de csak az érdekel hogy mit is csinálmak hogy is csinálják hozzájuk füződő sztorik érdekelnek!
nekem nem lenne való ez a módi meg nem is érdekel a dolog...én csak itt irogatok biznicelek....ez nekem elég!
Tiszta? -
divot
veterán
Én Rudi moderátorrá válását kísérhettem figyelemmel, és valahogy ő sohasem írt ilyen zagyvás hozzászólásokat - már meg ne haragudj.
-
L_ajos
őstag
válasz
Cathfaern #29 üzenetére
jah...ez igy van....
Majdnem tökéletesek a feltételezéseid...deh talám túl realista vagyLehet hogy valakinek elborul az elméje és irt mint a gép(van ilyen is) meg van az aranyszívű....a jóságos de olykor pimasz
...na de most akkor mi az értelme?
Csak a hatalom?Ennyire elzülöttünk hogy már mindenki a hatalomról álmodik?
Vagy passzió? Vagy mi?....na mind1.....kezdem pókhálósnak érezni a dolgot és nem átlátni rajta
-
Cathfaern
nagyúr
Bazsesz:
Gondolom L_ajos a PH!-s szabályok betartatására gondolt
divot:
Ráadásul pont azok szoktak ugrálni, hogy ''Én moderátor akarok lenni, én moderátor akarok lenni!'' akiknek megárt és/vagy alapból nem képesek semmilyen hatalmat kezelni. (L_ajos: tudom, te nem akarsz moderátor lenni)
Hogy miért akar valaki moderátor lenni? A kérdésre több válasz is lehetséges:
1. Aki szórakozásnak tekinti azt, hogy neki most milyen hatalma van, s hogy hű, most ő a f@sz@ gyerek (sajnos, ez az esetek 90%-a)
2. Aki már régóta ott van aktívan egy adott közösségben, s látja azt, hogy xy területen (ahol ő szokott aktív lenni) nem tökéletes a rend, mivel nem jut rá elég erő, vagy mert ahhoz a területhez egy jelenlegi moderátor sem ért/érdekli/nem figyeli aktívan.
3. Hasonló az előzőhöz: Aki már régóta ott van aktívan egy adott közösségben, s látja azt, hogy sokszor van olyankor fennt a neten, amikor más moderátorok nem szoktak, s látja az ilyenkor előjövő moderátori teendőket, s dühös, hogy nem tud semmit sem tenni
De könnyen lehet, hogy ezeken kívül is vannak okok.
Btw. egy dolog, ami egyértelműen a moderátorság ellen szól: moderátor/házigazda nem vehet részt semmilyen nyereményjátékon. (bónusz kérdés: ez esetben hogy nyerhetett Som@ Ag Neovo-s pólót?) -
-
Nem tudom, hogy miért akar mindenki az lenni. Addig az ember nem tudja meg, hogy milyen rossz lehet ez, amíg nem tudja meg valahonnan. Szabadon amúgy tényleg jobb valamivel.
-KÖZÖSBE-
Aki meg akarja tudni, hogy milyen moderátornak lenni, az tegyen fel az UW-re egy phpBB fórummotort, csinálja meg rendesen, úgy, ahogy itt van, és hívjon néhány embert, aki teletömi neki minden baromsággal. És mondjuk tartassa be velük a PH! szabályait. Elég nehéz dolog. -
divot
veterán
De miért akar valaki moderátor lenni? Nem jobb szabadon? Ráadásul van, akinek kifejezetten meg tud ártani a ''hatalom''.
-
-
Cathfaern
nagyúr
nagy betű nem kihangsúlyozást jelent, hanem ordítást. Ha ki akarod hangsúlyozni a mondanivalódat, akkor vagy félkövérrel kiemeled, vagy ha erre nincs lehetőség (és/vagy nem akarsz félkövéríteni), akkor pedig így: _ez_most_fontos_!
Btw. az, ha valaki nagyon régen regisztrált, még nem jelent semmit. Lehet, hogy pl. beregisztrált a PH! indulásakor, de 2 évig rá sem nézett az oldalra.
L_ajos:
Nekem világos, de ez a fizikai megvalósulása a dolognakHa kicsit feltúrod az OFF TOPIC-okat, akkor találhatsz egy olyan képet is, ahol láthatod, hogy egy modertárnak hogy jelenik meg a PH! fóruma
[Szerkesztve] -
Matr x
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
A fizikai részére tudok csak reflektálni (értelemszerűen
):
Moderátor úgy lehetsz, ha Parci fel kér rá (na persze, esetleg eszébe juttathatod a dolgot...De ez nonoffical
)
Házigazda pedig úgy, ha rendszeresen cikkeket/híreket írsz a PH!-nak (azaz kvázi a PH!-nál dolgozol). -
L_ajos
őstag
Ha elolvasnád a hozzászólásomat akkor kiderülne hogy NEM akarok egyik sem lenni csak érdekel a téma és ezért lett ez a neve a dolognak...
Na ilyenkor van az hogy el kéne olvasni mielőtt reklamálunk
Na de még mindig érdekel a fizikai és lelki megvalósulások
Lehhet hogy van is ilyen Topic csak más néven deh ez pont jó lesz a válaszoknak! -
Matr x
aktív tag
-
L_ajos
őstag
-
PeliScan
addikt
[nem bántásból, de lehet h egy picit még ismerkedni kéne a fórum szokásaiva
sőt, ha offtopicot olvasnál, ami ugye fórum ütőere ,akkor tudnád h mi a hivatalos, és mi a nemhivatalos módja a kérésednek
amúgy meg nem értem, mi benne olyan nagy só. ha felkérnek, egye fene, mert akkor talán télleg beválna az ember annak, hisz vki úgy látta kívülről, de h ezt kérni...
egyedül a korlátlan sajáthozzászólás szerkesztési unlimit a csábító benne
]
-
L_ajos
őstag
Hali!
Hogy lehetne a PH!-n Házigazda vagy Moderátori állást betölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest