Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
A tisztánlátás végett, amit az újonc írt igaz.
Van már egy ilyen nevű mod, elég is bőven.
Ezt ő is megírhatta volna, de mivel a ph nem játszótér és jelen esetben lehetőségem volt a szokásos moderációs eszközökön kívül mást is alkalmazni, ezért ebben a pillanatban képtelen rá.(Az emlegetett kőműves dekoltázst sikerült invertálni, aki emlékszik a maszk című alkotásra, az körvonalazni tudja magában, miről is van szó. Valamint erősen gondolkozom rajta, hogy egy 1 napos tempbant is kap a szobából) -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #462 üzenetére
Mielött valaki tényleg félreértené vagy megbotránkozna, igazat szól a kartárs. Aki figyelmesen olvasott gondolom értette is. Ennek ellenére, ha valakit sértettünk volna hitvallásában, jogi meggyöződésében, esetleg pusztán nem díjazza Jancsó Miki bácsi humorát, ne adj isten a mienket, azt ezúton is sajnálom
További kellemes napot és fórumozást mindenkinek! -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #446 üzenetére
A szellemi képességeknek nem sok köze van ehhez. Nem értem miért veszel mindent személyes sértésnek. Attól, hogy nem tanítottak meg olvasni még nem kell, még nem vagy feltétlen buta, ez legfeljebb a magyar tanárod minősíti... A kiforgatás pedig megint jöhet abból, hogy félreértesz valamit. A szándékosságot megintcsak Te láttad mögé. Ez némi-nemű paranoiára utal. Mindkét dologban tudnak neked segíteni, vannak ezekre megfelelő szakemberek.
Az pedig, hogy lesüllyedsz az én ''szintemre'' és pocskondiázol, ''mint én'', csupán Téged minősít. Akárcsak az, hogy másokkal fenyegetőzöl. Én is szólhatok az öcsémnek, én vele vagyok jóba, nem a moderátorokkal. Könnyű egy technikus jelző mögé bújni...
Bíztam benne különben, hogy a sünt megrágod nekem elötte, hamár az emésztéssel nekem kell vesződnöm. -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #442 üzenetére
Mint említettem ha nem élek a feltételezéssel, hogy félreértetted, amit írok, akkor azt kellett volna gondoljam, csúsztatsz és kiforgatod, amit írok, mert ugye a hiba bennem nem lehet. Tovább erősíti a teóriám, hogy a teljesen nyílt megfogalmazását valaminek, álcázottnak véled. Ezt pedig ne próbáld arra fogni, hogy nincs magyar billentyűzeted!
A javaslatod pedig nem volt szép!, mindezek ellenére kívánom, hogy részed legyen benne. -
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #440 üzenetére
Bíztam benne, hogy a humorérzéked legalább nem érinti a dolog, de látom hiú ábránd volt. A megjegyzés pedig tényszerű volt, kérdésre adott választ és tényekkel alátámasztható. Tehát nem az alapelvekben megfogalmazott személyeskedés kategóriáját meríti ki, amely egy konkrét személy, jellemzően negatív, pusztán érzelmi célból létrejövő kritikáját jelenti. Itt ebből annyi teljesült, hogy konkrét személyről volt szó, amennyiben egy avatar annak nevezhető.
Ellenben a Te írásod sokkal inkább nevezhető személyeskedésnek, mert burkoltan magába foglalja, hogy vagy nem ismerem az alapelveket vagy nem veszem őket figyelembe.
Várom válaszod, amennyiben szövegértésben sikerül felnőni odáig, hogy helyesen dekódolod a betűhalmazt.
u.i.:nem élek a feltételezéssel, hogy szándékosan csúsztatsz, pedig nem kéne hozzá sok fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest