- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
dugodj
csendes tag
Bővebben: link
Itt is nézz körül. A klubtagok biztos tudnak reális árat mondani, és megtalálod néhány szaküzlet címét is. -
DonQl
tag
Huh, emléxem 9-10 éves koromban mennyire vágytam egy terep asztalra... aztán kiábrándultam belőle, mert azt a pénzt, amit ilyenekre gyűjtöttem, azt elköltöttem az első gépemre!
De most megint nagyon teccenek, szal upp nekik!
Nekem igazából per pill II. VH-s vasutak kellenének jó kis asztallal!
[Szerkesztve] -
valdimir2
tag
Nos az mozdonyok ára ugy van ha már sérült csak 50 ft ér ha ép akkor 3,5k ért veszi be a kereskedő.a tarfot meg nem veszi senki se.
-
PeliScan
addikt
Up
-
PeliScan
addikt
válasz
J.J. András #37 üzenetére
Egyenlőre nagy az érdeklődés a mozdonyok, és a TGVk iránt, de senki nem vitt el még természetesen semmit. Annak semmi értelme nem lenne ha pár cucc megmaradna itt, a használható dolgok pedig elmennének.
TGV szett (trafó, sínek, mozdony+kocsik)... 30k? -
J.J. András
őstag
a TGVre mondasz egy körülbelüli árat, mennyire gondoltál te ?
valami fasza kis bakterházad nincsen ?
M41-est elvitte már valaki ?
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Hugo85 sajna beszámítás nem nagyon játszik, SD meg pláne nem
de ha kp-t is szánnál vmiért, kontakt me!
hapci007 köszi az infót, egyre inkább képben leszek hála nektekazért ha vmire mégis nagyon fájna a fogad, just ask
Mennyi? szia! lehet h nem illik, de kérlek te mondj rájuk árat!valamint nézdd el nekem, h kell pár nap amíg tájékozódom a darabok értékéről külön külön, ha már szétcincálásra kerül
SzaboZE sajnos nem tudok HWt beszámolni, így is eladom mindenem ami él és mozogha netán készpénzért is érdekel vmi, kommunikáljuk róla
tulképp nem sürgős nekem, ha 8 évet kibírtak a szekrényben, semmi nem múlik pár héten
joey7 köszi, bár nekem sajnos nem tetszikkéne csinálni vmi használhatóbbat e helyett.
* * * Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!* * *
-
Hugo85
aktív tag
Hát én speckó 2K-ért vettem Fz1-est meg 1,5-ért zsír Me002-est, meg ilyenek.
De a TGV engem is érdekelne, adnék érte 2db 512-es új Micron SD ramot -
hapci007
csendes tag
Az Fz1-es trafó 10k, a vagonok 1k-4k között mozognak, mérettől függően, a mozdonyok ára 15k-nál kezdődik, még a használté is, a síndarabok néhány száz forintba kerülnek, a jelzők kb 1,5-2k körül mozognak. Ergo ez egy roppant értékes gyűjtemény (főleg úgy, hogy alig használtak), bátran kérhetsz érte sokat. (Én is szívesen vennék egy-két mozdonyt, de most másra tartalékolok.)
-
Mennyi?
aktív tag
Trafót, síneket, ''magyar személy vagont(???)'' beáraznád külön-külön?
-
SzaboZE
addikt
Hali PeliScan! Hardware beszámítás lehetséges? Mennyiért válnál meg a TGV szettől trafóval, illetve a gőzös szettől ? Ilyen gőzös szettem volt nekem is pontosan ezekkel a vagonokkal úgy 20 éve
Ha SCSI HDD-ket beszámolsz akkor komolyabb összegben adnék érte HDD-ket. Vadonatújak, bontatlanok.
SzaboZE -
PeliScan
addikt
Hát, őszintén szólva nekem is fájni fog érte a szívem, viszont szeretném már ha fájna... mert kéne a píz.
Íme a Naccerű Weboldal
Bővebben: link -
Sipi
addikt
Gazember!!!
Miért tetted fel? Most sírok, annyira gyönyörű. Pénzem meg nincs rá... Felismertem, ilyen gőzmozdony a kocsijaival volt nekem is, a szuper szürke trafóval egyetemben...
Az a TGV pedig... Jajh...
Na, olvasok tovább, hátha lement az ára tízezerre...
Nem...
Sipi
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Szia! Bizony, mind H0.
A piros TGV még aboszút nem volt használva, a középső zsámoly(?) ami összeköti a két utaskocsit, még nem is volt betéve, az apróbb alkatrészeket tartalmazó műanyag zacsin a gyári forrasztás van.
A narancs TGVt használtuk, de az volt a szemünk fénye, hibátlan állapotban van, így gondolom a szénkefékkel sem lehet semmi gond. -
Bumbi
tag
A TGV is Pikó H0-ás? milyen állapotban vannak a szénkeféi?
-
jojojo
senior tag
Bővebben: link ez a lap alján azt írja keres is...
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link na csemegézz
-
joey7
őstag
én szívesen megvenném,ha lenne zsozsó,mindig is szerettem volna terepasztalokat.
-
PeliScan
addikt
Huh thx.
Bár ezt is sejtettem. Én még értékéesnek ítélem a kis piros tolatómozdonyt, eredeti belga cucc, bár ki tudja, lehet h sok van belőle. Anno nagyon szerettük, az volt a legjobb mozdonyunk.
A TGVk tényleg nagyon jók, a narancssárga eredeti francia, és a legapróbb részletekig kidolgozott, a pirosban pedig talán az értékes, h még 1cm-t sem futott. Akkor kaptuk, amikor már szét volt szedve a terepasztal, egy távoli rokontól aki még nem értesült a helyzetről. -
-
NoLF
veterán
woahhah ilyen oldschool fekete mozdonyom nekem is volt 5 évesen, de kicsit kivégeztem
meg irányítóm is ilyen volt. vajon hol lehetnek most ezek?
tökre teccik a tgv... kár hogy nincs helyem meg pénzem ilyesmihez. -
PeliScan
addikt
hacsak egy nullát nem hagytál le, mert akkor viheted
-
PeliScan
addikt
köszönöm a hozzászólásokat!
Gyok2, nem, nem csak egyben, esetleg nagyobb darabokat (teszem azt a TGV vonatokat, trafókkal) külön külön is eladok, de elaprózni (''10 darab egyenes sín kéne meg az egyik kocsi'') semmiképp nem fogom.
joey7, nagyon hálás lennék ha egy elfogulatlan szakmabeli írna véleményt az árról.
valdimir2, kedves vagyde annyira azért nem vagyok pénzszűkében, h áron alul adjam. 10e külön egy mozdony, használtan, és ez még jó ár. Tehát ez nagyon nagyon alacsony ár, ha ennél nem szánsz rá többet, sajnos esélyed sincs.
-
valdimir2
tag
kezdem a licitet az egész 10k
-
Gyok2
senior tag
Csak egyben?
-
atosz
őstag
Gratula, gyonyoru stuffok, meg nekem is van nehany jo kis mozdony, meg ilyenek, az asztalt mi bolondok elajandekoztuk regen helyhiany miatt.
En nem ertek hozza, de eleg sokat erhet. -
PeliScan
addikt
Köszi a hozzászólásokat
elkótyavetyélni nem szeretném, persze, de bízom benne h jó árat kapok érte.
-
ByB
addikt
Kora hajnali retro hangulat! Pont ugyanilyen irányítóm volt, de több mint 15 éve... Free UP! Jól gondolt meg mielőtt eladnád, még hiányozhat!
-
PeliScan
addikt
Sziasztok!
Régi gyűjtemányem, azt hittem h fogom még egyszer használni, élvezni, de sajnos most szükség lenne az értékére, pénzben. Mennyit érhet? 50k? 100k? Mégtöbbet?Aki otthon van a témában, nagyon hálás leszek ha kb betájol!
Bővebben: link
Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest