- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Hugo85 sajna beszámítás nem nagyon játszik, SD meg pláne nem
de ha kp-t is szánnál vmiért, kontakt me!
hapci007 köszi az infót, egyre inkább képben leszek hála nektekazért ha vmire mégis nagyon fájna a fogad, just ask
Mennyi? szia! lehet h nem illik, de kérlek te mondj rájuk árat!valamint nézdd el nekem, h kell pár nap amíg tájékozódom a darabok értékéről külön külön, ha már szétcincálásra kerül
SzaboZE sajnos nem tudok HWt beszámolni, így is eladom mindenem ami él és mozogha netán készpénzért is érdekel vmi, kommunikáljuk róla
tulképp nem sürgős nekem, ha 8 évet kibírtak a szekrényben, semmi nem múlik pár héten
joey7 köszi, bár nekem sajnos nem tetszikkéne csinálni vmi használhatóbbat e helyett.
* * * Mindenkinek köszönöm a hozzászólását!* * *
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest