- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
töröm a fejem hogy elviszem a géphárat autófényerőshöz...
de mielőtt ezt megtenném felteszem itt a kérdést
szerintetek mennyi egy codegen 7016 os házat előlappal együtt feketére lefujatni? -
-=Ghost=-
őstag
szerintetek mennyi egy codegen 7016 os házat előlappal együtt feketére lefujatni? -
-=Ghost=-
őstag
-=Ghost=-
őstag
az lenne a kérésem hogx ajánljatok egy jó chipszethűtőt abit ic7-g re!!!
valami halk, jól hűtő, viszonylag jó kinézetű kéne,
lehet passzív, ventis, vagy vizes is akár
a ''pöckös'' rögzítéshez kéne mármint ezt úgy értem hogy nekem nincsenek lukak a chipszet körül hanem 4 kis u alai izé megy az alplapba és az tartja a hűtőt
ár nem nagyon számít!
gondolom úgysem lehet több 5000ft nál
hacsak nem vizes de az se lehet sokkal drágább gondolom én
szal valami szép kis hűtő kéne...
plz segíccsetek ez a mostani egy KVdaláló :(
pedig ez jól néz ki csak ha hazamegyek bekapcsolom a gépet ojan hangja van mint egy KVdaráló aztán elcsendesedik es halkan fojtattya... :(
segíííícssééééég! -
-=Ghost=-
őstag
asztal oldalára erősítve? válasz:
nyem nyem 1.ok: rövid a monitorkábel ami a videokariba megy.
2.ok: nem szeretném furkálni az asztalt a ház miatt.
fektetve? válasz:
plána nem fér el sehova :))
ezt már megmoddoltam nem szeretnék lemondani róla egy olyan kis putriért :))
putri t a kissebb házakra értem. :)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
huh e szép hosszú lett :DDD
most én is jól leszóltalak hogy mijen igénytelen vagy bibibííííí :DDD
na jo nem hülyülök de most te is jól mekkaptad! :DDD -
-=Ghost=-
őstag
nah ''jó'' szokásodhoz híven má megin jó leszótá! :DDD
tomb raider sok hejen??? hol? 1 kep a falon meg a hettér csókolom. ez 2db ''2 ember az társaág 3már tömeg'' ez itt nem érvényesül mert nem emberek és csak 2 van :DDD
nem teccik az gép elehjezése sem. akkor a válasz:
nah akkor javasolj egy jobb hejet neki!
(a bafak bontása és az asztal apró darabokra aprítása nélkül)
nem teccik a holeado se. válasz:
az hőleadó??? jó látom te a méretre mész... lol
hát engem nem az vezérel hogy egy kamion radíját akaszzam a gépre (így is nehéz hátmég egy olyan nagy genyóval van vagy 20kiló:DDD)
biztos jól hűt... mivel nyomatod le róla a meleget?
ez azért jó mert:
a méretéhez képest kibajól hűt.
kultóráltan néz ki.
de ami a képen van amit linkeltél az egy gánytelp má bocs
ha ijen hőleadóm lenne akko nem kapcsolnám be a gépet ha ezzel kellene hűtenem...
undorító kinézete van.
nem tom hogy lehet valaki ijen igénytelen... :DDD
te állat! :DDD
szar az a kari nagyon azt még abban a conf ban cseréltem egy 7200es radeonra...
ami azóta is megy a gépben de jól jönne már egy új. :DDD
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nah miaz? senki semmit?
elhagytatok? :DDD
még te is lúk? :DDD)
vagyis azt ias írhattam volna hogy ''up!'' :D -
-=Ghost=-
őstag
nah felraktam néhány új képet!
nézzétek!
fogaggyunk hányan le fognak hurrogni hogy hol a gép
de nem fér az asztal aláááááá!
de ez mind1 kérem a véleményeket ezekről is
(mint mindíg :))) -
-=Ghost=-
őstag
tudna nekem mutatni valaki egy képet egy skorpiorol?
(''lapos'' legyen) ne laccon rajta hogy domboru állat :DDD
mit például a nonfigurativ sarkany matrica topicban leő sárkányok -
-=Ghost=-
őstag
emberek!
csinált már valaki
home made gravírt plexire? ( csak mert erre készülok :)) )
és ha igen akkor írja le a tapasztalatait (mivel csinálta akkus vagy villany fúróval, nagyon nehéz e, meg lehet e csinálni szépre, lessz valami komplikáció a plexi miatt???) -
-=Ghost=-
őstag
ezt én nagyon jól tudom.
DE nem találtam nagyobb halasoknál néztem egyet mondok: aquapet
ott nem volt csak valami seltz vagy mi abban meg nem bízom a ''profik'' rendszerében (legalábbis nagyrészében) Eheim 1046vagy1048 pumpa van...de mint elmlitettem nem találtam máshol eheimet csak vizhutes.com on
de február 13.a utáni hétig (február3. hete) ben kaptok csak képeket mert reménykedtem hogy lezs raktáron nekik pumpa meg tartály de nem volt most leltároznak és még ezen a héten elmehetnék a pumpáért de akkor meg febrárban meg mehetek megint... ezt nem szeretném
ezért majd később. ha van itt valaki aki vizhutes.com os emberkék között van (ott dolgozik) vagy tud a raktárkészletről az írhatna ha megjött a cucc (Eheim 1056 és tank o matic eheim1046/1048 tartaj) -
-=Ghost=-
őstag
mág PH! t olvasni is nehéz :(
fax kivan mán az 56k s suxmodemmel... :(
nagyanyáméknál volt jó ott bezzeg van ADSL raadasul 512es... az kira volt felpakoltam az oldal 2pill
leteszteltem iuuabb 2pill
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nah felkerült 2 új kép a szubcsőről (ahogy kivágtam az előlapot, a ''váz kivágása'')
akkinek nem jön be egykép vagy több vagy bármi nem műxik rendesen az szóljom mert 56k val feltölteni is neléz a 60kilobájt os képeket :((( nemhogy még megnézni hogy műxik e minden :((( -
-=Ghost=-
őstag
áh valameik moderátor kitörölgette a felesleges hozzászólásokat ''a citydog má foglalt'' :)
nah de nem ez a lényeg.
valakinek valami vélemény az új ''alkatrészekről''? -
-=Ghost=-
őstag
mer ojan jó a geped de ezt ne itt targyajjuk ki ha lehet...
-
-=Ghost=-
őstag
na ja. remélem legalább jólesik... vagy csak ocska sokrorosítás a hozzászólásaidnak. de nem tom mi érteme van :(
-
-=Ghost=-
őstag
8hozzászólás... muhhhh tudnám hol a többi el is olvasnám.... :DDD
-
-=Ghost=-
őstag
te bad dog... ismerlek... :DDD:DDD:DDD:DDD heh de amíg ittvót nem birta mekkérdezni hol lehet dekopírt kapni...aszonnya nem ferne ki a gépe... (legalábbis aláírása szerint) vagy inkabb szegyelled? :DDD najo nem szekállak
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
RTFM mintájára UTFG<--- mivaaa? ez mit akar jelenteni? :)
codegen 7016om van.
dekopirt pedig obi praktiker stb
de kell hozzá fémvágó ''penge'' is
de a luke rövidítését akkó sem értem :) -
-=Ghost=-
őstag
a két új coccot nem néztem meg senki? amúgy az új képek jönnek az első héten amikor kezdődik a suli.
-
-=Ghost=-
őstag
-
-=Ghost=-
őstag
amugy az alaplapomhoz (abit ic7-g) attak 2 hengerkabelt (egy floppy hoz, egy ide)
ennek hatására kezdtem el...a 80eres 90cm hosszu kabwelemet en sem keztem szetvagdosni de ezt ma nem hasznaltam es eze biztos voltam a dolgomban ha nem megy max volt egy eegyebkenti is felesleges kabelem (de műxik...)
de nem hasznalom mert rovid 60cm es meg van gyari... az meg megis csak jobban nez ki
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
azt nem tom ezt kb ra vagdsotam ennyire nehogy azt hidd bármit is számoltam volna az ereken kivül :DDD
de műxik és ez a lényeg...
:C
80 erest szvsz 4enként kéne de nem tom pontosan. mert abba az a +40 csak ''árnyékolásra'' van.. szal azé nem akarok biztosat mondani mert akko eszondod h en tanacsoltam szart. ezt nem szeretnem.
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nah felkerült néhány új moddolt cucc
ezeket megnézhetitek az egyéb/hengerkabel és az egyeb/LED lampa menupontokban
és elsőre sikerült az oldalt hibátlanul fellőni (minden bejön és mindem műxik)
:C -
-=Ghost=-
őstag
jóóóóóó
nem azt mondtam hogy te ezt csinálod de vannak akik igen ezért írtam le többször is hogy: fikázni csak........
bódog új évet mindönkinök :DDD
:C2003--->2004:C -
-=Ghost=-
őstag
tudom tudom... :DDD
csak montad az elején a hozzászólásodnak hogy nem fikázásból mondod -
-=Ghost=-
őstag
látom elolvastad a topic azon részét hogy: ''lehet fikázni de csak mértékkel'' :)
egyébként az ablak tovább vagdosását nem tervezem csak még reszelgetek rajta kicsit... meg veszek egy jó plexilapot (jó=nincs eltörve a sarka) mert ezt mikor fúrtam sikerült eltörni egy helyen de majd veszek 1et és gravíroztatok rá valamit...
vallszeg valami jókis sárkány vagyegyéb ''motívum'' lesz meg most tervezem hogy veszek egy pumpát meg tartályt és akkor szép is lesz a vízhűtés pumpája.
mert most elég gány.... -
-=Ghost=-
őstag
nemnehéz
csak a felrajzolással szarkodtam sokat... (5perc) a kivágás volt a leghosszadalmasabb munkafolyamat (10-15perc) kis forrsztópákával -
-=Ghost=-
őstag
én belülre terveztem dehát nincs elég hely :(
(radi 19cm széles)
házbelsejeben max 16cm helyem van :(
tahát kikerült kivülre de így legalább majd csak akkor kell rá venti ha a procin is rata lesz a víz... (1év mert nem szeretném ha azt mondanák h ez b@szta el....) (ez=víz) -
-=Ghost=-
őstag
ha 800ft postakőccséggel ócsó akkó zsorzs nál kopogtass mert nekem ő küldte de ezt le is írtam (az árat nem)
-
-=Ghost=-
őstag
:( kár na mind1 majd mekkérdezek valakit azért thx
-
-=Ghost=-
őstag
:DDD
na látjátok hasonlókat várok :DDD
mennyit kéne fizetni érte? -
-=Ghost=-
őstag
:D ok mondtam hogy menézem még de most azért nem fogom újra összerakni ez egész oldalt mer néhány embernek nem jön be... (IE miatt nem tetszés re gondoltam)
-
-=Ghost=-
őstag
kösz haver azt használ az uj oldalához majd megnézem de elsőre nem teccett majd megláttyuk
-
-=Ghost=-
őstag
''és pont egy gay/shemale oldalt hirdető banner jön be''
ez nem az én bajom ne kattints rá! ha igen akkor vallszeg te is B..i vagy, vagy hasonló ''gondok'' vannak veled.
ja és mindig változik. erről ennyit.
''nem olyan bonyolult az a html nyelv''
akkor lécci dobj má össze egy hasonló oldalt frontpage nelkül. ez az első oldal amit egyedül csináok (haverral öszzedobtunk má 2t is) de az is csak IE s volt
kéktől kiütést kapok.
hát ezzel nem tudok mit csinálni kezeltesd! :)
nyűgös vagymi??? :)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
bocsi xara websyle val meg front page val csináltam... nem tom hogy hogy tudnám megcsinálni hogy netsacape meg egyeb cuccok al is mennyen... de én IE t használok...
-
-=Ghost=-
őstag
ez a forumban van vagy a weblapon?
nem b@szogatás ha a weblapon van mert ijesmi javitasokat is varom
ja és ha már a hejesírásnál:)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nem volt sehol :( majd holnap még megnézem 1-2hejen
-
-=Ghost=-
őstag
nah lassan megyek veszek a fenyképezőgépbe tölthető elemet+töltőt mert 2 nap folyamatos fényképezés után (mert nem csak a gépről csináltam képeket) megette azt a 2elemet ami itthon volt (csak felig volt az is)
-
-=Ghost=-
őstag
nah sikerült átírni éppen lövi fel a total commander :) fenn van néhány új kép ablak mod 3. kép vaku nélkül készült hogy lássátok a katód cső erejét :D
meg majd lesznek még képek ja és tervezem egy ''egyéb menüpont kialakításáat is'' ahol lesz a tobbi moddolt cucc (edig egy usb led lámpa üzemel)sőtt már fel is lőtte
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
felőttem az új oldaét 640*480képek 10kbyte körul vannak ... és több kép de majd még jön...
-
-=Ghost=-
őstag
megelsz már a légbeömlőn kívü mindenről 3 van...
-
-=Ghost=-
őstag
ja és 1. vagy 2. hozzászólásom volt hogy várom az 5leteket mi kéne még...
de nem azt várom h rakjá mán fel még képeket bazz hanem konkrét 5leteket h mirőőől oldallap beömlő hőleadó stb -
-=Ghost=-
őstag
1 ma szerváltam infran viev et de már kész az új oldal 640*480 as képek vannak (átlagban) azért csak átlagban mert van ami ''magasabb''
2 senkinek nem tűnik fel aza marhanagy UNDER CONSTRUCTION felirat????
segítek: kék-fekete alapon szürke téglalap néhány hejen mintákkal benne fekete szöveg : UNDER CONSTRUCTION ?! bazz télleg ijen nehéz merérteni??? :( -
-=Ghost=-
őstag
amúgy a gépemről még jöhetek a vélemények ja és még oda van írva hogy ''ándör konsztáksön'' tehát NEM VÉGLEGES
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
4egyenes??? az nekem kicsit hétköznapi és korlátolt ha nekem nincs legalább a gépemnek legyen valami stílusa... :D
-
-=Ghost=-
őstag
:D az lesz
-
-=Ghost=-
őstag
jah nem nekem szolt bocs azt nem neztem :D
amugy nem megy ez a linkelés :( -
-=Ghost=-
őstag
lustának lusta vagyok de sem modemes sem gprs es :D legalábbis most nem majd ha hazamegyek (nagyanyameknál vagyok szünetekben és megredeltük az adslt nyárra azóta van és lesz is egy db ig :D)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
várj csak egy kicsit írd le pontosan hogy mit kell beirnom hogy az legyen a link hogy: http://ghost.uw.hu
csak max belerax néhány szóközt hogy a jelek jelenjenek me ne pedig a link es be tudjam írni
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
még egy kérdés: hogy kell az aláírásomba link et csinálni?
-
-=Ghost=-
őstag
a a forrasztópáka meg az első eszköz volt ami eszembe jutott ott volt az öteltek között még a ''sniccer'' is cask azzal átvagdosni egy 2-3 mm vastag műanyaglapot... ha multr évbe elkezdtem volna akkor sem lennék még kész vele... nah mind1 pákával kész voltam durván 30 perc alatt
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
''a beömlöt már láttuk george-nál.'' lehet hogy azért mert tőle kértem hogy küldje el postán??? talán asszem igen... de ha el is olvasod ott van alatta a szövegben :)
az oldallapot pedig már sokan megcsinálták de nem hinném hogy pont ijen formában legalábbis ijet én még nem láttam -
-=Ghost=-
őstag
azt hogy festem azt nem! de hogy festetem valakivel aki olyan szépre meg tuggya csinálni mint george é azt igen! :)
de én azokon kívű gondoltam (amik alul vannak)
mert pl valakinek az aláírásában van aza ''legszebb öröm a söröm''és egy szmájli meg ijenek. szoktam látni néhányat itt ott ... de ha csak ennyi van ami itt alaul... akko nagyon szomorú ghost leszek :D na nem azt azért még nem :D
nincs valakinek auto fényezős ismerőse akihez ha beviszem a géphházat megcsinálja? :D -
-=Ghost=-
őstag
hol tudom megnézni a szmájlikat (az összeset) ez kicsit off os de mégis csak az én topicom :)
szal erre még várom a válaszokat meg a gépemmel kapcs. a véleményeket -
-=Ghost=-
őstag
na jo de miről? gpu, cpu blokkok? pumpa? semmi erdekes.
pumpa ordasi féle blokkok meg home made ordasi felet próbáltuk utánozni :)
de majd jönnek arrol is a képek csak most még nem akarom szétszedni :) majd 1-hét de a cpu blokk rol jön előbbis szünet végén valamikor
és hogy mirő monnyon véleményt az ember? arrol ami eddig fennvan! -
-=Ghost=-
őstag
basszus végre megcsináltam egy pár képet a gépemről felraktam a netre látom már vagy 26an meg is méztétek de télleg ennyire nincs véleményetek?!
ja és ha lehet ne george é hoz hasonlítsátok mert neki ezzel a festéssel nagyon penge háza lett -
-=Ghost=-
őstag
ja és írjátok meg hogy miről tegyek még fel képeket vagy mit írjak le részletesebben
-
-=Ghost=-
őstag
hi all!!!!
kaptam karácsonyra egy digitális fényképezőgépet.
csináltam is egy oldalt a gépemről nézzétek meg és kérem a véleményeket!
[L]http://ghost.uw.hu[/L]
de a véleményeketz és az észrevételeket az oldallal kapcsolatban is várom
meg persze a gépről :)
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest