- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Foxi
senior tag
up
-
Foxi
senior tag
lódulj
-
Foxi
senior tag
up
-
Foxi
senior tag
fel
-
Foxi
senior tag
gyerünk sütkérezni a napfényben
-
Foxi
senior tag
hopp nyulacska....
-
Foxi
senior tag
zsupsz
-
Foxi
senior tag
Topic nyitó kérésére: Előreeeee
-
Jinxx
senior tag
Jó...akkor stratégiaváltás! Macskaalom, húsdaráló, éjjelilámpa és kávéfőző funkciókkal rendelkező íróasztalomtól megválnék!
Ha így se kell senkinek, végzek vele gravitációs fizikai kísérleteket! -
Foxi
senior tag
Stratégiát kell váltani
Mini ojjektum ''occsón'' vihető a vízbű is kiveszi a zoxigént
[Szerkesztve] -
Jinxx
senior tag
Up! Vigyéteeek!
-
Foxi
senior tag
upszi
-
Jinxx
senior tag
Na egy kis érdeklődést emberek!
....Up!
-
Jinxx
senior tag
A konyhaasztalt kihagytad!
Up -
Foxi
senior tag
Tessék szép házat venni kutyaólnak vagy csirkekeltetőnek is jó lehet
-
Jinxx
senior tag
Na...még1 upp...
-
Shodan
őstag
up, nagyon jó kis ház! ha lenne pénzem elgondolkodnék rajta. De ha az enyém lenne tuti nem adnám el.
-
Jinxx
senior tag
Utsó ára 50 úgy ha viszed kp-ért, és a szállítást is vállalod...na?
Így se kell senkinek?
(Ennél olcsóbban nem tudom..akkor inkább megtartom....) -
Ősember
őstag
60-ért sajna lehetetlen lesz eladni, mivel annyiért már gyárilag is értelmesen kialakitott (nem utolso sorban kissebb
) házakat lehet venni. tuti van akit érdekel, de a pénz nagy ur!
UP -
Foxi
senior tag
up a házikónak hátha rátalál leendő gazdája
-
mh197
őstag
Szép meg minden, de lehet sokakat az ára tart vissza. Asszem TXT kolléga árul itt chief bravo sorozatból (ami ugyancsak egy dög nagy ház
) egy szépen moddolt, szinterezett házat, aminek a bolti ára 17k, és tőle így moddolva sem viszik 19k -ért, pedig van benne plexi, meg minden egyéb jó dolog.
Jó ''kis'' házat építettél, up a cumónak, hogy megtaláld a vevőt!
Amúgy mennyi most egy codegeny 7200-es ház? -
Jinxx
senior tag
Hali! Mindenkinek kössz a bíztató hozzászólásokat, de úgy nézem nem kell ez a dög senkinek.....ez az uccsó up-om....na jó..uccsó előtti.....
-
Jinxx
senior tag
up
-
ricsi99
addikt
Up a cucnak.
Nekem is hasonló van csak én még 2 p1 es házbol fabrikáltam össze
Így nekem minden belefér a házba ,még a komplett vízhűtés is.
Igaz Lan partikra nem járok -
Jinxx
senior tag
up?!
-
Foxi
senior tag
Nem néz ki rosszul
Egy upot ér.
-
Jinxx
senior tag
Ez már az!
uppp -
Jinxx
senior tag
Bármi értelmes, használható számítástechnikai alkatrészt beszámítok.
(ez még véletlen se egy up akart lenni) -
Jinxx
senior tag
Naszóval....
Vettem egy Codegen 7002-es házat, de az akkori új proci hűtőm ( TT Sonic Tower nem fért el benne) és mivel úgyis akartam csinálni vele vmit ezért vettem mégegyet
. Csináltattam plexilapokat az oldalának és az elejének és összecsavaroztam őket. Mint írtam a Prescottra igen jó hatással volt. De nehéz vele Lanpartyra járni ezért megválok tőle.
-
Jinxx
senior tag
Szevasztok!
Moddingolt codegen ház eladóóó! Két ház egymás mellett, nagyon jó hűtése van, 6db 12cm-es ventilátor 3 alul szűrőkön keresztül befelé fújja, 3 felül kifelé szívja a levegőt, ezért belül pormentes. A p4-es prescottom max. hőmérséklete 64-ről lement 42 fokra egy normál házhoz képest és emellett elég csendes. 12 db 5,25-ös és 2db 3,5-es eszközt lehet bele építeni. Adok a házhoz egy Aerocool Gatewatch előlapi panelt, ami 4 hőmérsékletet, és fordulatszámot jelez ki, és 2db Vantec Nexus 4db ventilátor ellátására alkalmas ventilátor-fordulatszám szabályozót. Tápegységet nem szeretnék hozzá adni, de megbeszélhetjük. A ház külső méretei: 38*40*64cm. Az ára 60.000 Huf, alkudni nem kéne kivéve ha értejössz az isten háta mögül. Elektronikai és számítástechnikai cuccokat beszámitok. Ha kell még kép, vagy érdekel, írj! [link][link][link]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest