- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mr_ricsi #13811 üzenetére
,,Elég gáz, hogy pénzt adsz egy nemolcsó dologért, de arra már nem veszed a fáradságot, hogy a kézikönyvét is áttanulmányozd!"
Nem azért vettem, hogy tanulmányozzam a működését, nem az a dolgom, hogy szakértő legyek, hanem hogy a célt, amire használom, kiszolgálja. Ami különbséget én észrevettem, hogy 1 évig folyamatosan égett, nem vibrált, most viszont idegesítően vibrál, mikor munkára késztetem a gépet, pl filmnézéskor. Játéknál még nem néztem.
-
válasz
andrade #13806 üzenetére
Kikapcsolt állapotban egyik sem világít, ez esztétikai jelleggel van ott, túl nagy fényereje is van, idegesítene is, ha kikapcsolt állapotban világítana akár csak az egyik is. Ígyis felvillanyozza nekem sötétben a szobámban azt az egész sarkot.
MSI P67A-C43 (B3) alaplap.
-
-
válasz
Wind-Storm #13803 üzenetére
Nem, a HDD az elöl van, ez meg majdnem teljesen hátul (és felül) világít.
De még az alaplapon van.
-
Üdv!
A házamban (Coolermaster HAF 912 plus) van hátul kék fénycső. Nagyon szép, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy vibrál. Minél nagyobb terhelés alatt van a gépem, annál jobban vibrál. Alaphelyzetben alig, de ha már valamin dolgoznia kell a gépnek, mintha diszkóban lennék. Ez korábban nem volt így. Én valamiféle tápellátási problémára gondolok.
Mit lenne a megoldás erre, hogy újra folyamatosan égjen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest