Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
válasz
bambano #10622 üzenetére
Ha az asztalon van a gép akkor annyi koszt nem fog beszívni, hogy ez számítson...
Kíváncsi vagyok ki tud neked alapból hőre kikapcsoló ventit ajánlani.
Amik hőmérséklet vezéreltek, de nem kikapcsolósak: Arctic F12 TC, Enermax Apollish.
Azt hiszem a Scythe Kaze Server nevű előlapi ventipanelt be lehet arra állítani, hogy egy bizonyos hőfok alatt lekapcsolja a ventit.
Nekem volt.. de manuális üzemmódban használtam mindig.
az Auto meg SEMI üzemmódjainak a beállításaival nem is szórakoztam sokat, számomra nem volt elég kifinomult. -
Wind-Storm
őstag
válasz
bambano #10619 üzenetére
Azt hiszem láttam anno szoftveresen vezérelhető ventivezérlő elektronikát.. most meg nem mondom a típusát.... avval talán ki is kapcsolhatók akár szerintem.
A felesleges hűtésmenésre meg.. annyit nem zabálnak a ventik, hogy számottevő különbség legyen fogyasztásban.
De egyben házhűtők is lennének nem..? mert ha igen, ezért sem lenne érdemes teljesen kikapcsolni őket.(#10618) sti10p
jóval több por fogja lent érni a géped... porszűrőket érdemes tenni minden beszívó venti elé.. de ha szívó hatás van a házban akkor így is be fog menni a réseken a por...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Hétvégi akció! 170.000ft!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest