- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Hát az már húzósabb, pláne, hogyha fémből szeretnéd (CNC marás / lézeres / vizes vágás). Én általában inkább kukáztam egy pár ezer forintos házat és abból szedtem ki ami kellett. De képeim között láthatsz pár "egyedi" megoldást is. Ötletadónak hátha jó valamelyik...
-
imibogyo
veterán
Mármint I/O port burkolatra gondolsz? Mert az nem túl bonyolult, csak baromira pepecs munka, mire mindent kiméreget az ember. Egyszer készítettem már, de pfejj az nem józan embernek való...
Lehet venni amúgy sablont hozzá... Azzal talán egyszerűbb az élet. Ebben az esetben gravírozógéppel és rengeteg-rengeteg (-rengeteg...) reszeléssel és türelemmel meg lehet csinálni.
Vagy lehet 3d nyomtatni is. Bár ezt még nem próbáltam. Majd talán ha valami nagyon elborult pillanatom lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest