- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Hát az már húzósabb, pláne, hogyha fémből szeretnéd (CNC marás / lézeres / vizes vágás). Én általában inkább kukáztam egy pár ezer forintos házat és abból szedtem ki ami kellett. De képeim között láthatsz pár "egyedi" megoldást is. Ötletadónak hátha jó valamelyik...
-
imibogyo
veterán
Mármint I/O port burkolatra gondolsz? Mert az nem túl bonyolult, csak baromira pepecs munka, mire mindent kiméreget az ember. Egyszer készítettem már, de pfejj az nem józan embernek való...
Lehet venni amúgy sablont hozzá... Azzal talán egyszerűbb az élet. Ebben az esetben gravírozógéppel és rengeteg-rengeteg (-rengeteg...) reszeléssel és türelemmel meg lehet csinálni.
Vagy lehet 3d nyomtatni is. Bár ezt még nem próbáltam. Majd talán ha valami nagyon elborult pillanatom lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Hobby rádiós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest