- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Hát az már húzósabb, pláne, hogyha fémből szeretnéd (CNC marás / lézeres / vizes vágás). Én általában inkább kukáztam egy pár ezer forintos házat és abból szedtem ki ami kellett. De képeim között láthatsz pár "egyedi" megoldást is. Ötletadónak hátha jó valamelyik...
-
imibogyo
veterán
Mármint I/O port burkolatra gondolsz? Mert az nem túl bonyolult, csak baromira pepecs munka, mire mindent kiméreget az ember. Egyszer készítettem már, de pfejj az nem józan embernek való...
Lehet venni amúgy sablont hozzá... Azzal talán egyszerűbb az élet. Ebben az esetben gravírozógéppel és rengeteg-rengeteg (-rengeteg...) reszeléssel és türelemmel meg lehet csinálni.
Vagy lehet 3d nyomtatni is. Bár ezt még nem próbáltam. Majd talán ha valami nagyon elborult pillanatom lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged