- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
KeNTaGoN #10067 üzenetére
Ez több mint valószínű
Azért köszi, végülis logikus a plexis megoldás, csak ebben a formában kissé kókány lenne, mivel kör alakú a kis lemez ami a tartója volt a ventinek, így vagy szépen ráragasztom, vagy eladom valamennyibe és veszek 1 újat, de már nem ilyet, hanem valami cserélhető ventiset
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #10050 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd, de az a poti csak úgy egymagában volt a venti elé kötve? Mert az elég szakbarbárság, és aki ilyet csinál az meg is érdemli.
És amit mondtál ventit, nem tudom te mire használtad, de nem hiszem, hogy a gépedbe, mert az 56.4 dBA -es.
Tehát a-mellett létezni nem lehet, nem hogy netezni.
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9212 üzenetére
Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )
Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).
gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném. -
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9203 üzenetére
Tudnál nekem pontos típussal/bolttal UV-s SMD LED-et ajánlani? Amiket eddig találtam, csak UV szerűek voltak, és inkább kéken világítottak. Célom UV aktív csövek megvilágítása, de valahogy a Revoltec csövek nem igazán váltották be hozzájuk fűződő elképzeléseimet. Világít, de valahogy nem igazán látom, hogy az UV aktív csövek annyira aktívak lennének. Lehet a cső az ami csak ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged