- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Egérpad topik
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
liqquid
tag
válasz
KeNTaGoN #10067 üzenetére
Ez több mint valószínű
Azért köszi, végülis logikus a plexis megoldás, csak ebben a formában kissé kókány lenne, mivel kör alakú a kis lemez ami a tartója volt a ventinek, így vagy szépen ráragasztom, vagy eladom valamennyibe és veszek 1 újat, de már nem ilyet, hanem valami cserélhető ventiset
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #10050 üzenetére
Minden tiszteletem a tiéd, de az a poti csak úgy egymagában volt a venti elé kötve? Mert az elég szakbarbárság, és aki ilyet csinál az meg is érdemli.
És amit mondtál ventit, nem tudom te mire használtad, de nem hiszem, hogy a gépedbe, mert az 56.4 dBA -es.
Tehát a-mellett létezni nem lehet, nem hogy netezni.
-
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9212 üzenetére
Ritkán szoktam, de van külön SMD pákám.
És van olyan haverom, aki csak SMD-vel foglalkozik, mert állítása szerint sokkal gyorsabb és könnyebb azokkal bánni. ( Láttam már munka közben, és tényleg. )
Hát neon az egy más kérdés. Olyat nem szívesen tennék a gépbe. Már megcsináltam a kivágásokat, és nembiztos, hogy szépen eltudnám rejteni.
Igen, ismerem Pesten a Ret-et, Lomex-et..., szoktam is oda járni. Azért kérdeztem a pontos típust, mert választani viszont nem tudok.
Gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata vele, mert mint írtad nem 1-2 db-ról lesz itt szó (nagy tornyom van).
gordonfreemN:
Igen, azt lehet hajlítani, de a gyárban, gyártás közben. Az tulajdonképpen egy üreges cső ami gázzal van töltve, így ha te kézzel utólag hajlítasz rajta, akkor a belső térfogata a hajlítás miatt lecsökken, és a melegedés közben (használat) akár el is pukkanhat a túlnyomás miatt.
Tehát, én nem tenném. -
Kvazár
őstag
válasz
KeNTaGoN #9203 üzenetére
Tudnál nekem pontos típussal/bolttal UV-s SMD LED-et ajánlani? Amiket eddig találtam, csak UV szerűek voltak, és inkább kéken világítottak. Célom UV aktív csövek megvilágítása, de valahogy a Revoltec csövek nem igazán váltották be hozzájuk fűződő elképzeléseimet. Világít, de valahogy nem igazán látom, hogy az UV aktív csövek annyira aktívak lennének. Lehet a cső az ami csak ennyit tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egérpad topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest