Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
sketchifun #19139 üzenetére
"Hangtechnika" tág fogalom. Ezt én nem egyszerűsíteném le a földről, sőt a Földről is elszállt kemény hifisek sokszor nevetséges, vagy esetleg a stúdiótechnika jogos elvárásaira.
Hány millió erősítőt gyártottak a világon egyszerű, pufferelt táppal, amiben emberek milliói sem találtak kifogást? A kijelentésed ehhez képest olyan kizárólagosságot tükröz, mintha ezek nem is lennének.
Egy erősítő egyébként sem a tápzaj erősítésének alapelvén működik. Nyilván ez nem jelenti, hogy teljesen érzéketlen is rá (mint például egy ideális műveleti erősítő), de ezt esete válogatja, hogy mikor, mi az elvárás.
Meg itt eleve a 11,5 V is behatárolja a lehetőségeket, amivel nehéz lenne kihasználni egy 300 VA teljesítményű trafót, a realitásokon belül maradva.
Annyi tény, hogy a pufferkapacitás nagysága célfüggő.
-
Pubszon
veterán
válasz
sketchifun #19139 üzenetére
Még nem tudom mire használjam.
Lehet motort fogok hajtani vele. -
Anathema67
tag
válasz
sketchifun #15143 üzenetére
Ok, azt én is gondoltam hogy nem szerencsés túllépni az 1A, 12W-ot
. A kérdés a számolás volt. Mit és hogyan kell összeadni, kivonni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged