Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Az a baj, hogy nincsenek igazából frontra kiszerelhető távirányítós szabályzók...Az NZXT-nek volt jó drágán vezeték nélküli, kijelzős "asztali" egység de már nem árulják.
Hány V-nak felel meg vajon a 25%? Mert ugye nem mindegy, hogy az adott venti mennyin indul el. Nekem pl. eloop B12-2höz kéne, az 3.4 V-on indul.
-
-
mckay
aktív tag
Köszi mindkettőtöknek, jó ötletek.
Sajnos a külső megoldást mindenképp kerülni akarom. Megint meghalt egy vinyó, a tányér első szektorai lettek hibásak. Szóval radikálisabb változtatás kell, mintsem simán veszünk egy új hdd-t, és ezt is bedugjuk a konnektorba/usb-be. Nem tudom mi lehet pontosan, két év alatt három vinyó, az azért költséges. (Nem tudom mi lehet az ok, talán a gyerek nyulkal, nem tom.)
Szóval vissza kell térnem egy hagyományos architektúrára. Pl vinyó az alaplapra kapcsolódik, mert ott a helye.
:-)Köszi még 1X.
-
Forraszto
tag
Remek, köszönöm a választ. Az olcsóbb szerintem teljesen jó lesz. Ha valamiért nem lennék megelégedve a fényerővel max. veszek kettőt, még így is olcsóbb. Rögzíteni bárhogy lehet, az nem érdekes.
Én csak egy kis világítást akartam a gép házába, mert újat kellett venni és ez plexi oldalas. Az eredeti "4 db 50 Ft-os ledet sorbakötök és kész" tervemhez képest már így is magasabb szintre léptem.
Nade 7000??! -
Mondjuk most nézem, hogy Ni-Cd-t írtál, ami elég régi technológia. Lehet szerzek inkább mégis komolyabb, Ikeás újratölthető Ni-Mh féléket, úgyis évtizedekre venném ezeket az álkamerákat és azért olyan távon valószínűleg visszahozzák az árukat az újratölthetőek is, környezetvédelmi okot nem is említve.
Azért köszi tényleg!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tudományos Pandémia Klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel topik
- Napelem
- Autós topik
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amit te linkeltel az wireless RGB vezerlo.

Nade 7000??!

Kutakodom tovább....