- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ent
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Ma is sokat tanultam, köszönöm gyors oktatást.
Jöjjön a következő kérdés:
Héten megjön Lian Li A7110 házikó és szeretném a szegecseket kicserélni csavarokra. Fekete csavarok már megvannak és kérdezem, hogy szerintetek/szerinted érdemes gumi alátéteket betennem csavar és anyához egyaránt? Gondoltam arra, hogy ezáltal is elősegítem a rezgés által keltett hangok csökkentését.Vagy enek sok értelme nem lesz? Látok néhány akadályt, pl: hogy nem akármilyen vastagságú alátét mehet mert kilóghat az illesztés és nem lesz patent. Tehát ha nem annyira vastag, akkor lesz vmi hatása a rezgés elnyeléssel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest