- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Nagyon elkanyarodtál.
Teljesen felesleges belekeverni még a vezeték ellnállását is.
A vezeték és a kártya eredő ellenállása állandó, illetve ebben a hőtartományban minimálisan változó.
Az elfogadhatónál nagyobb mértékben változna a feszültség, ha a tápegység nem stabilizált tápegység lenne. Szépen leírtad, hogy miért van szükség stabilizált tápegységre, csak szerintem feleslegesen, mivel a feszültségingadozás mértéke a táppal szemben támasztott követelmény a stabilitását illetően, azaz ha mértéke károsítaná például a számítógép merevlemezét, akkor nem felelne meg a szabványnak, azaz nem lehetne számítógép tápegység. Ez világos, csak erről szerintem ebben a témában kár szót ejteni.
Jópont az ohm törvényért.
Jöhet a csomóponti törvény. A kártya teljes áramfelvétele egy védelemmel ellátott ponton át folyik vagy kettőn, ha egyen, akkor a védelem engedi e, hogy akkora áramerősség folyhasson az adott ágon, amekkora a két videokártya, esetünkben a GX2 háromdés áramfelvétele vagy nem. Ha nem akkor két ágra kell kötni, különben a táp teherbe esik, előveszi a kést és lenyisszant egy darabot az életedből és csak file-töredékek maradnak az utókornak. Jöhet a scandisk, avagy ahogy én hívom: a lelkiismeret teszt.
Az nagy tesztkérdés: Végigvárod, vagy megnyomsz egy gobot?
Smeagle megtette egyszer, megteheti mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi