- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Ez aztán kémialecke volt

Amit írtam, azért írtam, mert kezdőként az ember nagyon könnyen el tudja követni ezeket a hibákat, amiket Te is levezettél. Én is peroxidos oldattal maratok, manapság szinte oda sem figyelek, mit milyen arányban öntök össze, mert rutinból megy, de az elején, hajjaj. Na és éppen ettől szeretném megkímélni a kezdőket. A vaskloridot (gyorsmaratóként dobozolva
) kiöntöd és készen van, nem kezd öngerjesztő folyamatokba, nem képződik hirtelen nagy mennyiségű gáz. Természetesen kesztyűben dolgozol, természetesen mindkét vegyszert nem a lefolyóval itatod fel nagy töménységben, természetesen jól szellőző helységben, természetesen nem a legszebb ruhádban. Ilyen körülmények között én a vaskloridra tenném le a voksom, mint két olyan anyag keverékére, mely könnyen komoly sérülést okozhat (nem tudom, hogy gondolod, de szembe inkább klorid fröccsenjen, mint peroxid szerintem). A klorid, ha bőrre jut, nem szívódik fel azonnal, meg nem kezdi el marni, "van idő" a hirtelen fájdalom okozta pánikba esés helyett nyugodtan lemosni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) kiöntöd és készen van, nem kezd öngerjesztő folyamatokba, nem képződik hirtelen nagy mennyiségű gáz. Természetesen kesztyűben dolgozol, természetesen mindkét vegyszert nem a lefolyóval itatod fel nagy töménységben, természetesen jól szellőző helységben, természetesen nem a legszebb ruhádban. Ilyen körülmények között én a vaskloridra tenném le a voksom, mint két olyan anyag keverékére, mely könnyen komoly sérülést okozhat (nem tudom, hogy gondolod, de szembe inkább klorid fröccsenjen, mint peroxid szerintem). A klorid, ha bőrre jut, nem szívódik fel azonnal, meg nem kezdi el marni, "van idő" a hirtelen fájdalom okozta pánikba esés helyett nyugodtan lemosni.