- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath #2679 üzenetére
Zsugorcső nélkül is lehet celluxal, de az igénytelen nagyon. hidd el láttam már.
A zsugorcső azért kell hogy megakadályozza a foszlást. A cellux is megakadályozza csak azalatt látod a szétfoszlott harinya végét ami elég ronda. A zsugorcső viszont eltakarja. (zsugorcsövet kapsz bármilyen villamossági boltban kb 300ft-ért méterét(mondjuk az fekete, de szerintem az nem ronda, tény a színes szebb)). De nem kell szettet venned.
Én sem vettem. Elég 2db 3m-es és egy 1,5m-es csomag harisnya.
És akkor ezekbl még a ventiknek a kábeleire is jut, meg mindenre.
Nekem egyetlen kábel sincs a gépemben ami ne lenne beharisnyázva. Full király amikor ez UV-t kap.
A csatlakozókat muszály leszedni, mert nem megy át rajtuk a harisnya. Ezzel fogsz szívni a legtöbbet, mert van hozzá ilyen spéci leszedőke, de az 1000ft vagy mennyi.
Amúgy annélkül nagyon nehéz, én egy tollbetéttel (fém) csináltam, de 2 óra volt míg pont akkora lyukra tágítottam az alját amekkora kell, és úgy is nagyon nehéz.
Ha rámhallgatsz megveszed az anya molex eltávolító szerszámot. Ezt is lehet ott kapni a cmodban. Az apa molexet is tollbetéttel csináltam de azt még nehezebb.
Az ATX-es csatit viszont csakis szerszámmal tudod leszedni de az 2k- én anyit nem adtam ki érte, helyette vettem rá UV-s Spirált. egyszerűbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest