- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath
üzenetére
Zsugorcső nélkül is lehet celluxal, de az igénytelen nagyon. hidd el láttam már.
A zsugorcső azért kell hogy megakadályozza a foszlást. A cellux is megakadályozza csak azalatt látod a szétfoszlott harinya végét ami elég ronda. A zsugorcső viszont eltakarja. (zsugorcsövet kapsz bármilyen villamossági boltban kb 300ft-ért méterét(mondjuk az fekete, de szerintem az nem ronda, tény a színes szebb)). De nem kell szettet venned.
Én sem vettem. Elég 2db 3m-es és egy 1,5m-es csomag harisnya.
És akkor ezekbl még a ventiknek a kábeleire is jut, meg mindenre.
Nekem egyetlen kábel sincs a gépemben ami ne lenne beharisnyázva. Full király amikor ez UV-t kap.
A csatlakozókat muszály leszedni, mert nem megy át rajtuk a harisnya. Ezzel fogsz szívni a legtöbbet, mert van hozzá ilyen spéci leszedőke, de az 1000ft vagy mennyi.
Amúgy annélkül nagyon nehéz, én egy tollbetéttel (fém) csináltam, de 2 óra volt míg pont akkora lyukra tágítottam az alját amekkora kell, és úgy is nagyon nehéz.
Ha rámhallgatsz megveszed az anya molex eltávolító szerszámot. Ezt is lehet ott kapni a cmodban. Az apa molexet is tollbetéttel csináltam de azt még nehezebb.
Az ATX-es csatit viszont csakis szerszámmal tudod leszedni de az 2k- én anyit nem adtam ki érte, helyette vettem rá UV-s Spirált. egyszerűbb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest