- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ZIDOO médialejátszók
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lancellott
tag
válasz
Livius #21307 üzenetére
Kövezz meg.. annak idején, amikor utánaolvastam, írták mindenhol, hogy bármit dugok a laptopra, külső megjelenítőt, az veszíteni fog nem keveset a VGA leadott teljesítményéből. A kategória amiket nézegettem, 1,2-1,7 misi körül mocorogtak, így inkább asztali gép lett belőle. Próbáltam ezt a külső VGA dokkolós dolgot is körüljárni. Az is 16x helyett csak 8x sávszéllel tudott volna dolgozni. Én vágom, hogy nem kell akkora arc, és HD-ben is lehet játszani, de akkor veszek egy szutyok konzolt, és probléma letudva. A teljesítmény, és a képminőség meg sajnos csak asztali konfigon kifizetődő. Amúgy a display port lassabb mint a thundebolt 3 ha jól tudom. Az a leggyorsabb csatlakozási lehetőség, de sajnos az sem elég gyors. FPS-el játszok, és látfontosságú a részletes felbontás, és az FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest