Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew31
senior tag
válasz
AxBattler #20636 üzenetére
Köszönöm a válaszodat.
Az a 2 db 20 cm-es ventilátor gyárilag állandóan megy (elég nagy baromság), de már a vásárlás után raktam rá 2 kapcsolót, hogy csak játék alatt működhessenek. A zúgástól-morajlásuktól pedig mindig elálmosodom.
Persze gondoltam új gépre és házra is, de most nem merek vásárolni, mert munka nincs és kilátások sem rózsásak, ez most egy olcsó zajcsökkentés.
A kapcsolót meg is rendeltem az éjjel, mert itthon semmi nincs, úgyhogy maradt a külföldi rendelés és várakozás...2,5 szobás a lakásunk, a szobám mellett van a félszoba (gyárilag kétszárnyas ajtó a kettő között) oda már össze is raktam egy salgó-szerű polcot, arra fog menni a gép, a beépített ajtó pedig el van tüntetve (nagyon gagyin, de ez van). Csak egy fúrás kell, a monitor kábeleinek a monitor mögött, meg egy lenti lyukat kell bővítenem, hogy a több kábel átférjen. És a kábeleket is megpróbálom végre eltüntetni, mert ahogy a vásárlás, a szobafelújítás is várat magára a jelenlegi helyzet miatt, így megteszem most azt, amire van lehetőségem és amire most van bőven időm.
Maradva modnál: a kapcsoló megy a fehér házamhoz, de ha már nem lesz itt, mindegy és remélem, hogy szét lehet pattintani, mert feketére festeném (az asztalon minden fekete már) és a ledet pirosra cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nők, nőügyek (18+)
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Képregény topik
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest