- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
abdulka1
üzenetére
Jöttem megkövetni magam
Bár amire emlékeztem házikók, azon már nincsenek előlapok (kellet pár vezeték, párszor, na
) azért az egyik dobozomban találtam ilyen csatit, meg egy kis érdekességet.
Egybecsati és egy érdekes közösítő: [kép]
A közösítőnek egyik felét fényképeztem, de a másik felén a többi alaplapi vezérlőpanel pin is megvan. -
sheep
addikt
válasz
abdulka1
üzenetére
Ez egy nagyon jó kérdés.
Ezért érdeklődtem én is itt, mert a neten én is csak azt a leírást láttam amiben különálló vezetékeket mutanak.
Ezek szerint létezik belőle ilyen változat, bár úgy tudom ezt a házat nem sokáig forgalmazták.
Megkérdeztem az előző tulajt is amúgy hogy nála hogyan volt bekötve de még nem válaszolt.Amúgy egy picit elkiabáltam a dolgot, ha már itt tartunk lenne egy kérdésem:
a gép csak nem akar elindulni, a bekapcsoló gomb, ventik, alaplapi ledek működnek, de nincs kép a monitoron és ami nagyon fura a billentyűzet/egér sem kap áramot. Szóval nem tudok belépni a biosba.
A ventik pörögnek kb egy percig, az alaplap világít, utána kikapcsol és újraindul.
Ehhez esetleg lehet köze ehhez a vezetéknek?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár amire emlékeztem házikók, azon már nincsenek előlapok (kellet pár vezeték, párszor, na
) azért az egyik dobozomban találtam ilyen csatit, meg egy kis érdekességet.