- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Goblin12 #19454 üzenetére
Nekem a spájzban sokáig csak le volt téve a polcra egy alaplap, de később csináltam egy állványt, részben azért is, hogy ne hajoljon, illetve a csatlakozások is így jobban irányba állnak.
19 mm-es maradék bútorlapot (barna) T-alakban a szokásos lapcsavarokkal rögzítettem (piros).
Erre ment egy házból származó alaplaptartó lemez (fekete). Ezen gyárilag vannak olyan kulcslyukszerű rések, amivel pont fel lehet akasztani a csavarok fejére.
Az alaplapot (zöld) felszereltem a fekete tartóra, utána rá tudom akasztani a kiálló csavarokra:
Táp csak mellette van, az adattárolók (szürke) pedig egy polccal feljebb sorakoznak, onnan kanyarodnak le a SATA-kábelek az alaplaphoz.
A monitor és egyéb kábelek pedig a falon fúrt lyukon jönnek át. Mindezt a zajmentesítés miatt építettem ki már sok éve.
Valamikor volt rendes ház is kitéve, de később leszoktam róla, így egyszerűbb az alkatrészek cseréje is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest