- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
T_Oroboroz #18497 üzenetére
Úgy értettem másik fajta előlapi panelt, nem egy ugyanolyan típusút, csak másikat.... Nekem anno egy nagy toronyházban sípolt az előlapi kimenet, de amikor rákötöttem egy Xigmatek kivezetést, akkor megszűnt. Általában az összeszedett zaj szokta ezt okozni, azért ötleteltem ilyen irányban.
Én ezt megoldottam úgy, hogy a hátlapi jack kimenetem egy forgókapcsolóra van rákötve és ha akarom, akkor a fejhallgató-erősítőhöz megy a jel, ha akarom akkor pedig a hangfalakhoz. Volt belőle "second-edísön" is.
Ez azóta már be is lett építve a fejhallgató-erősítő dobozába és egy egyszerű váltókapcsolóra lett cserélve a forgókapcsoló (képen az "A-B" kapcsoló)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Battlefield 6
- Apple asztali gépek
- Xbox Series X|S
- VLC Media Player
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő