Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
szabog4
üzenetére
Annó én is körbejártam a HDD elforgatós kérdést, akkor összesítve a válaszokat az derült ki, hogy mindegy a pozíciója, amíg 90 fokonként forgatod. Tehát vízszintesen, fejjel lefelé, jobb vagy bal oldalára állítva.
Arra viszont nem emlékszem mi a helyzet akkor ha pl az orrára akarod állítani.
Amit biztosan ne csinálj: 45 fokban rögzíted és úgy használod. Mindegy melyik irányból, a 45 fokot kerülni kell, meg minden pozíciót, ami nem vízszintes, fejjel lefele, vagy jobb vagy bal oldalára állítás. Nekem ezt mondták.
Lentebb írták, hogy sok márkagép házában eleve oldalán állítva van a vinyó, úgy van kialakítva a ház. Vagy éppen fejjel lefelé, nekem is volt ilyen házam. Semmi baja nem lesz, én is úgy gondolom, az alap hogy a mérnökök gondolnak a HDD-re, nem csak hasraütésre dolgoznak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Null Perces Bontatlan dobozos
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a pozíciója/irányítottsága teljesen mindegy. Egy dologra azonban figyelni kell: a túlmelegedés megelőzésére.