Hirdetés
- Nem csitul az Intel Foundry és a TSMC közös üzletének pletykája
- Megnyitotta a PhysX GPU-s részét az NVIDIA
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Pár közelgő ASUS ProArt monitor a Las Vegas-i NAB Show-ról
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
valoban nem vagyok megkotve, de meg csak papiron tervezem a hazat, otlet szinten. Ha minden vilagos es kiagyaltam akkor allok neki inventorozni. Amugy fekvo hazat tervezek, legalabb 10 hdd hellyel, mivel nem tervezek optikat igy egy mezei atx meret jo fektetve. Van egy htpc-m es egy serverem, a kettot szeretnem egy geppel megoldani. Meg sosem moddoltam hazat es nem is vagyok a hive, de abszolvalt gepeszmernok hallgato letemre sok szabadido szakadt a nyakamba es egy jo projekt lenne, hogy kicsit felfrissitsem az inventoros kepessegeimet (jatszva tanulni ugyebar)
Mindenesetre barmi trukkot modszert szivesen veszek, sajna elektronikaba nagyon gyoker vagyok, ezert is keresek lehetoleg kesz megoldast, es az elolapot ugy tervezem majd h belemenjen. Meg hasonlo problema lesz az usb elulso kivezetese.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Keresek Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fehér ventilátorokat
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- APC Back-UPS 1400VA (BX1400U-GR) szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest