- Projektor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petzval
senior tag
válasz
Lompos48 #11496 üzenetére
Én egy pár évtizede fotózom az 1/1000-es vaku villanási idő semmi 1/30000-et is villan sok vaku.tudományosak százezredet is! A ventillátor 1500-at fordul 1/1000-nél hogy látszanának a lapátok?
A másik a trazisztoros fesz szabályzóm 24V-ot tud ha ráadok 40V-ot. Ha kevesebbet adok rá akkor akkor nyilván kisebb lesz a szabályzott tartomány. Azért tettem be műszert hogy tudom mennyi a kimeneten a feszültség
Amúgy 1/200-addal egy tranzisztoros vaku nem villanhat mert a zár 1/250-1/400-al nyit szinkronban
-
fero02
nagyúr
válasz
Lompos48 #11496 üzenetére
Petzval-ról sztem hamarosan új mértékegységeket neveznek el és a neves gyártók az ő ötletei alapján fognak szabadalmaztatni új kapcsolástechnikákat.
SchumiBácsi: ezek a tápok arany áron vannak. Ettől tudok olcsóbbat (->pü). A pc-s neon izéknek 12V egyenáram szükséges, a többit az inverter intézi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest