- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
DonThomasino #11183 üzenetére
"Szerinted nem lenne célravezetőbb a 24V ágat piszkálni?"
Szerintem az egésznek nincs semmi értelme, mert a 27V-től sem lesz baja a pákának. Leégni nem tud, hiszen adott hőfoknál úgyis kikapcsol. -
dudika10
veterán
válasz
DonThomasino #11183 üzenetére
Eddig mindenki azt mondta, hogy NE játssz a hálózati fesszel és a 24V-os ágra rakj egy ellenállást.
Erősködtél, ezért kiszámolták neked, hogy a 230V-os ágra mekkora ellenállás kell. De már 3-szor minimum leírták, hogy a 24V-osra mennyi kell...A 24Vos ágra rakj egy szerencsétlen 0,56-0,75 ohm/5W ellenállást (remélem mr_ricsi nem számolta el, nem számoltam utána) és készen is vagy. Hagyd békén a 230V-os ágat, mert az eddigi kérdezgetéseid alapján nincs elég tapasztalatod, és meg fogod ölni magad.
mr_ricsi:
Gyors fejszámolással nekem a 24V-os ára 2Ohm 8W jött ki.
Biztos jól számoltál? Lehet én rontottam el, de nem ártana ha valaki utánaszámolna.
28V-ból akarunk csinálni 24-et, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest