- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0unCe
aktív tag
kepeket kovetelek!!
az uj helyrol a gepekrol az emberekrol
[Szerkesztve] -
M0Dair
senior tag
Hali!
Na voltatok?
Én voltam, de nem tartottak tuning versenyt, mert 4-en jelentkeztek csak rá... pedig azt vártam!
Baluc-ék szépen tönkretették azt a gépet! -
Bazsy
aktív tag
Megyek vasárnap, jol
Igen várom már, érdekel nagyon. Remélem a következön már indulhatok a saját házammal, novemberben kezdem ''gyártani'' majd -
b0unCe
aktív tag
zombaton tudnek felugrani. De nem tom h megeri e. Hanyan lesznek kinnt mar szombaton? gyorsan gyorsan gyorsan ...
-
baliii
senior tag
bazz, egerbe megyunk osztalykirandulni...
(mondjuk az sem lesz rossz) szivesen kimentem volna... mondjuk a hazam nincsen kész, de beálltam volna a nézők sorába is
na mind1 majd legkozelebb -
-cobra-
aktív tag
Hali!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet a legegyszerűbb módon a nyugatitól a mod-tech hall-ra eljutni?
Előre is köszi -
T. Peet
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy kb. hánykor fog kezdődni vasárnap a verseny és meddig fog tartani?
Tavaly mikor volt az eredményhirdetés? -
Vki, egy kölcsön monitorral meg tudna dobni vasárnap ott a hotelben? Plíz!
-
_George
senior tag
idén sajnos nem készültem újabb géppel, amit vinnék, de azért almegyek megnézem mi újság modding téren kishazánkban
-
samprass
tag
köszi az info-t !!!
-
harry
veterán
»»» Nyitvatartás:
Szombaton 10-18 óráig, Vasárnap 10-17 óráig, a belépés ingyenes!
A modder versenyre a nevezőket vasárnap reggel 9 órától várjuk!
Eredményhírdetés délután 15:15!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nah, éljen, én valszeg mindkét nap ott leszek.
És a radikalmod új skinje is szép, ami zavaró, h a cikkek kicsit összefolynak, nincs annyira elválasztva mint régen (akkor ugye hírek/cikkek/galéria stb mindnek más volt a háttérszíne). -
Frosty
aktív tag
Hűű ez nagyon érdekes rendezvény, még a Cédrus Kft is kint lesz. Lehet, hogy megyek rontani az imázsukat, 3 hete gariban van náluk az alaplapom....
-
samprass
tag
lehet hogy láma egy kérdés, de a látogatóknak fizetni kell belépőt? (mennyit?)
kösz -
Na már üzemel a P3-as konfigom, ezt viszem kiállításra...
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
sok sikert mindenkinek sajna nem tudok menni mert akkor van tesóm szülinapja de nem baj ,ajd lesznek képek
Mindenkinek a legjobb fényben tündököljenek a gépei -
harry
veterán
Előbb néztem szombaton lesz modding klub, akkor valszeg megyek
Mikor kezdődik/fejeződik be a rendezvény? 10órától 6ig, vagy hogy?
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #71 üzenetére
ja, énis csak vasnap megyek ki.
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #69 üzenetére
Úgy tudom szombat kiállítás (mármint gyátók cuccai), vasárnap meg verseny. #61
-
burgatshow
veterán
Én is megyek,
és melyik nap a modding nap? Tehát amikor csak nézelődni lehet?
-
flatcoke
csendes tag
-
GaBBoR
tag
Szintén jövök.
Remélem elkészülök addig. Szombaton kezdem el összerakni a házatA képek/jelentkezés valószínű az utolsó pillanatban lesznek elküldve.
Ha nem sikerül, akkor is elviszem a művet, és kirakok fölé egy táblát, hogy : ''Így jársz, ha nem kezded el időben az építést!'' -
Mec
aktív tag
Hát ezaz. Legalább azt a kevés infót elolvasta volna a cikk írója.
-
Mec
aktív tag
Bővebben: link
Azt írják, hogy kétszeres a túljelentkezés. Hümm?? -
harry
veterán
Eddig hányan neveztek?
Mind a 2 napon a modverseny lesz, vagy az elsőn megint csak kiállítás? -
zeros
tag
Fel!
Nevezzetek! -
My dream...
-
zeros
tag
Hali hali! látom újra találkozhatok ismerős arcokkal, de a hozzászólásokból úgy sejtem csak kevesen dobnak most be mindent, azé remélem izgi verseny lessz...
Edu én megyek.... hAhOoOo ÉN megyek.. Hahóóó
de 30. án délbe fogom csak elküldeni a nevezésem.. -
flatcoke
csendes tag
Egy kérés: Azok a versenyzők, akik még nem neveztek, de fognak, csak a rend kedvéért bejelentkezhetnének nálam e-mail-ben, hogy tudjuk mégis hány versenyzőre számítsunk, aki tudja adja tovább az infót!
Köszi!
Edu -
fbb^Deathjay
csendes tag
és kamerát meg fényképezőt lehet vinni nem?
-
flatcoke
csendes tag
válasz
fbb^Deathjay #46 üzenetére
Nem lesz belépő!
-
fbb^Deathjay
csendes tag
jó lesz nagyon
már várom
csak az érdekel hogy van e beugró?
-
flatcoke
csendes tag
A mod-tech Hall3 helyszíne:
Hotel Rubin, Bálterem 300m2
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
Déli Pályaudvartól: 139 busz;
Móricz Zsigmond körtértől: 40, 53 busz;
Kosztolányi Dezső tértől: 41, 72, 87, 87/A, 153 busz;
www.hotelrubin.com
Időpont: 2004. október 9-10 hétvége
[Szerkesztve] -
flatcoke
csendes tag
Fura, de én is ülök egy-két ötleten, de előbbh utóbb beérnek, és akkor el is fognak készíülni, természetesen ezek a versenyre nevezésként nem fognak eljutni...
A helyszín hamarosan publikus lesz, úgy gondolom a jövő hét elején sok új információt fogunk majd közzétenni.
Várjuk a további jelentkezéseket a versenyre!
Üdv! -
harry
veterán
jelentkezésnél biztos van valami szűrés. kíváncsi vagyok idén hányan lesznek. előzőn asszem ~40 jelentkező volt és a versenyen 26an vettek részt. sztem minél többen vagyunk, annál jobb, még ha valami egyszerűbb házzal is neveznek, mert azért viszonylag ritkaságszámba megy, h valaki moddol.
-
baliii
senior tag
ne bizto hogy olyan jo ha nagyon sokan mehetnek... pl lehet sok olyan szemely is jonne, aki a gyarilag moddolt hazaba beb*szott pár neont. szal sztem kell valami selejtezo
-
Jam.
aktív tag
Én szintén csak látogatóként leszek jelen, sok pénz el fog menni az Oktoberfest-re.
-
I_Am
veterán
Hmmm ott leszek, bár a gépet ami a fejemben már megépítésre vár még nem kiviteleztem. Ez a nyár a punnyadásról szólt, nem a meloról.
-
Horbal
őstag
Ezt én is megnézem az tuti!
Ez egy up a mod tek hól-nak -
flatcoke
csendes tag
Kedves Tomi!
Igen ez igaz, nem is várjuk el, hogy egy hónap alatt készítsen valaki egy olyan modot, ami viszi majd a pálmát, szóval aki eleve tudott a második rendezvényről, az azt is tudta, hogy ősszel megint verseny lesz. Volt, aki a második versenyen mondta, hogy a gépe még nincs kész, de az őszi versenyre..., szóval mi tartjuk a korábbi igéretünkhöz magunkat, ősszel és tavasszal verseny, ez a második rendezvény után azt hiszem köztudott dolog lett.
Az őszi versenyre a felhívás a mod-tech Hall oldalon a ''lesz'' rovatban le is van írva, már hónapok óta. Gyakorlatilag szerintem aki akart, utánnajárt a dolognak, az készült, és jönni is fog a versenyre.
Más: Nagyra értékelem az eddigi két versenyen résztvett versenyzők fáradozását, hiszen nagyon sokat tettek azzal, hogy benevezték, elhozták, a fáradságos munkával készült gépeiket, ezzel is népszerűsítve a barkácsolást, ''moddolást''.
Köszönöm! Remélem, hogy minnél többen újra jelentkeztek a versenyre! Annak sincs akadálya, hogy valaki a korábbi versenyen szerepelt gépével nevezzen. Ez viszont a nyertesekre nem vonatkozik!
[Szerkesztve] -
somitomi
tag
Nagyon nagyon korai ez az idopont......
-
harry
veterán
Hát az jó lenne. tavaly is alig volt hely, no meg csak 26 versenyző (ha jól emléxem). Nagyobb hely, több nép és mégiscsak érdekesebb a verseny. Jó lenne legalább 40en mehetnének. Béreljétek ki egyik suli tornatermét
az elég nagy.
azt hittem valamivel aktívabb tag vagy a ph!-n
[Szerkesztve] -
Joey_the_man
tag
Nah erre lehet el tudok én is menni.. de csak látogatónak... Az előző kettőre is el akartam menni, de sose jött össze... remélem most sikerül.
-
h@desz
tag
nekem működik
Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
válasz
_Volkovy_ #10 üzenetére
less csak ide --> Bővebben: link
-
_Volkovy_
nagyúr
El kéne menni..
A Nyugatiból hogy jutok el a tetthelyre? -
Sick Boy
őstag
Nah, végre, a múltkorin voltam, most is megyek!
-
baliii
senior tag
én a régi gépemet alakítottam át (mivel a mostani a ''baliii-féle'' (
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.
a ház még nincsen kész, de ha kész lesz sem tudom hogy feltegyek-e képeket a verseny előtt... megeshet hpgy feltolok majd pár ''exkluzív'' képet az oldalamra -
xedos
addikt
Ki milyen géppel indul?
Esetleg képek??? -
baliii
senior tag
en nekem még sok munkám van, még jó hogy van egy honap hátra
-
Mec
aktív tag
Na végre. Látogatóba biztosan elmegyek. Talán még a gépem is benevezem, bár tavasszal sem jutottam be...
-
Dokibá
aktív tag
Én csak látogató leszek, saját géppel biztos nem nevezek most...
-
xedos
addikt
Az jó!!!
Én már 99%-ig kész vagyok az új géppel....
Hajrá! -
-=Ghost=-
őstag
szevasztok modderek!
jó hírem van! Bővebben: link
no comment akit érdekel az tudja miről van szó akit nem az meg úgysem jönne el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest