- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Peet
tag
Kicsit mgkésve de legalább itt van.
A két kép ugyan az csak a második nagyobb.
Bővebben: link
Ha valakinek van egyébb cikke a MTH-ról azt megkérem töltse fel ide. -
zeros
tag
Az én oldalamon is kin van1-2kép.. Bővebben: link
-
zeros
tag
Az én oldalamon is kin van1-2kép.. Bővebben: link
-
T. Peet
tag
A Guruban van beszámoló a MTH-ról.
Meg kell venni. -
harry
veterán
Képek nekem is honlapon Bővebben: link
A következőre megyek én is. Eddig félévenként volt, szal valszeg április eleje. -
T. Peet
tag
Például itt: Bővebben: link
Valaki nem tud valami infót arról, hogy jelent-e, vagy fog-e megjelenni valami az írásos médiában a MTH-ról. -
Az-X
őstag
válasz
neongorack #180 üzenetére
Látom lesz verseny
-
Az-X
őstag
Csak, hogy mennyire essek neki a készülésnek
-
Az-X
őstag
Én kint voltam a rendezvényen, sajnos a gépemet nem tudtam kivinni, szállítási gondok miatt. Remélem a következő versenyre már meg tudok oldani egy kocsit
És ezennel meg is kérdezném, hátha van valakinek infója... mikor lesz akövetkező? -
Zofren
aktív tag
Hali!
Hol lehetne a versenyről készült képeket megnézni? Érdekelne egy pár, ami nem kapott dijat.
Üdv:
Slaci -
Garmacor
aktív tag
Igen.
A ******* megkert segitsem oket ki TT cumokkal mert nem tudnak kiallitani igy kozos standunk volt a fele kiallitott cumo enyem volt, de a helyszinen ez nem derult ki ...
''Elfelejtettek'' kitenni a tablam es a ropianyagom. Azaz azt allitottak kitettek de kideritettem nem tortent meg.
Fonnvoltam a plafonon, es ugy elment a kedvem megneztem melyik gep lesz a dijazottam es eltuntem a felesegemmel egyutt.
Pedig erdekelt volna reszletesen minden ami ottvolt ugy keszultem egesz nap ottleszek.
Flatcoke mondta is nem csodalkozna ha minden ajandekot amit felajanlottam elvittem volna ezekutan. De nem csinalok segget a szambol. Igy kb 150000 kidobott penzel szamolhatok, mert a celkozonseg nem tudta hol lehet megvenni a TT cumokat, mert senki nem tudta pedig kerdezoskodtek de ropianyag hianyaban... A rendezok csinaltak az utolso par orara egy A4 -es feliratot az elerhetosegemmel, ezuttal is koszike nekik.
Ennyi volt roviden
Nem szeretném, ha cégek közti vita alakulna itt ki, ezért töröltem a sérelmezett cégnevet /Parci/ -
neongorack
senior tag
Basszus jól lemaradtam róla de kár!!!
Pedig szívesen elmentem volna, mi is volt a helyszín? -
GaBBoR
tag
Azt a házat én műveltem. Örülök, hogy tetszett.
Elvileg még kerültek volna bele vincsik, meg cd író, meg mobil rack. Csak picit kifutottam az időből, és sajna lemaradtak. Így is vasárnap hajnali 2-kor még ragasztottam
A következő versenyre viszont valami nagyon dúrvával készülök, és már most elkezdem. FX gépét látva újra megjött az alkotói kedvem. Ő aztán megdolgozott(megérdemelte) a helyezését(nyereményét).
Garmacor: Köszi a fénycsövet és a ventit. Pont pirosra vágytam
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
harry
veterán
bazz, ki nevezett ezzel: Bővebben: link
Kicsit hasonlít ehhez: Bővebben: link
Most akkor ezen mi a modA zalman panel az elején...?
-
LLKobe
veterán
válasz
UnConnecteD #156 üzenetére
Belátom van némi igazad.......
Ez mondjuk relativ hogy kinek melyik teccik jobban, de az ideji nyertes....
Hát nekem igencsak negativ véleményem van róla.
Sztem igen távol áll az igényestöl. -
Sick Boy
őstag
válasz
UnConnecteD #156 üzenetére
azért volt ott több is annál szerintem, mint egy kis festegetés...
-
Sick Boy
őstag
Szerintem tök jó az a gép és főleg EREDETI az ötlet!
Nem volt rossz a felhozatal szerintem, nekem majdnem az összes gép tetszett.
btw itt vannak az én képeim is, ha esetleg nem lett volna eddig 50-szer kivesézve az összes létező kép -> Bővebben: link
Én arra a szőrös gépre szavaztam, mert az tetszett a legjobban. Mondjuk páran tényleg úgy nyomták, hogy vettek egy ún. ''pre-modded'' házat, belepakoltak néhány világítós kütyüt, aztán jóvan, nesze, kész modding...
Egyébként jó volt szvsz!
Poppyt persze nem engedte senki oda egy kicsit Vice City-zni, pedig várt ott egy darabig... Imádja a Vice City-t vagy mi volt az San Andreas? Mindegy. -
b0unCe
aktív tag
Santa gepe volt az igazi a masodik versenyen. Na az mod a javabol. Aztan bele ne kossetek, h persze szponzorral konnyu..
-
UnConnecteD
senior tag
Mondjuk, ha osszehasonlitod a ket gepet, meglatod, hogy a moddhoz melyiknek van tobb koze. Ok, Kalandor gep szep volt, de hat 2 db airbrush a ket oldalon az elegge keves Bővebben: link Maig nem ertem, hogy lett ez akkor elso helyezett.
-
LLKobe
veterán
Garma tök jó arc vagy hogy ilyen sokmindent felajánlottál.
A te cuccaid sztem többet értek mint az összes többi
Na de komolyan az a gép ami a modder versenyen elsö lett.....
Hát öszintén hol van az Kalandor gépétöl ami az elsö versenyt nyerte??
Én sztem annak a gépnek a dobogón se lett volna helye, csak hát amilyen felhozatal volt.... -
baliii
senior tag
tenyleg eleg sokan kaptak volagitos ventit, elore moddolt hazak karacsonyra... sokan voltak olyanok is (a kepek alapjan) akiknek nem artott volna ha csak a kovetkezore viszik ki a gepuket, addig tokeletesitik, alakitgatjak.
tok jo volt az UAC-os haz, meg szep a fox-jel gravir is.
a 2. kozonsegdijat megszerzo casetek hazon nem is latok igy elsore sajat kezu mod-ot, de biztos bennem van a hiba es nem neztem meg eleg jol a kepeket. megerdemelt lenne a 2. hely ha o vagta volna ki az oldallapot. nem akarok senkit megbantani de 100K-bol en is bemegyek a mi**ralba es megveszek minden modder-kutyut, majd egybeszerelem.
sajnos nem keszultem el idoben, pedig igy utolag nezve talan lett volna eselyem. nembaj majd a kovetkezon!
megegyszer: nem akartam senkit megbantani.
ja, es a casetek hazrol csak a sajat kivagasokat es a festest hianyolom, a kabeleb burkolasa profi munka
[Szerkesztve] -
Joey_the_man
tag
Nah most végre én is kijutottam, de többet vártam azért. De ez lehet azért van, mert sztem az előző nagyon jól sikerült, ez meg kevésbé, de nekem azért tetszett ez az egész. A hely is jó volt, csak sajna nem tudtam maradni a végéig... Viszont a kiállított tárgyak nagyon tetszettek... Majdnem elkapott a vásárlási inger
-
modd3r
őstag
Bocs, ha már elhangzott, de kb. hány látogató volt a tegnapi napon ?
-
X@b3e
addikt
A képek alapján a második MTH tényleg jobbnak tűnt... A következőn már nevezni kellene...
-
engusz
veterán
Nekem jobban tetszett ez a hely. Az egyi külföldi modding verseny jutott rögtön az eszembe. Sajnos nem tudtuk megvárni a végét.
-
Enclave
aktív tag
Na, senkinek sem akad egy fölös A64-es kulcstartója?
Esetleg nem tudja valaki, hogy hol lehetne ilyet szerezni?(vmi bolt,cég stb.) -
T. Peet
tag
Itt vannak a videók:
Egy kérdés.
Hányan nem vették észre ezt: Bővebben: link
Alig lehetett látni a sötétbe. Majdnem elsiklottam felette.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
zsoltee10 #139 üzenetére
A közönség szavazata alapján választottak 1,2,3 helyezettet (közönség díj), valamint a radikalmod és a HOC is kijelölt 1-1 embert, ezek a szakmai díjak. De már a 10. helyezett is kapott díjat (vmi fénycsövet+venti).
Most, h összehasonlítottam az eddigiekkel, szerintem kicsit csökkent a színvonal. Tavasz valszeg jobb lesz. -
LukE
veterán
válasz
zsoltee10 #139 üzenetére
mar kint van a hivatalos eredemeny:Bővebben: link
(cegek folajanlottak meg cuccokat, ugyhogy tobb dijazott lett.)
szerk: egyebkent tobben (szervezok kozul is) mondtak, hogy gyenge volt a felhozatal, eleg nagy esellyel 1 ev mulva lessz a kovetkezo. Illetve ez meg a kiallito cegeknek nem tetszene, szoval ki tudja, mi is lessz.
[Szerkesztve] -
lol
senior tag
hmm, kicsit vegyesek az érzéseim a 3. szösszenettel... a kiállított gépek egy részében a moddosítás igen halvány megnyivánulását láttam, de volt pár szép darab (igaz délbe mentem el, így jópár gépről bizta lemaradtam). viszont a kiállított cuccok sokkal jobban megfogtak, a több cég, a termékek... összeségében jó érzésselm távoztam, de meg kéne gondolni, hogy évente 1 modd szervezésén, így talán jobban átgondolt, kialakított gépek lennének...
-
harry
veterán
Képek: Bővebben: link
Első: Bővebben: link
Masodik: Bővebben: link
Harmadik Bővebben: link -
zsoltee10
addikt
HOC szakmai, Senerit szakmai?
+közönség? mi ez?
nem úgy volt, hogy 1,2,3 helyezett, és a közönségdíj?
egyébként összességében eléggé vegyes érzéseim támadtak a kiállítással kapcs. a múltkori kettő sokkal jobb volt, több igényes mod volt jelen. viszont a helyszín nagyságrenddel jobb volt, mint a Karton. -
T. Peet
tag
Tavaly tényleg több szép ház volt, de nekem nagyon teccet ez is. Lehet azért, mert ez volt az első amin kint voltam.
Képek: Bővebben: link
Töltés még folyamatban.
Csináltam 5 videót is. A végére teszem. -
LukE
veterán
(ugytunik net istene nem akarja, hogy leirja a velemenyemet, mert mar 2x eltunt valahova, de nem adom fel)
szoval HOC szakmai, Senerit szakmai-> kesonerkezo/fa/japankinai jeles haz (szerintem meg felig keszen is verte a mezony nagyreszet) (a tulaj mail cimet nem tudja valaki?)
radikalmod szakmai-> FX (FX alaku gepe)
kozonseg elso-> szoros gep
kozonseg 2, 3., blcomp szakmai-> passz, de baluc ezek kozul legalabb 1-et begyujtott.
Egyebkent boldog-boldogtalan kapott ledesventit, fenycsovet...
Es tenyleg gyenge volt a felhozatal. Mig elozon tobb gep is volt, ami nem kapott semmit, pedig jo volt, most kb. forditva...
[Szerkesztve] -
-
kíváncsi
őstag
az a kis szőrös aranyos
látom megint osztogattak DTk-s USB-s hammert
[Szerkesztve] -
b0unCe
aktív tag
Leirnatok a helyezetteket?
nev + melyik mod. Eleg nehez igy keprol
es persze kinek melyik tetszett legjobban -
burgatshow
veterán
Amúgy összesen 113 kép készült, mindjárt lesz 1 animált gif is csak valahogy +kéne csinálni. A 113-ból 99 ami jó és használható, mindezt 64MB-ra tettem rá!
-
harry
veterán
Ja, én is
Nekem fekete van, de pl fénytechnika nálam is hasonló: Felül 3 zöld erős led, alul kék fénycső, elöl rácsnál 2 zöld led... csak már azóta kicsit átalakítottam. Mindjárt jönnek az én képeim is.
Sztem a tavaszi verseny komolyabb volt, most nem volt olyan erős a mezőny... -
Biaggio
őstag
válasz
burgatshow #126 üzenetére
Nagyon jók a képek, pláne az Antec táp és a Zalmann ház
-
burgatshow
veterán
Itt vannak az én képeim! Modemesek csak mértékkel!
Bővebben: link -
Enclave
aktív tag
Hi!
Azért jó volt de sajna kicsit késve értem oda úgyhogy csak az eredményhirdetést láthattam...
Na mind1, majd legközelebb.
Egyébként nem akad véletlenül valakinek egy ''fölös'' A64-es kulcstartója? Sajnos mire odaértem már elkapkodták mindet...
Esetleg A64-es egérpad v. Amd-s toll? Vagy ezeket nem osztogatták?
Ha esetleg lenne valakinek a fentiek közül egy-egy ''fölös'' darab az feltétlenül szóljon! Bár legjobban a kulcstartó érdekelne... -
_George
senior tag
hát ez a 3. kiállítás nem volt valami nagy szám...
-
burgatshow
veterán
Én egy órája értem haza, majd felrakom szép lassan azt a 110 képet!
-
Na most értem haza...
-
b0unCe
aktív tag
képeket pls!!!
-
somitomi
tag
A vasuti feluljaro elott terj le kis ivben jobbra a buszok ejszakai szallasa fele (parhuzamosan a vasuti sinekkel).........innen mar nem tudod elrontani, ''egyenesen'' kijutsz az M7-es bevezeto szakaszara. Az elso adando alkalommal (a gyalogos feluljaro elott) kanyarodj fel jobbra a hegyre. Egyenes, majd a masodik lehetosegnel jobbra es mar meg is erkeztel.
-
harry
veterán
Én ma csak fél 1 körül megyek ki, így van kb 3 ora eredményh. ig, ez így bőven jo, majd csinálok sok képet, amiket talán aznap / inkább héfőn fel is rakok.
-
Na minnyá indulok én is kifelé...
-
aDM|RaL^
őstag
áh bazki, mi se tudtunk bemenni Deathjayyel...:\
-
UnConnecteD
senior tag
Ha Bővebben: link erre gondolsz, ez pl. egy Innovatek Aquamatic Dual vizhutes cucc belulrol.
-
xedos
addikt
Nem tudja valaki, hogy kocsival a Bartók Béla felől, hogyan lehet odajutni?
-
harry
veterán
Tuning nem lesz, vásárlás nem volt.
Holnap 10-17ig kiállítás.
Ez a gépBővebben: link
Bővebb info: Bővebben: link -
Enclave
aktív tag
Hali!
Bocsi de nem volt alkalmam végigolvasni az egész topicot így elnézést kérek ha már feltette valaki az alábbi kérdéseket...
Tudtok valami a programról? Melyik nap lesz a tuning és a modding? Lehet majd modding cuccokat venni?
Sajnos ma nem volt alkalmam kimenni, úgyhogy valszeg holnap megyek...
A tuningról amúgy tudtok valami?Mert engem speciel az A64 tuning érdekel a legjobban...(pl. meddig lehet egy A64-et húzni)
Apropó, milyen tönkretett gépről van szó?
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Íme néhány kép: Bővebben: link
Első 3 video, katt rá, majd jobb gombbal katt az x-re, tulajdonságok, majd a videó címét írd a böngésző címébe.
Eddig ennyi, többit holnap. -
e-biza
őstag
Van valakinek fotoja a passziv tápról?
-
Holnap megyek ki... szereztem TFT-t kőcsön...
-
M0Dair
senior tag
Egy párat találsz itt:
A #11026 üziben... -
b0unCe
aktív tag
kepeket kovetelek!!
az uj helyrol a gepekrol az emberekrol
[Szerkesztve] -
M0Dair
senior tag
Hali!
Na voltatok?
Én voltam, de nem tartottak tuning versenyt, mert 4-en jelentkeztek csak rá... pedig azt vártam!
Baluc-ék szépen tönkretették azt a gépet! -
Bazsy
aktív tag
Megyek vasárnap, jol
Igen várom már, érdekel nagyon. Remélem a következön már indulhatok a saját házammal, novemberben kezdem ''gyártani'' majd -
b0unCe
aktív tag
zombaton tudnek felugrani. De nem tom h megeri e. Hanyan lesznek kinnt mar szombaton? gyorsan gyorsan gyorsan ...
-
baliii
senior tag
bazz, egerbe megyunk osztalykirandulni...
(mondjuk az sem lesz rossz) szivesen kimentem volna... mondjuk a hazam nincsen kész, de beálltam volna a nézők sorába is
na mind1 majd legkozelebb -
-cobra-
aktív tag
Hali!
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet a legegyszerűbb módon a nyugatitól a mod-tech hall-ra eljutni?
Előre is köszi -
T. Peet
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy kb. hánykor fog kezdődni vasárnap a verseny és meddig fog tartani?
Tavaly mikor volt az eredményhirdetés? -
Vki, egy kölcsön monitorral meg tudna dobni vasárnap ott a hotelben? Plíz!
-
_George
senior tag
idén sajnos nem készültem újabb géppel, amit vinnék, de azért almegyek megnézem mi újság modding téren kishazánkban
-
samprass
tag
köszi az info-t !!!
-
harry
veterán
»»» Nyitvatartás:
Szombaton 10-18 óráig, Vasárnap 10-17 óráig, a belépés ingyenes!
A modder versenyre a nevezőket vasárnap reggel 9 órától várjuk!
Eredményhírdetés délután 15:15!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nah, éljen, én valszeg mindkét nap ott leszek.
És a radikalmod új skinje is szép, ami zavaró, h a cikkek kicsit összefolynak, nincs annyira elválasztva mint régen (akkor ugye hírek/cikkek/galéria stb mindnek más volt a háttérszíne). -
Frosty
aktív tag
Hűű ez nagyon érdekes rendezvény, még a Cédrus Kft is kint lesz. Lehet, hogy megyek rontani az imázsukat, 3 hete gariban van náluk az alaplapom....
-
samprass
tag
lehet hogy láma egy kérdés, de a látogatóknak fizetni kell belépőt? (mennyit?)
kösz -
Na már üzemel a P3-as konfigom, ezt viszem kiállításra...
-
kíváncsi
őstag
Hi all!
sok sikert mindenkinek sajna nem tudok menni mert akkor van tesóm szülinapja de nem baj ,ajd lesznek képek
Mindenkinek a legjobb fényben tündököljenek a gépei -
harry
veterán
Előbb néztem szombaton lesz modding klub, akkor valszeg megyek
Mikor kezdődik/fejeződik be a rendezvény? 10órától 6ig, vagy hogy?
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #71 üzenetére
ja, énis csak vasnap megyek ki.
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #69 üzenetére
Úgy tudom szombat kiállítás (mármint gyátók cuccai), vasárnap meg verseny. #61
-
burgatshow
veterán
Én is megyek,
és melyik nap a modding nap? Tehát amikor csak nézelődni lehet?
-
flatcoke
csendes tag
-
GaBBoR
tag
Szintén jövök.
Remélem elkészülök addig. Szombaton kezdem el összerakni a házatA képek/jelentkezés valószínű az utolsó pillanatban lesznek elküldve.
Ha nem sikerül, akkor is elviszem a művet, és kirakok fölé egy táblát, hogy : ''Így jársz, ha nem kezded el időben az építést!'' -
Mec
aktív tag
Hát ezaz. Legalább azt a kevés infót elolvasta volna a cikk írója.
-
Mec
aktív tag
Azt írják, hogy kétszeres a túljelentkezés. Hümm?? -
harry
veterán
Eddig hányan neveztek?
Mind a 2 napon a modverseny lesz, vagy az elsőn megint csak kiállítás? -
zeros
tag
Fel!
Nevezzetek! -
My dream...
-
zeros
tag
Hali hali! látom újra találkozhatok ismerős arcokkal, de a hozzászólásokból úgy sejtem csak kevesen dobnak most be mindent, azé remélem izgi verseny lessz...
Edu én megyek.... hAhOoOo ÉN megyek.. Hahóóó
de 30. án délbe fogom csak elküldeni a nevezésem.. -
flatcoke
csendes tag
Egy kérés: Azok a versenyzők, akik még nem neveztek, de fognak, csak a rend kedvéért bejelentkezhetnének nálam e-mail-ben, hogy tudjuk mégis hány versenyzőre számítsunk, aki tudja adja tovább az infót!
Köszi!
Edu -
fbb^Deathjay
csendes tag
és kamerát meg fényképezőt lehet vinni nem?
-
flatcoke
csendes tag
válasz
fbb^Deathjay #46 üzenetére
Nem lesz belépő!
-
fbb^Deathjay
csendes tag
jó lesz nagyon
már várom
csak az érdekel hogy van e beugró?
-
flatcoke
csendes tag
A mod-tech Hall3 helyszíne:
Hotel Rubin, Bálterem 300m2
1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.
Déli Pályaudvartól: 139 busz;
Móricz Zsigmond körtértől: 40, 53 busz;
Kosztolányi Dezső tértől: 41, 72, 87, 87/A, 153 busz;
www.hotelrubin.com
Időpont: 2004. október 9-10 hétvége
[Szerkesztve] -
flatcoke
csendes tag
Fura, de én is ülök egy-két ötleten, de előbbh utóbb beérnek, és akkor el is fognak készíülni, természetesen ezek a versenyre nevezésként nem fognak eljutni...
A helyszín hamarosan publikus lesz, úgy gondolom a jövő hét elején sok új információt fogunk majd közzétenni.
Várjuk a további jelentkezéseket a versenyre!
Üdv! -
harry
veterán
jelentkezésnél biztos van valami szűrés. kíváncsi vagyok idén hányan lesznek. előzőn asszem ~40 jelentkező volt és a versenyen 26an vettek részt. sztem minél többen vagyunk, annál jobb, még ha valami egyszerűbb házzal is neveznek, mert azért viszonylag ritkaságszámba megy, h valaki moddol.
-
baliii
senior tag
ne bizto hogy olyan jo ha nagyon sokan mehetnek... pl lehet sok olyan szemely is jonne, aki a gyarilag moddolt hazaba beb*szott pár neont. szal sztem kell valami selejtezo
-
Jam.
aktív tag
Én szintén csak látogatóként leszek jelen, sok pénz el fog menni az Oktoberfest-re.
-
I_Am
veterán
Hmmm ott leszek, bár a gépet ami a fejemben már megépítésre vár még nem kiviteleztem. Ez a nyár a punnyadásról szólt, nem a meloról.
-
Horbal
őstag
Ezt én is megnézem az tuti!
Ez egy up a mod tek hól-nak -
flatcoke
csendes tag
Kedves Tomi!
Igen ez igaz, nem is várjuk el, hogy egy hónap alatt készítsen valaki egy olyan modot, ami viszi majd a pálmát, szóval aki eleve tudott a második rendezvényről, az azt is tudta, hogy ősszel megint verseny lesz. Volt, aki a második versenyen mondta, hogy a gépe még nincs kész, de az őszi versenyre..., szóval mi tartjuk a korábbi igéretünkhöz magunkat, ősszel és tavasszal verseny, ez a második rendezvény után azt hiszem köztudott dolog lett.
Az őszi versenyre a felhívás a mod-tech Hall oldalon a ''lesz'' rovatban le is van írva, már hónapok óta. Gyakorlatilag szerintem aki akart, utánnajárt a dolognak, az készült, és jönni is fog a versenyre.
Más: Nagyra értékelem az eddigi két versenyen résztvett versenyzők fáradozását, hiszen nagyon sokat tettek azzal, hogy benevezték, elhozták, a fáradságos munkával készült gépeiket, ezzel is népszerűsítve a barkácsolást, ''moddolást''.
Köszönöm! Remélem, hogy minnél többen újra jelentkeztek a versenyre! Annak sincs akadálya, hogy valaki a korábbi versenyen szerepelt gépével nevezzen. Ez viszont a nyertesekre nem vonatkozik!
[Szerkesztve] -
somitomi
tag
Nagyon nagyon korai ez az idopont......
-
harry
veterán
Hát az jó lenne. tavaly is alig volt hely, no meg csak 26 versenyző (ha jól emléxem). Nagyobb hely, több nép és mégiscsak érdekesebb a verseny. Jó lenne legalább 40en mehetnének. Béreljétek ki egyik suli tornatermét
az elég nagy.
azt hittem valamivel aktívabb tag vagy a ph!-n
[Szerkesztve] -
Joey_the_man
tag
Nah erre lehet el tudok én is menni.. de csak látogatónak... Az előző kettőre is el akartam menni, de sose jött össze... remélem most sikerül.
-
h@desz
tag
nekem működik
Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
válasz
_Volkovy_ #10 üzenetére
less csak ide --> Bővebben: link
-
_Volkovy_
nagyúr
El kéne menni..
A Nyugatiból hogy jutok el a tetthelyre? -
Sick Boy
őstag
Nah, végre, a múltkorin voltam, most is megyek!
-
baliii
senior tag
én a régi gépemet alakítottam át (mivel a mostani a ''baliii-féle'' (
)ck1016-ban van, ez egy 33-as cerka 128mb rammal 6,5gb-os vinyoval, intel agp-s graf. karival.
a ház még nincsen kész, de ha kész lesz sem tudom hogy feltegyek-e képeket a verseny előtt... megeshet hpgy feltolok majd pár ''exkluzív'' képet az oldalamra -
xedos
addikt
Ki milyen géppel indul?
Esetleg képek??? -
baliii
senior tag
en nekem még sok munkám van, még jó hogy van egy honap hátra
-
Mec
aktív tag
Na végre. Látogatóba biztosan elmegyek. Talán még a gépem is benevezem, bár tavasszal sem jutottam be...
-
Dokibá
aktív tag
Én csak látogató leszek, saját géppel biztos nem nevezek most...
-
xedos
addikt
Az jó!!!
Én már 99%-ig kész vagyok az új géppel....
Hajrá! -
-=Ghost=-
őstag
szevasztok modderek!
jó hírem van! Bővebben: link
no comment akit érdekel az tudja miről van szó akit nem az meg úgysem jönne el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest