- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garmacor
aktív tag
Igen.
A ******* megkert segitsem oket ki TT cumokkal mert nem tudnak kiallitani igy kozos standunk volt a fele kiallitott cumo enyem volt, de a helyszinen ez nem derult ki ...
''Elfelejtettek'' kitenni a tablam es a ropianyagom. Azaz azt allitottak kitettek de kideritettem nem tortent meg.
Fonnvoltam a plafonon, es ugy elment a kedvem megneztem melyik gep lesz a dijazottam es eltuntem a felesegemmel egyutt.
Pedig erdekelt volna reszletesen minden ami ottvolt ugy keszultem egesz nap ottleszek.
Flatcoke mondta is nem csodalkozna ha minden ajandekot amit felajanlottam elvittem volna ezekutan. De nem csinalok segget a szambol. Igy kb 150000 kidobott penzel szamolhatok, mert a celkozonseg nem tudta hol lehet megvenni a TT cumokat, mert senki nem tudta pedig kerdezoskodtek de ropianyag hianyaban... A rendezok csinaltak az utolso par orara egy A4 -es feliratot az elerhetosegemmel, ezuttal is koszike nekik.
Ennyi volt roviden
Nem szeretném, ha cégek közti vita alakulna itt ki, ezért töröltem a sérelmezett cégnevet /Parci/ -
harry
veterán
Ja, én is
Nekem fekete van, de pl fénytechnika nálam is hasonló: Felül 3 zöld erős led, alul kék fénycső, elöl rácsnál 2 zöld led... csak már azóta kicsit átalakítottam. Mindjárt jönnek az én képeim is.
Sztem a tavaszi verseny komolyabb volt, most nem volt olyan erős a mezőny...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest