- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
válasz
DarkByte #10353 üzenetére
Szia!
Próbálkozz a router pozicionálásával is.
Keress rá a nickemre a topikban, már leírtam mit hogy állítottam.
Távoli toronyra csatlakozok, B3 a main band (b1-b20-al ca-ban jelenleg) . 5 km a távolság, 82-85 a jelerősség. Sebesség meg 80-150 (ping 16-22) között a napszak függvényében.
Van közelebbi is, 500-1000m-re. de jóval szarabb a jel is, és a sebesség is. A környező rádióhullámok zaja is számít, az hogy mennyire tudod kiszűrni. -
-
Poccc97
tag
válasz
DarkByte #10353 üzenetére
Itt is tudod ellenőrizni, milyen sávokat tudsz összefogni.
[link]
Nekem B535, B818, MC801A Router van.B20+B28 5G routerrel fog menni csak (B818 eszközöm van, az sem tudja, csak 1+3+20 megy rajta pl. ).
A menü a B535-nek eléggé gyenge, ezért van egy script, amit böngészőn keresztül kell futtatni ahhoz, hogy sávokat tudj választani. Ennél az eszköznél ráadásul nem tudsz cellát zárolni. CA automatikusan működik ha elérhető. (Használtan ki tudsz fogni olcsón itt PH-n is.)
Gyorsan összeírtam, ha valamit lehagytam bocsi.
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte #10352 üzenetére
Bocs a dupláért, csak kifutottam.
Igazából a carrier aggregation részt is jó lenne tudni ezeknél hogyan működik.Olyan lehetséges egyáltalán hogy B20+B28 ezeknél a router-eknél? Vagy ezt csak a drága 5G router-ek tudhatják?
Illetve még B1, B3 van a környéken, de azok rosszabbul terjednek így jó kérdés mi látszik belőlük. Hétvégén néztem szülőknél a Samsung S21 FE-mmel, az leginkább a B20 és B28-akat látta, azt igaz épületen belül, ha csak gyengén is, ami meg is lepett, mert náluk nagyon gyatra a többi szolgáltató lefedettsége egyébként.
-
-
FistXL
senior tag
válasz
DarkByte #10323 üzenetére
KÜF FB csoportjában hirdetnek ZTE MC801A 5G képes routereket. Elég jókat mondanak róla, az MR600-nál jövőállóbb, mert 4G-n is sok CA-t tud (meg hát ott az 5G), elvileg újak, de nem az enyémek, felelősséget nem vállalok értük
Egyébként a Milyen routert? topikban érdemes inkább router után kérdezned, ott valószínűleg többen is látják a kérdést.
-
FistXL
senior tag
válasz
DarkByte #10321 üzenetére
Csere helyett - ha a routered gyári firmware-je nem tudja - és ha csak B20-ra csatlakozik a router, érdemes lehet egy custom ROM-ot rárakni. Ezekben szinte biztosan van sáv választásra lehetőség, lehet hogy segítene ha B3-ra raknád.
Pl az OpenWRT elérhető az általad említett D-Link routeren. Nem ma volt már hogy telepítettem, de emlékeim szerint nem volt bonyolultabb egy gyári firmware frissítésnél.
-
PeeterssoN
őstag
-
LámaZ
addikt
válasz
DarkByte #1792 üzenetére
Azt ugye nem gondoltad komolyan, hogy nekiállunk most ilyen antennákat felszerelni társasházban?
Amúgy, ha már az ember nekiáll ilyen mobilhálózatot erősítő antennát szerelni, akkor csak olyant érdemes, amelyik lefed 800 GHz-től 2400 GHz-ig mindent.
Nem tudom van-e olyan, talán igen, és ideális esetben hasonlít egy sörösdobozra vagy kis parabolára. Polár, vagy milyen antenna. -
PeeterssoN
őstag
-
PeeterssoN
őstag
válasz
DarkByte #1788 üzenetére
Köszi a választ!
Egyébként számít az, hogy gyenge vagy tűrhető a jelem (4g) sokat ugrál néha "jó" de kb pár másodpercig, egyébként folyamatos?Másik: Tudok azzal valamit kezdeni hogy egy játéknál (szerver kiválasztása esetén) sűrűn megszakad a netkapcsolat illetve adatforgalmat látok, de amúgy se böngészőt semmit nem tudok megnyitni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest