Új hozzászólás Aktív témák
-
arion123hu
tag
-
AsusBoy
senior tag
Koszi a válaszokat.
Kinek mennyit bír a mifi routere üzemidőben? -
4Grider
nagyúr
válasz
AsusBoy #5995 üzenetére
Az M7350-es egy jó cucc, nekem minimum 6 órát üzemelt csúcsterhelés, kb. 10-11 órát alig-alig használat mellett.
Hátránya, hogy gépre dugva nekem nem működött modemként, tehát csak wlan-on tudtam használni. Továbbá, hogy nem tudja a carrier aggregációt (itt nálunk pl. 800+1800-as rendszer van, így csak 1800-on lógott), és a wlan-ja nem tudja az egyidejű 2.4-5 Ghz-et (tehát vagy egyik, vagy másik).
Ezek ellenére el voltam vele vagy két évig. Azóta utóbbiakat is tudó eszközöket (Zyxel wah és LTE4506) használok. -
AsusBoy
senior tag
-
Diák66
őstag
Ha ilyen árban gondolkozol, inkább itthon vedd meg szerintem. Kínából lehet olcsóbban is rendelni másmilyent, ami elegendő lehet. Nézz körül a hazai értékesítőknél. Pl.: Ostelsat, Carant, Kon-pat, forgat-sat, macro-budapest stb....(google első két oldalának találataiból) A hazai frekvenciákat tudja az antenna, az a lényeg.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
hordozható kis router (Huawei E5577)segítségével internetezek jelenleg .
Azonos távolságból csináltam speedtestet laptopomról és a telefonomról egyaránt .
A Telefonommal (Samsung Galaxy S7) mértem 60-70mega leltöltés és 30-40 mega feltöltési sebességet.
A laptopommal (Lenovo Legion Y520) mértem 10-20 mega letöltési sebességet és 30-35 feltöltési sebességet.Mi lehet a probléma ? Másmilyen hordozható routert kellene alkalmaznom vagy a laptopom wifikártyája ennyire gyenge ?
Már feltelepítettem a hivatalos lenovo wifi drivert is a gépre de a probléma ugyan ez maradt.UPDATE:
Beleraktam a laptopba egy TP LINK TL-WN821N 300Mbps -es wifi adaptert .
Most a laptoppal mértem 52megas letöltési sebességet .
Lehet ,hogy akkor a laptop wifi kártyája gyenge és ezzel az adapterrel pedig kitudnám használni a maximális sebességet mindig ? -
Enton
addikt
Hi.
Lett egy ilyen izém: huawei e5577c-m.
Egy hellodata csomaghoz vettem adsl leváltásra.
Ezt hogyan kéne belőnöm, illetve hol es mit ,hogy mennyen a net is ne csak a hálozatot lássa? -
taki01
őstag
válasz
chillytommi #5979 üzenetére
Szerintem hagyd a sticket inkább vegyél egy asztali modemet, pl huawei b593, b525, stb. Erre minden további nélkül tudsz hozzájuk csatlakoztatni antennát.
Ezt azért is mondom mert ha elsődleges netként szeretnéd majd használni akkor stabilabb lesz a neted vele. -
chillytommi
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #5969 üzenetére
Szia!
Egy hasonló kérdésem lenne hozzád, pont ebben a témában...
Adva van egy Telenoros D-link stick, ami jelen esetben egy Asus RT-AC66U router usb-be van dugva és ott a még meglévő fos Invitel 5/1 Mbit/s sebességet egészíti ki, illetve majd a Telenoros lesz a fő internetet adó eszköz.
Bár amit te is ajánlottál, DMM-7-27 antenna, csatlakozója sehogy sem kompatibilis egyik készülékemmel sem. Hogyan lehetne mégis összekombinálni a két, illetve három eszközt (stick, antenna, router)?
Köszönöm, Tamás -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok
Remélem jó helyen járok
Sajnos ahol én élek itt a leggyorsabb internet amelyet szolgáltató tud nyújtani az 10megás.
Kollégám kölcsön adta a Telenor Hipernet Home kütyüjét mondván, hogy próbáljam ki itthon.
Telefonomon néztem net sebesség mérést és hozta az 50 megás letöltési sebességet amely.számomra nagyon megfelelő.Olyan kérdésem lenne, hogy ha én szeretnék itthonra mobilinternetet amelyet használnék Tv-n , Laptopon, Telefonon. ( egyidejűleg több készüléken is)akkor hozná az előírt sebességet?
Hol.tudnék olyan mobilinternetre előfizetni ahol korlátlan adatmennyiséget adnának?
Köszönöm -
csabili74
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #5976 üzenetére
Köszönöm.
-
csabili74
aktív tag
Hali. Dual simes mobilba szeretnék egy olyan simet, amin net van, és keresném árérték arányban a legjobbat.3-5 gb/hó elég is lenne.
-
cocka
veterán
Szerintem maga a program fogja kérni a pin kódot, de előtte vagy telefonon kapcsold ki a pin kérést, vagy talán a programban is lesz erre lehetőség.
bedugom és egy programmal még csatlakozni kell és utána van Net?
Sőt, előtte még driverét is fel kell telepíteni, ami magán a modemen lesz rajta egy virtuális CD meghajtón. Úgyhogy szerintem ha csak bedugod, elsőre nem fogja felismerni, csak ezt a meghajtót, amiről telepítheted a modem driverét, utána lesz felismerve normálisan modemként. Aztán van külön hozzá egy program, amit elindítva létrehozható a kapcsolat.
Mondjuk nekem kártyafüggetlen van eleve, szal. fogalmam sincs, hogy a Telekom mit ad, de a koncepció valószínűleg hasonló.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Rendeltem telekomtól egy HUAWEI E3372H usb modemet.
és kértem egy duo net sim-et.A modem még nem jött meg, csak előre érdeklődöm.
A sim kártyán a pin kód kérést kikapcsoljam?
Vagy majd a laptopon lesz a stick-hez egy program, amibe be lehet írni pin kódot?Ez a H-s modem, hogy működik? Csak bedugom a laptopba és létrejön egy hálózati kapcsolat és van Net vagy pedig bedugom és egy programmal még csatlakozni kell és utána van Net?
köszi
-
kinder93
aktív tag
Egy Lumia 640 telefonnal megosztottam a mobilnetem. Egy másik telefon azt mutatja, hogy a "vonalsebesség" 72 mbps. A kérdésem az, hogy miért ennyi? Miért nem 150 mondjuk?
-
Viktor77
titán
Van egy Huawei E3272 mobil stickem, amivel néha igen gyatra a vételi sebesség (sokszor 20-30mbit, de van, hogy 60-70, egyszer láttam 110-et). Telenor netem van. Tőlem kb. 200 méterre egy magasságban (rálátok a helyre) viszont stabilan megvan a kb. 100mbit. Van értelme egy ilyen antennának?
-
-
Diák66
őstag
Hello! A UPC APN-t kellene beállítanod (mobilinternet.upc.hu)
Ezt az eszköz adminisztrációs felületén teheted meg 192.168.0.1 a böngészőbe, majd admin / admin az alapértelmezett belépéshez. A ZTE mobil alkalmazás nem egészen kompatibilis a vodafone eszközzel, de oda is admin lesz a belépési kód.
A készüléken lévő jelszavak a vifi hálózathoz tartoznak, mondhatni semmi köze a mobilnet részéhez.
-
-
ystuc
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy Vodafone ZTE R209-Z kütyüm, mely teljesen hivatalosan függetlenítve lett a Vodafone-nál, UPC-s kártyával használnám. A 192.168.0.1 címen hiába írom be a SIM kártya pinkódját, azt elfogadja, de onnantól semmi nem történik, nem csatlakozik. A készülékben lévő SMS-eket látom, de ezen kívül semmire sem megyek. Gondolom azért, mert egy a Voda sajátja, de a neten keresgélve sem találtam másik IP címet.
Play áruházból egy ZTE Link nevű alkalmazást töltöttem le, ez látja a készüléket csatlakozás esetén, de ez meg valami logint kér, és már az aksi alatt lévő összes mindenséget kipróbáltam, de nem fogad el semmit.
A készüléken volt reset is és a SIM kártya is hibátlanul működik másik eszközben.
Itt tartok most. A segítséget előre is köszönöm. -
szabessz
tag
Sziasztok
HUAWEI E5577S átlagba mennyi sebességet tudd USB-n keresztül?
Ha telefonon 146-al megy ugyan ez kihozható vele kábellel összekötve?
Köszönöm. -
-
válasz
4Grider #5951 üzenetére
Köszi a tippet!
Úgy értem, hogy a prepaid konstrukciójú előfizetéshez, vagyis telefonálni is lehessen (elsősorban engem hívnak). Ehhez kellene internet előfizetés. Dual simes telefon, szóval prepaid-es adat kártya is lehet.
Van ennél a 4GB/3600.-nál jobb ajánlat csak adat esetén? -
4Grider
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest