- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Az időtartam attól függ milyen ügyes csőszerelő leszek. A szálláson nincs direkt net, de egy routert feltörtem, amit netezésre használok majd éjjel meg fájlok szinkronizációjára. A kamionos net nem kell, mert gyatra ez a 13.5GB is a 2G-n...
OFF: Ha adsz munkát akkor annak jobban örülök.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
Nekem van tapasztalatom vele. Igaz nem sok. Elvileg működik. Használtam is egyszer egy 10£-osat, de kb 2 hét után tiltva lettem. 1x sikerült feloldatni a tiltást, de 1,5 nap után megint letiltották a roamingot. Utána sikerült átrakatnom az egyenleget egy másik kártyára. Azóta azt használom. Az eredeti kártyám azóta le is járt, mivel nem tudott többé roamingolni és nem tudtam fél évente forgalmazni.
-
kano
nagyúr
Akkor válaszolok magamnak: igen - igen.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ElektrikusDE
senior tag
Sajnos nem, ez nem Voda...
Várj, ha a Lidlre gondolsz annak utána kell nézni, mivel az a Voda hálot használja...
Néz utána ha érdekel!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
thomas77
senior tag
Valószínű az volt a baj, hogy nagyon rég nem járt az a kártya UK-ban. Ezért tilthatták le a roamingot. Sajnos nem sikerült egyértelmű magyarázatot kapnom az ügyfélszolgálattól. Az add-on nélküli megoldás most megfelelően működik. Ha használnám a netet, talán akkor se lenne gond. Viszont van kedvezőbb hazai megoldás eu roamingos netre, ezért nem a three-t használom.
Itthon meg most telenoros korlátlannal szüttyögök... -
thomas77
senior tag
Add-onnal nem jártam túl jól. Itthon használtam 10 GB-osat. Kb 3 hétig ment, utána le lett tiltva a roaming a kártyámról. 1x sikerült újra aktiváltatnom. 2 napig ment, majd megint letiltottak. Felajánlották, hogy átrakják az egyenlegemet másik számra. Így is lett. Azóta mp alapon használom net nélkül. Így egyelőre müködik itthon, eu-ban és az usában is.
-
kano
nagyúr
A Playről leszedhető a Kwikpay app. Innen egy 10fontos feltöltés 10.2 fontba kerül. Igaz, hogy kell egy regisztráció és egy cím a számlára, de ez nem nagy gond.
És tökéletesen, gyorsan működik.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Ahogy olvasom nem is jár le a kártya.
Remélem, hogy vagy aktivált lesz a kártya (ez nem valószínű) vagy itt tudom majd aktiválni.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
thomas77
senior tag
Jaja... feltöltős. Tegnap este át is vettem az enyémet de még nem aktiváltam.
Kívülről rá van ragasztva a sim mappa. Benne a kártya. Elvileg azzal kell aktiválni a készüléket. Azt nem tudom, hogy otthon, roaming an tudod-e aktiválni, de remélhetőleg van rá mód. Utána pár hónap múlva lehet kérni az unlockot. -
kano
nagyúr
Látom. Rendeltem én is egyet ebay-ről, hátha jól fog jönni még.
-
tsteve
senior tag
egyszer erre már rákerdeztem korábban is a 1270-en, de ma újra megerősítették, hogy csak 19 ft lesz a percdij Svájcból Svájcba a vodafone-os díjcsomagom szerint, annak ellenére is, hogy Svájc valóban 2-es nemzetközi zóna... valóban zavaros az Ászf és a honlap is, de utánanézettem ma alaposan...hívd fel te is őket, ha gondolod. ..a 3. országbeli számokra (ha azok nem eu-sak) érvényes csak a nemzetközi díjazás....és ez vonatkozik Törökországra és Monaco-ra is...
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Amíg roamingolsz, addig az EU-s számok hívása a roaming díjszabás alapján történik. Legalábbis az EU rendelet alapján. Svájc és Törökország persze nem EU...
Részletesen:
https://www.vodafone.hu/szolgaltatasok/kulfoldon-roaming/euroaming[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
egyáltalán nem ajánlok román kártyát, mert csak nyűgöd lesz vele, ugyanis nagyon átverős az érvényességi idő. Minden román mobil szolgáltató honlapján szereplő ár kettős: a havi díjasoknak bruttó ár van feltüntetve, a feltöltősöknek pedig nettó. Az érvényességi idő egy vicc, fordítva ülik meg a lovat:1-2-3 hónapig hívhatsz (feltöltési összegtől függ), ezt követően zárolják az egyenleget egy újabb feltöltésig, és 8-10 hónapig csak hívhatnak.
-
törölt tag
a román digimobil feltöltősön semmilyen roaming szolgáltatás nem vehető igénybe !
Amennyiben digimobilhoz ragaszkodsz, úgy a spanyol vagy az olasz digit ajánlom: itt van roaming, a hívás díjak is jók (6 eurocent/perc minden eu-s szám) de nincs roaming internet.Valamelyik fórumon olvastam, hogy a szlovák swan (4ka) SIM-et ajánlották, mert azzal csak 3,9 cent a hívás roamingban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest