- BIOS frissítés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
válasz
WhiteWalker #64500 üzenetére
Számlakontroll 5650Ft.
Egyik haver is most jött ide. -
yanna
addikt
válasz
-Mosquito- #64511 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
-Mosquito- #64511 üzenetére
Dec.6 óta nem vesznek fel új tagot és bizonytalan hogy mikor lesz újra lehetőség.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
BestFleet miért lett ejtve?
-
M3.Power
kezdő
válasz
szucs.krisz #63895 üzenetére
Jelszavas lett az oldal. Tudhatunk valamit az okokról? Így marad?
-
lupus_l
aktív tag
Egy Yetteles flottanyilatkozat mennyi ideig érvényes? Pl. Bestfleet?
-
csacsi67
addikt
válasz
WhiteWalker #64503 üzenetére
Nagy neheten elérhetöek de holnap adok egy számot és egy nevet ugyanaz mint az iQpro de legalább felveszk a telefont,Árban is ugyan az mint az iQpro csak a yettel nem engedi ide kirakni.Holnap irj rám 2 napon belül kezedbe a kártya.
-
helgi
aktív tag
válasz
IQ vagy a mobilflottak.hu is jó 7250.-, de itt legalább van telefonos ügyfélszolg. is.
-
zzola
titán
válasz
IQ PRO: 6520-
-
petir
senior tag
válasz
floratm #64351 üzenetére
Van neki topikja.
Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Még anno én nyitottam csak nem pörög ennyire. -
zzola
titán
válasz
domper2015 #64491 üzenetére
M1 , mint a királyi propaganda TV.
-
sfefe
addikt
válasz
RoyalAirForc #64484 üzenetére
Attol meg igaz.....
-
-
F74
csendes tag
Sziasztok.
A KÜF csomagomban kevés volt a net, de emelni már nem lehet.
Felhívtam a 1220-at, 30% kedvezményt ajánlottak a publikus csomagból
( 150 perc + 10 GB net , 7490Ft -30% ).
Mondtam neki, ha nem engednek át másik yetteles flottába, megyek a netfonhoz . (de végül nem mentem.)
Azt javasolta, menjek át feltöltőkártyásba, azt nem mondta, mennyi időre.
Az agnatelt felhívtam, azt állította a hölgy , hogy yetteltől nem lehet átmenni.Azt nem mondtam, hogy flottás vagyok.
Aztán kerestem másikat.
A flottatelefon.hu oldalán kiválasztottam a TARIFA-4 csomagot ( yetteles flotta, 4698 FT, 15GB, 20 sms, 150 perc ingyen, utána 7.6 Ft/perc ), megrendeltem, 2nap múlva megjött az engedély ( több oldal papír ) postán.
Sajnos nem fényképeztem le, úgy emlékszem , yettel kártyás és számlás nem mehet a flottába, de bizonyos flottások igen. Megújuló net is volt rajta.
A yettel üzletben elvették az engedélyt, megkötöttem a szerződést, 12 hónap hűség , a számom maradt.
Nem kaptam szerződést, a yettel fiókból letölthető ( elektronikus dokumentumok ), a tarifacsomag neve: Egyedi előfizetés 4, jól állította be. A flottatelefon.hu szerint 4698 Ft, a szerződésben 4695 Ft van, 7.6 Ft helyett 7.62 Ft, gondolom ez nem számít.
A szerződésben határozott idő alatt fizetendő havidíj: 61 035 (Ft), ez pontosan 13x4695 .
A szerződésben hűségidőt nem találok.
Január 3-án 0 órától lép érvénybe ( számlaforduló ) azt mondta, de a szerződésen ezt nem találom.
A 1220 megnézte a szerződést, azt mondta január 3-án 0 órától lép érvénybe, aztán időt kért ( kb. 5 percig zenélt ), nem tudta megmagyarázni.
Azt mondta 12 hónap hűség van, rejtett költség nincs, nem érti hogy jön ki a 61 035 Ft ( 4695x13 ), kérdezzem meg az üzletben.
Holnap megkérdezem. -
-Skylake-
addikt
válasz
snooze #64475 üzenetére
ez tetszik
"bovebben"
bovebben ha jol tudom ove a flotta. ha olyanja van, akkor minden nap csak 13:33 es 15:55 kozott veszi csak fel es csak azokat a szamokat amiknek az utolso 3 jegyenek osszege oszthato 8-al.
ne ertsd felre, ertem, hogy "az uzletnek az a jo ha az ugyfel minden kivasagat lesed" de ne mar.... mi az hogy bovebben lol ? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szucs.krisz #64473 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
szucs.krisz #64474 üzenetére
bövebben?🤔🙂
-
szucs.krisz
tag
-
Dracula72
senior tag
Ha a BestFleet flottához megy valaki egy kis segítség a döntéshez. B@sznak felelni a telefont. 16-17óráig, aztán kedvesen bemondja, hogy hívjam munkaidőben.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szucs.krisz #64457 üzenetére
Elküldtem privátba
-
zzola
titán
válasz
szucs.krisz #64456 üzenetére
Nekem 8. A többi gondolatom megtartom magamnak.
-
szucs.krisz
tag
válasz
WhiteWalker #64447 üzenetére
Elkérhetem a regisztrált e-mail címed utolsó 3 betűjét?
-
Robi_73
őstag
válasz
"Bestfleet flottát próbálom telefonon elérni , kb 10 perce tartom a kapcsolatot és hallgatom az idegb@szó zenéjüket."
Szerintem ebben az évben már nem valószínű, hogy szerződött partnerük leszel. Leghamarabb januártól dolgozzák fel a csatlakozni vágyók adatait és jelentkezéseket. [link]
-
válasz
WhiteWalker #64449 üzenetére
Azért írtam a linket.
-
4Grider
nagyúr
válasz
WhiteWalker #64449 üzenetére
Adatkártyára miért is hordoznál hívószámot?
-
válasz
Szerintem őt keresd meg. [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
Jah igaz is. Bár mindegy , a soroksári Auchanba azt se tudták miről beszélek... A helyi Yettelbe legalább kapizsgáltak valamit
. De mivel van hűség rajta így elengedtem.
Bestfleet flottát próbálom telefonon elérni , kb 10 perce tartom a kapcsolatot és hallgatom az idegb@szó zenéjüket.
-
drr
őstag
válasz
WhiteWalker #64443 üzenetére
Ha jól látom, az Auchan flottában csak netkártya nincs. A legolcsóbb tarifacsomag alapdíja 1490. Ehez jön a korlátlan net, ami együtt már 7480/hó...
-
zzola
titán
válasz
WhiteWalker #64443 üzenetére
Igen.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szükségem lenne korlátlan internetre!
Néztem a bestfleet flottánál 6790ft. Ez jó is lenne. De az Auchannál 5990ft.A kérdésem , hogy a netkártyát ugyanúgy bele tudom rakni mobil telefonba? ( Hotspotként használnám)
-
martongunar
tag
Ilyen külföldi esimek esetén nincs egyébként olyan, mint a voip-nál, hogy itteni címnél rátesz az árra 27% áfát?
-
floratm
senior tag
Nincs valami összeurópai szolgáltató összehasonlito táblázat mint a voip esetében?
Egy 20- 50gb os jóárasitott E simet bevállalnék. Hátha nem mexikóban gyártatják .. -
domper2015
senior tag
válasz
RoyalAirForc #64437 üzenetére
Ügyes!
Jól kiszúrtátok.
Tényleg kellene egy olcsó külföldi tarifák fórumszál. -
martongunar
tag
Mint írtam:
"ahhoz, hogy valaki felhasználó lehessen, először meg kellett fizetni a 75.000Ft-os belépési díjat, valamint meg kellett venni a készüléket, (az első, itthon forgalomban kapható modell 142.000 Ft-ba került). Persze a használathoz a 6.300 Ft-os havidíjat is fizetni kellett, ami nem tartalmazta a 17 forintos percdíjat, melyet minden indított és fogadott percért is fizetni kellett."Egyébként úgy emlékszem, hogy a hívott és a fogadott hívásnak más percdíjai voltak, valamint már akkori árakhoz képest is magasabb percdíjakra emlékeztem.
-
kano
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #64396 üzenetére
Mindig is így volt.
-
-
fcbarca
őstag
-
gábor-ka
tag
válasz
RoyalAirForc #64416 üzenetére
hogy csináltad? milyen telefon, magyar szolgáltató, hívott szám, stb
-
fcbarca
őstag
sziasztok. 100 perc 50GB 4 600Ft/hó netfone csomira tud valaki hűség nélküli alternatívát?talán elég lehet kb 50 perc is, és 20 30 GB
-
TomPack
őstag
válasz
miskyg #64401 üzenetére
Van! Vodafone Tuti+ feltöltőkari!
3x5Gb net 4990Ft! Ez kb 1660Ft-ra jön ki egy hónapra! A maradék 400Ft-ot meg lebeszélheted 19Ft-al, amit tulajdonképpen "görgethetsz is".
Feltöltések után itt is van bónusz 100 perc és 1Gb net 3 naptári napra, (nem 72 órára mint a Telekomnál, tehát érdemes reggel tölteni az egyenleget)
Appal itt is lehet parkolni, matricát venni az egyenlegből, ami így feltöltést és ezáltal bónusz perceket és netet generál. -
Henri
kezdő
válasz
RoyalAirForc #64422 üzenetére
Még nincs...
-
Henri
kezdő
válasz
4Grider #64414 üzenetére
Miért ne tudná? Ha a magyar tudja, gondolod, hogy pont az osztrák nem?
https://www.drei.at/de/info/newsletter/3g-ende/volte-aktivieren.html
https://www.drei.at/de/info/volte.htmlKözben Belgiumban 5 euróba kerül a Digi korlátlan perccel és sms-sel, 15 giga nettel...
https://www.hwsw.hu/daralo/68505/belgium-digi-romania-citymesh-cegeka-mobilhalozat-mno.html
Azért ez baromira kellemetlen... -
martongunar
tag
válasz
T0mBd1gg3R #64396 üzenetére
Régen, de mikor? A 90-es években a Westelnél az elején. Szerintem csak olyan volt később, hogy fogadott emelt díjas SMS, de azt is kivezették, ha jól tudom.
-
Bailey9
újonc
Sziasztok! Az Auchan flottával megy az 5G és az esim?
-
gábor-ka
tag
válasz
#85512448 #64411 üzenetére
van ezzel is roamingban voLTE ahogy írtam is, gyönyörűen megy hívás közben a net is.
Viszont lengyel számok hívását nem próbáltam vele, lehet az már jól szól, nem tudom.De engem már évekkel ezelőtt hívtak (magyar számomon) román telefonszámról, és kb. local hívás minőségű volt, nem tudom, hogy mikor várhatunk ilyesmit a többi EU országgal.
-
Henri
kezdő
válasz
miskyg #64401 üzenetére
1000 perc/sms, 6,3 giga: https://www.drei.at/de/shop/tarife/handytarife/sim-only-i/
Ha osztrák megfelel. Cserébe online applikációval, eSIM-mel 2 perc alatt beüzemelhető. Bármelyik magyar hálózat kiválasztható.
Nincs szerződés, rejtett költség, hűség, semmi agyelszívás, és nem kell fél nap szabadságot kivenni, hogy berángassanak valamelyik üzletbe egy "rendkívül előnyös" szerződést megkötni.
Valamint nem kell egy fél esőerdőnyi fát sem kivágni, hogy az 5 cm vastag papíralapú dokumentációt kinyomtassák.
Ha meg lemondani szeretnéd, az is egy gombnyomás, szintén nem kell üzletbe mászkálni, erdőirtást végezni.
4,9€, 2013 forint. Mondjuk, ha 300-on sikerült volna tartani az eurót, mint annak idején, akkor csak 1500 lenne....
-
törölt tag
válasz
gábor-ka #64410 üzenetére
Az egyik fórumtársnak van román digimobilja. Gondoltam én is szerzek 1-et, magyarországi használatra (nekem a beszéd a lényeg, nem a net).
Azt mondta a fórumtárs, hogy nem a legjobb a minőség....
Szóval amíg nincs roamingban (Magyarországon) a külföldi (lengyel orange, vagy román digi) sim-mel VoLTE addig szerintem el lehet engedni ezt a szálat. -
gábor-ka
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a feljebb említett lengyel Orange szolgáltatót. A következőket tapasztaltam:
Nagyon szép, átlátható, kezelhető app, nekem regisztrációval semmi problémám nem volt, tényleg 2-3 perc volt az egész.
Alapból a Telekom hálózatán roamingol, de rá lehet eröltetni vodára is.
Na de a lényeg: a telefonálás.
A VoWiFi működik ugyan, de olyankor úgy érzékeli, mintha "otthon" tartózkodnál, és csak külön nemzetközi hívási csomag mellett tudnál nem lengyel számokat hívni, így a VoWifis telefonálást nem is próbáltam.
Ezen felül a VoLTE szintén működik, 5G-n is, viszont a rossz hangkodek miatt a hangminőség undorító (ha magyar számokat hívok), konkrétan legacy GSM szinten van. Próbáltam Yetteles és Telekomos számot hívni így, mindkettő használhatatlan minőségű volt.
De eközben tökéletesen működik a net (meg persze híváson kívül is), tehát erre nem lehet panasz.Mindezt egy iPhone 13-on próbáltam. Én személy szerint nem tudom javasolni ennek tudatában, de lehet más telefonnal jobb eredmények születnek, vagy idővel javítanak a hangon.
-
törölt tag
-
Henri
kezdő
válasz
pulyka jocó #64400 üzenetére
Ha magyar számról hívnak, kinyomod, és visszahívod te INGYEN. Nem nagy mutatvány...
Egyébként, ha így haladnak az áremelésekkel a magyar szolgáltatók, akkor előbb vagy utóbb mindenkinek külföldi SIM lesz, és ott meg dettó ingyen hívjátok egymást, kinyomkodni sem kell.
Arra érdemes még figyelni, hogy nekem a Drei SIM-nél androidos mobilok esetén volt, amikor spam mappába tette az sms-eket. -
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok alternatívát a Telekom féle "Magenta 1 Net 5 GB + 50 perc Domino bővítő 1990 Ft/30 nap)"-ra?
A cél hasonló lenne, minimum 4-5 GB net, 50 perc hívás (akár lehet kevesebb is), 2000 forint körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- BIOS frissítés
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest