Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
theooracy #58896 üzenetére
Akkor fillérre stimmel a 15.3%-os infláció követő díjemelés.
-
theooracy
aktív tag
A KÜF csak korlátlan mobilnet csomagra mekkora összegű számlát kapott most, akinek az van?
-
onetwo
tag
válasz
qltsar #58877 üzenetére
Azt nem tudom, viszont én a Pink flottájukba vagyok és ezt az orange-t ajánlották ha mégis magánszemélybe szeretnék maradni...
Más: Látom, hogy írtátok hogy a Yettel nem dobálhat ide-oda-amoda. Velem előfordult, hogy a céges flottából kilépő papír által az IT Service flottába (mindenki ki-ki saját nevére) soroltunk át (vagy 10-en) egy novemberi esős napon, majd Februárban jött egy sms, hogy internet csomagomat módosították stb stb és kiderült, hogy visszaraktak (mindenkit) a korábbi vállalati flottába... egy hétig tartott ez az állapot, felelős kiléte azóta is ismeretlen a Yettel (akkor még Telenor) a flottaüzemeltetőre mutatott, a másik oldal pedig a másikra! -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
torrente777 #58888 üzenetére
Az applikáció nem mutatja a kedvezményt. Úgy emlékszem a KÜF-nél 60%.
Nekünk is a korlátlan netes kártyára ugyanezt mutatja. -
válasz
torrente777 #58873 üzenetére
Biztos, hogy nem tettek át maguktól semmilyen más flottába.
Nem szoktak ilyet tenni.
Ez szerintem az inflációkövető áremelés volt. -
törölt tag
engem ma keresett harmadszor a yettel. (samsung telo a yettel ugyfelszolgalati szamat csipobol spambe rakja, ki se csorog, szoval eloszor fel kellett vennem partnernek a szamot, hogy egyaltalan lassam hogy hivnak)
Egyertelmuen eladni akarta a nagyobb csomagot, rakerdeztem hogy akkor most felmondjak -e a jelenlegi csomagom, mert ha nem, akkor nem akarok semmilyen valtozast. Azt mondta, akkor nem lesz valtozas. Felteszem a kovetkezo havi szamlakivonat majd megerositi ezt.
Egyebkent 2 szamom van naluk, es van huseg is meg az egyiken -
devast
addikt
válasz
Baltazár123 #58879 üzenetére
Így így, ez nem jogszerű. Verni az asztalt azonnal! Nem pakolgathatnak sehova a beleegyezésed nélkül. A csomagból meg akkor csaphatnak ki, ha megszüntetik, de azt 60 nappal előre közölniük kell. Még egyszer, ilyen NINCS, hogy csak úgy átdobnak másik csomagba.
ps: ettől függetlenül inflációkövető áremelkedés volt. 15% idén. Lehet tényleg azt nézik be az emberek.... -
qltsar
veterán
válasz
trec12 #58882 üzenetére
Sokan nagyon osszekavarodnak a KUF-el tortenteken es az "inflaciot koveto emelesen" mert atfedes van idoben a ket tortenet kozott.
Nekem a fordulonap a honap vegen van, igy az "elozo havi" szamlam lett dragabb az inflacios dijkorrekcio miatt (7610 -> 8473), de ez az ertek idoaranyosan lett kiszamlazva, mivel egy teljes honapra a 7610-bol 8774 Ft lesz majd jovo honaptol.
-
trec12
addikt
válasz
torrente777 #58881 üzenetére
A flotta csomag - korlátlan net+hívás - teljes alap havidíja nem volt 9300 sem vagy csak kerekítetted? De itt valami nem kerek.
Vagy te nézed be vagy a Yettel cseszett el valamit. De nézd már meg az appot milyen csomagot ír?
-
torrente777
tag
válasz
vegyszer #58876 üzenetére
Nem keresett engem senki csak fura volt ,hogy eddig 9500 at fizettem plusz itt olvastam,hogy hivogatnak KÜF ösöket,hogy válsanak csomagot publikusra ezért hívtam fel és akkor mondta ,hogy volt infláció követő emelés plusz ennél az új díjcsomagnál is volt egy kis korrekció.Fura,hogy itt Magyarországon kb mindent meg lehet csinálni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ilyent még senki nem mondott. Lehet, hogy volt egy túlbuzgó vagy tervhez képest lemaradásban levő ügyintéző, de ezt bolond lennél annyiban hagyni. Másik flottába azért nem rakhatnak csak úgy, mert kell befogadói. Valami nem kerek ebben a történetben vagy nem ez a teljes történet.
wolf88: valaki mondta, hogy tkom lesz és gondolom a standard flottás csomag. Nálunk a vállalati csomag kb olyan elemekből áll, mint a horgász flotta, forintra ugyanaz. Már más flottánál is láttam forintra ugyanazokat a csomagokat a Tkomtól. Szerintem a KÜF is azt tudja kialkudni. Minimálisan különböznek, meg van ahol van az okosvilág (2 multisimmel), van ahol nincs ez az opció. Ilyesmi. Erre lehet nagyjából számítani a KÜF-nél. Megnézed a horgász flottát és kb ugyanaz lesz. -
vegyszer
addikt
válasz
Ők önszorgalomból, a megkérdezésed, és tájékoztatásod nélkül raknak át egy másik csomagba?
Azért ennek menj utána akár a szolgáltató, akár a KÜF felől egyszerre.
Szerintem ehhez joguk nincs. -
Akelaus
senior tag
válasz
Csak úgy, értesítés és minden megkeresés nélkül?
Évekig volt a Telekomnál egy lezárt csomagban előfizetésem, már hűség sem volt rá, de nem pakolgattak sehova. -
torrente777
tag
Most beszéltem 1220 al mert a korlátlan net és hívás csomagom meg lett emelve 11500 ra azt mondták , hogy átraktak a KÜF flottábol egy másik belső flottába és ez már marad így és ,hogy nem raknak publikus csomagba.
-
vegyszer
addikt
válasz
Oliverda #58844 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy az elején még másodperc alapú volt a praktikum.
Én is ezzel kezdtem. Tán '99-ben. Én voltam az idő ura, ahogy a reklám mondta.
A szám amind a mai napig megvan a fejembenm. +36209969936
Ha belegondolok, hogy bő egy évvel hamarabb volt mobilom mint apámnak...
És hogy azt akkor alig 18 évesen saját pénzből vettem meg egy használt Westel függő Nokia 1611-est, amit bankkártya méretű SIM kártlyával ment egy töltéssel 10-12 napot is. Érdekes módon a SIM-lock abban még gyerekcipőben járt.
A **04*PIN*PIN*PIN# kódsorral, ami az elsődlegesen a pin kód billentyűzetről való gyors megváltoztatására volt hivatott, sikeresen lefutott, és utána már nem ellenőrizte a rendszer, hogy jó eszköz jó hálózaton lóg-e.
De akkor a 3600 Ft feltöltés ilyen percdíjak mellett is elég volt egy évre.
(Csak hívtam a "főnököt", hogy bajom van, majd vissza hívott, amikor neki jó volt)Mikor 2002-ben a Matáv kivezette a MindenkiNET-et, akkor lettem "korlátlan netes" havi 3125 Ft ellenében. Igaz, hogy GPRS volt, de csetelni a gyereknek ma is megállná a helyét.
Igen. Én is mélyről indulok az emlékek tengerében.
-
wolf88
aktív tag
Mai Facebook hozzászólás KÜF részről: Új szolgáltatóval folyamatosak az egyeztetések,hamarosan bővebb infok.
-
sifarr
senior tag
Ezzel az a bökkenő, hogy ...
Az arabok nem csak a mo-i Yettelből vásárolnak részt.
Az arabok 50 % + 1 részvényt akarnak. A magyar Yettelből a hazai tulajdonrész 25 % volt.
A számokat összevetve itt bizony tőkekivonásról beszélhetünk.
Ami viszont igaz: az üzlet még nem perfektuálódott. -
RoSSo3
senior tag
Köszi szépen a válaszokat! Én a NET-ben nem feltétlen csak a flotta miatt voltam, de amiatt is.
Viszont a vezető eltűnt, nem kapok választ emailekre és tagság sem újult meg a befizetett díj ellenére semAz iQpro-nál voltam eddig nyaranta flottás. Yettel-es. Ott mi a helyzet, működik még a dolog? (korlátan adat SIM-re lenne szükségem)
-
yanna
addikt
válasz
szucs.krisz #58865 üzenetére
Azt honnan lehet sejteni, hogy yettel nem fog pl. Bestfteet-et is fingatni?
-
szucs.krisz
tag
válasz
eric.cartman #58856 üzenetére
Igen, jól tudod! Nálunk a BestFleet-nél sincs ilyen megoldás. Habár a Telekommal is szerződésben vagyunk, ott az árszint nem lenne megfelelő sajnos. ( Egyébként jelenleg mindhárom szolgáltató a portfóliónkban van )
-
tome0001
senior tag
Az auchan flottába vitt már be valaki hűségidőn kívüli KÜF-os számot? Lehetséges egyátalán?
-
4Grider
nagyúr
válasz
eric.cartman #58859 üzenetére
Senki nem tudja előre, hogy amikor bedől egy flotta, a flottakezelő cég azt mennyire lesz hajlandó finanszírozni.
-
martonl
senior tag
válasz
Multiflotta esetleg. Alapvetően céges, de állítólag lehet tárgyalni velük.
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
Nagyon kevés olyan, százezrek - és így a te számodra is - elérhető Telekomos flotta létezik, ahol a neveden maradnak a hívószámaid. A leggyakrabban a horgász (Mohosz horgászkártyához igényelhető) flottát emlegetik itt.
-
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
2 előfizetéssel (3 multisim-mel) keresnék flottás megoldást - mivel mindkettő előfizetés a telefonokon felül apple watch cellular-t is használ jelenleg így ahogy tudom emiaitt csak a Telekom játszik, mert sem a Yettel, sem a Voda nem támogatja az apple óráit eSIM-el.
Jól tudom? -
gabor9991
őstag
Nem megtartó volt, hanem [csalogató] és itt olvastam nem a Vodafone topikban
-
yanna
addikt
válasz
SztiviVander #58846 üzenetére
Jó, azt gondolsz amit bírsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest