Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
CounterBoci
üzenetére
A WoW-ban - sokak szerint - az élet lvl 60-on, a maxon kezdődik, akkor indul az igazi farmolás a különböző epic cuccokért. és amíg végigveri magát valaki a különböző instance-okon (Scholomance, Stratholme, Upper/Lower Blackrock Spire, Zul'Gurub, Ruins of Ahn'Qiraj, Onyxia's Lair, Molten Core, Blackwing's Lair, Temple of Ahn'Qiraj, Naxxramas), hogy folyamatosan fejlődve elérje a lehető legjobb felszerelést - az hónapokba telik. Az igazi hardcore klánok minden nap 5-6 órát raidelnek. Na, az ilyen karikat tényleg meg kell fizeteni, mert tényleg komoly idő van bennük... (és nem lehet kihagyni a fenti felsorolásból egy lépcsőt sem, mert gyenge aromorral és rávaló resisttel, kis dps-ű fegyverrel durva instákban esélyed sincs arra sem, hogy megkarcold az ellenfelet... végig kell verni mindent.)
-
LOTR
addikt
válasz
CounterBoci
üzenetére
ő nem azt írta, hogy mi nem munka, hanem azt, hogy szerinte mi minősül munkának

-
CounterBoci
senior tag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
''mert munka minden amire időt áldozol, és nem közvetlenül a létfenntartáshoz szükséges''
Tehát aki azért is dolgozik, hogy legyen mit ennie, kifizesse a számlákat, az nem minősül munkának? Akkor az mit csinál?
Én sem nevezném munkának, mert mi az ellenértéke? Counter-Strike-ban és társaiban vannak szponzorok, pénzdíjas versenyek. Ott a játékosnak fizetnek a játékért. -
KilgoreTrout
senior tag
Nem ismerem a Wow-ot, Anarchy Online-ozom néha (A silkroad Onlinehoz hasonlóan ingyenes és elég jól ki van dolgozva, mondjuk nem egy mai darab), és ott nincs PvP csak speciális helyeken. Szóval nem lehet szívatni a gyengébb játékosokat.
Szerintem simán lehet munka, mert munka minden amire időt áldozol, és nem közvetlenül a létfenntartáshoz szükséges, vagy játék. Elképzelhető, hogy azok akik napi négy órát Wowoznak csak azért h minél erősebb legyen a karakterük, nem élvezik egyáltalán, csak azért csinálják, mert tudják h pénzt fognak kapni a karakterért.
Olyan ez szerintem, mint a megélhetési pókerjátékosok. Ők sem élvezetből játszanak, hanem szigorú logika szerint. Nem adnak meg egy olyan all-int amit barátokkal kártyázva simán megadnának, óvatosabbak stb.
Szóval simán lehet ez is munka, az más kérdés h mennyire hasznos a társadalom szempontjából...
Kicsit olyan ez, mint az önjelölt magyar web 2-es szakértők... -
LOTR
addikt
''Érdekesen hangzik, hogy ''szivatni'' lehet az alacsony szintű karaktereket. (...) nem is hiszem, hogy bárki is élvezetet találhatna benne.''
ezt komolyan gondolod?
igaz, hogy a D&D után írtad -azt nem ismerem, de igenis valakinek az nyújt élvezetet, hogy szivatja az alacsonyabb szintűt, sajnos ez van
a másik véglet, hogy nem az alacsonyabb szintűt, hanem a magasabb szintű ''pro'' gamereket főleg account feltöréssel, nem sok mmo-t ismerek, de szerintem ez nem csak az SRO-ban van -
CsatiZsol
aktív tag
Köszönöm!
A válaszokat!
Úgy tűnik mégis életképes a dolog. Azt én is ismerem, hogy mennyit lehet cumizni egy-egy jobb tárgyért. Próbljátok ki a PE-t majd meglátjátok, hogy mi az hogy szívás az első páncélért.
Nem a legjobbért. Az egyik klántársam 800eFt-os páncélban futkos... Nem vette valós pénzen, hanem a játékban szedte össze. Én lassan 2 hónapja játszom vele és van valamivel több vagyonom, mint 20$.
Tudom, hogy el lehet adni a wow acc-ot fiftín-million dollárszért és nevetségesnek is tartom, hogy emberek ilyen dolgokra ennyit kiadnak. Soha nem fogja tudni, hogy mi az értéke, ha nem Ő csinálta, szerintem.
Na lássuk a további hsz-eket.
Kíváncsi vagyok.
Üdv Zsolt -
zebrafish
tag
Érdekesen hangzik, hogy ''szivatni'' lehet az alacsony szintű karaktereket. A dungeons and dragons online-ben semmi ilyesmire nincs lehetőség, de nem is hiszem, hogy bárki is élvezetet találhatna benne. A rendzser kellően bonyolult és összetett: sok lehetőség van benne, és hallomásból tudom,hogy más mmorpg-kkel összevetve kevésbé van tápolásra kényszerítve a játékos. Ezért is vágtam bele és tetszett is. azért szüneteltetem, mert még így is túl sok időt töltöttem vele...
-
Messa
tag
Én wowoztam kezdéstől most október végéig, most árulom az accot,mert meló miadt BPen vagyok ahol viszont nincs netem az albiban,így győzött a meló,mert a 2-3 hétvégén 3-8óra játékért nem fogok 13 EUR-t fizetni a Blizznek.
És,hogy miért megy egy acc 50 körüli összegért is?
A Válasz: A World of Warcraft alapvetően egy végletekig leegyszerűsített MMORPG ami jó a BLizznek,mert szinte bárkinek el tudja adni 12+ fölött. Így kölök haza suliból és megy az APUUUUU vegyük meg. El kezd játszani és a kincsem mivel másra nem képes egy 12 éves szintjén viszonyul az online világhoz is, felveszi a NOOB meg hasonló leminősítő megjegyzéseket és a napi 16óra játékkal kialakít magának egy karit amivel megnehezíti a felnőtt vagy idősebb WOWosok sorsát. Ezért volt jobb az EQ 1 ott nem volt ilyen triviális a játékmenet és ezért inkább csak 18+ volt ami érezhető volt az ott kialakult közösségen is.
Ennek a szösszenetnek a lényege,hogy azért érhet akár 50et is egy acc jól felszeret charokkal mert van olyan dugó kiskölök aki helyett apu ad annyit érte ha kellőképpen kisírják. Amire van kereslet azt el lehet adni! Ez így volt és így is lesz!
Abban pedig igazad van,hogy ez nem munka hanem szórakozás munkának azok nevezik akik azt se tudják,hogy mit jelent dolgozni.
Posztommal nem volt célom senki lelkébe gázolni csak a véleményem fejtettem ki és hozzátenném,hogy nem általánosítás képpen írtam. -
LOTR
addikt
lvl 60as wow karit 50k körül árulnak -persze van aki többért is
sokan vannak akiknek az nyújt élvezettet, hogy bosszantják a kisebb szintűeket, meg egyszerűen nem akarnak sosem alacsony szintűek lenni a játékban, és az az 50ezer forint nem egy nagy összeg ha úgy vesszük
természetesen az jobb megfogalmazás, hogy sok időm van benne, de az idő pénz, pénzt meg munkáért kapunk
én személy szerint Silkroad Online -ozom (habár ez sem annyira ismert, mint a wow, de 2millió felhasználója van, és ingyenes, tehát el lehet vele játszogatni), én is sok energiát fektettem már a karakterem pátyolgatásába
ja igen, természetesen itt is van olyan, hogy 10millió gold (játékbeli pénz) - 7,2$, sokan foglalkoznak ilyennel
10milliót azért nem túl könnyű összehozni, pláne alacsony szinten
tapasztalatom szerint egy átlag játékosnak kb 35-40es szintre lesz 10milliós vagyona (vagy még akkor sem), és 70szint a maximum (természetesen itt azért már több 10milliós cuccai is lehetnek, de sokkal nehezebb/tovább tart eljutni addig)
[Szerkesztve] -
zebrafish
tag
Ennek a benyögésnek mi értelme volt?
On:
Komoly egy hónapos mmorpg-vel a hátam mögött (DDO-val játszottam egy hónapot, most pihentetem) úgy vettem észre hogy a kalandok száma limitált és viszonylag gyorsan végig lehetne játszani minden küldetést. Ami kevésbé limitált az a karakter fejlődése, azért ismételgetnek az emberek unalomig és még azon túl is questeket hogy egyre táposak legyenek.. olyan ez mint egy gyűjtögetős játék. Egy idő után én is azon kaptam magam hogy csak azért megyek el némely questre újra meg újra mert a loot/ráfordított idő egész jó arányt adott.. sok pénzem lett.. még táposabb cuccot tudtam venni. Ezek a kalandok nekem igazából alig jelentettek bármilyen szórakozást, valahol tényleg munka volt... persze egy kis mmo addikció után ez alig tűnik fel
az accountokat valszeg azért árulják pénzért mert vannak olyan barmok akik megveszik... lehetett olvasni róla hogy egyesek egész jól meg is élnek belőle. ''farmolnak'' a játékban és valódi pénzért adják a játékpénzt. A többségnek (mint pl nekem is) ellenkezik az eleveivel, hogy vásároljon valódi pénzért bármit is a havidíjon felül, de ha hozzávesszük hogy a játékidőd egy jelentős részét te is farmolással töltöd akkor akár még meggondolható is lehet.. -
Arius
aktív tag
Szvsz törölhető...
-
CsatiZsol
aktív tag
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy 2 mmo-t is játszom, na jó ez így túlzás, mert az egyik cmo (Guild Wars) a másik (Project Entropia) meg nem annyira ismert mint a WOW és Guild Wars.
Ha valaki már hallott a PE-ről akkor tudja, hogy valós pénzen alapul a gazdasága, tehát tudsz dollárt beküldeni a játékba, de ha már nagyon sok van a játékban az életben meg megszorulsz akár ki is vehetsz belőle igazi lóvét. Befelé a pénzed kb 10*-esét kapod kifelé pedig kb a 1/10-ét. Azért kb mert van egy kis váltási átutalási veszteség is. Szóval itt már tétje is van a játszadozásnak, mert ugye valós lóvét buksz, ha buksz.
Ezek után, hogy én is tudom, hogy mi az hogy kari építgetés, magyarázza el nekem már valaki, hogy a wow-ozást miért nevezik egyes emberek munkának? Mert én egyik játékomra sem mondom azt hogy munka és amikor meglátom azt egy topicban, hogy ''wow account eladó... nagyon sok munkám van benne... Ft-os ajánlatok kíméljenek'' VALAMIÉRT SZÉTVET AZ IDEG, le akarom tépni az arcomat! Kérem azokat az embereket akik ezzel egyetértenek erősítsenek meg, hogy nem én vagyok a hülye akik pedig nem értenek velem egyet kérem őket ÍRJÁK ide, hogy miért érzik munkának amit csinálnak, mert szeretnék szelemmi szintem következő szintjére emelkedni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
most robbant szét a fejem. Ha pedig ilyen topicot nem szabad indítani akkor kérek egy moderátort, hogy törölje le, de muszály volt leírjam és nem akartam ezt valamelyik eladó topicjába írni ezért indítottam itt.
Üdv Zsolt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest