Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locsi
senior tag
Na kérem, leírom, hogy én miként szoktam csinálni. Kell először is az mkvtoolnix. Ezt feltelepíted, és a feltelepült mappába be kell másolni az MKVExtractGUI-t vagy az MKVE Wizard-ot. Illetve letöltöd a Besweet-et ez kell az ac3 konvertáláshoz. A besweet teljes tartalmát bemásolod mondjuk a c:\program files\besweet mappába. Ezt kővetően elindítod a MKVExtractGUI-t vagy az MKVE Wizard-ot, és kicsomagolod belőle az ac3-at ( ha az mkv-ban dts hang van akkor az egész nem működik, mert a besweet nem konvertálja). Ezek után csinálsz a következő formában csinálsz egy txt fájlt, amit utána átnevezel bat-ra "C:\Program Files\BeSweet.exe" -core( -input "x:\forrás.ac3" -output "x:\cél.ac3" -substream SubS ) -ac3enc( -b 384 ) -boost( /b=10db ) -profile( The AC3Machine v0.4 ) Ez a bat szépen átkonvertálja neked az ac3 fájlt valamivel hangosabbra. A hangerőt a boost paraméter változtatásával lehet állítani. Ezek után megnyitod az mkvtoolnixben a régi mkv-t és az új ac3-at, a régi ac3 elől leveszed a pipát, start muxing és kész. Ha valami nem tiszta akkor sorry. Kérdezz nyugodtan.
-
Core2duo6600
veterán
A hangot kiszedni demuxer progival
A headac3he csak átkódolni tudja, másra nem alkalmas, bementként csak a hangfile kell neki.Elképzelhető olyan progi, ami egyben tudja a 2 funkciót, a muxolást és a demuxolást.
Igen, a hang formátumát értettem rajta, pont ahogy mondtad, tulajdonképpen a codecjét.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest