Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Ramses.hu
üzenetére
Felhasználási területek (nálunk):
- torrent
- médialejátszó (720p-ig eddig nálam mindent vitt, plusz elmegy rajta jópár full HD-s film is - kódolás, bitráta és player függvénye, utóbbiból sztem az Archos a legjobb)
- netezés TV-n, ha este eszembe jut valami, amit elfelejtettem megnézni
- ha vendégség van nálunk, és a gyerekek épp szétszednék a lakást, akkor mutatok nekik rajta 1-2 játékot és már le is ültek szépen
, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz
- a routerre kötött vinyón lévő képeket, videókat meg tudjuk nézni a TV-n, mindenféle kábeldugdosás nélkül, pillanatok alatt (mondjuk ezt a legtöbb médialejátszó is tudja)
- tune in radio (nagyon bírom ezt a kis progit, gyakorlatilag bármikor be tudok tenni némi alkalomhoz illő zenét) a stickre kötött hangfalakon keresztül sokkal jobb, mint tableten vagy telefonon megszólaltatva, utóbbiak pedig nyilván nicsenek állandóan rákötve egy hangfalszettre
- menyecskémnek van rajta fitnesz-programja, ami szintén sokkal jobb, mintha telón vagy tabon lenneMost ennyi jutott eszembe, de biztosan használjuk másra is. Médialejátszásra valóban jobb egy célhardver, de ilyen sokoldalú eszköz ilyen kis energiafelhasználással egyszerűen nem létezik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, plusz én is játszom rajta néha egy Real Racing 3-at - okostelóval vezérelve nem rossz