Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Aram

tag

Na hali!

Háát akkor már én is hozzászólnék a témához.

Érzésem szerint, minden ilyen fajta dili pénzkibaszás az ablakon. DE! Ha valaki boldog és örül neki, akkor semmilyen pénz nem sok. Ez a lényeg.

Másik.

Véleményem az audiofil emberekről zenehallgatás terén nem a legjobb. Mint azt már fentebb említettem, a boldogságot nem lehet megfizetni, de több százezres, esetleg milliós Hi-Fi-n CD-t hallgatni... Na ez a komoly rábaszás, mert ugye a 44Khz-es mintavételezés és a 16 bit, már eleve behatárolja a lehetőségeket.

És most megkérném azokat, akik Audiofil-ként szóltak a témához, hogy gondolják át, hogy hozzá kellett volna egyáltalán szólniuk, mivel ők nem másolnak CD-t, mivel az szar, ezért nem is tudnak érdemlegesen hozzászólni. Mert aki CD-t másol, annak nincs 100000000000000 forintos csodája otthon és innentől kezdve a minőségromlásnak nincs is értelme... Ebben a kategóriában.

Aram

Ui.: A Hiltonban voltam Hi-Fi Shown, meghallgattam a Magna Pulsar hangfalakat, egy Marantz CD-ről, illetve Indiában! gyártott csöves végfokokról. Namost a hangfal párja 1200000 FT, az erősítő párja 17000 EURO, az előfokot már meg sem mertem kérdezni... Szépen szólt :P

Aktív témák