Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user26

senior tag

Sziasztok!
    Ez bug, vagy User error, vagy gyári beállítás, amint lehet valahol állítani ?
    Messenger, Gmail, Telegram, napi szinten használom, pár napja a fő telefonon futó MIUI-val. Hajnalban amikor kelek fel, látom vannak értesítéseim, gondoltam elaludtam, és azért nem hallottam, hogy pittyeget volna, nem is foglalkoztam volna vele, viszont feltűnt, hogy valami miatt vagy semmi értesítés nincsen, csak akkor ha feloldom a kijelzőt, (mikor megnézem, rá nézek reggel...) és akkor látom, vagy felvillan a kijelző és látom, hogy jött új értesítés, de hang, rezgés nincsen. Messenger egy fokkal bonyolultabb, mert ott olyant tapasztaltam, hogy magát az appot is meg kell nyitni és akkor látom, hogy he... van X új üzenet, amit este 10 óra után és reggel 7 óra között kaptam. (Eddig ilyen esett volt, az időt tekintve)
    Aztán olyan 7:00 óra magasságától már van rezgés, és hang is, amint kapok értesítést, mindenhol. Szerintem ez nem app függő, crDroid-n nem volt ilyen tapasztaltam, jött felvillant, rezget, ott volt.
    Heti eu, aktuális friss.

Új hozzászólás Aktív témák