Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A világot nem váltja meg a MIUI 11, de legalább lényegesen jobban merül alatta a készülék.
-
vegyszer
addikt
-
sajtjani
tag
válasz
vegyszer #1676 üzenetére
Jonap!
Én úgy tudom, lehet droid123 és MIUI123 verzió bármely kombinációja, a hívás rögzítő megléte csak attól függ hogy a Xiaomi a saját tárcsázóját, vagy a google tárcsázót rakja bele a MIUI-ba. A kugli a pitétől kivette a call recodingot a fent említett EU-s szabályzás miatt. MIUI saját dialerben bent van és szerintem bent is lesz mindig. Én új MIUI verziót mindig svájcra állítva várok, biztos ami biztos. Képeket, videokat nézve (felületesen) úgy szoktam megkülömböztetni, hogy a kugli dialer és üzenet app ikonja kék színű, a MIUI pedig zöld és narancs. (klasszikus téma) Amit eddig néztem a 9T és Pro és a Note 10 11-re frissítve kaptak google tárcsázót. -
-zazi77-
csendes tag
Szevasztok!
Friss xiaomi tulajként kérdeznék..
A témák appal mi a helyzet?
Olvastam, hogy nálunk nem érhető el!
Az én telómon sincs gyári appja..
Lesz ebben változás?
Köszi -
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Megjött a Note 8-ra MIUI 11, de a gyorshívás ikonkirakás továbbra sem akar működni. Lehet android függő, mert még mindig Android 9-en vagyok?
Megnyitom a névjegyeket, a kiválasztott névjegye is megnyitom, jobb felső sarokban három pöttyre előjön egy menüsor... ott Hozzáadás a kezdőképernyőhöz pont. Akkor kiírja,hogy hozzáadta, de nem kérdezi meg,hogy hívást szeretnék-e vagy mást. Ha a kezdőképernyőn a névjegy ikonjára/fotójára rámegyek, akkor megnyitja a névjegyet és nem (gyors)hívja.
Hol hibázom el? -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Tegnap egy ismerősöm féltett egy kérdést.
Ő maga is évek óta MIUI user. (note 2 Pro, note 3 Pro, note 5)
A fia vett egy Mi 9T telót. És a gyerek (kB 21 éves) imádja. De az ismerős az automatikus hívás rögzítést használja az első MIUI telója óta. Neki ez életbevágó fícsőr. Rengeteg emberrel tart kapcsolatot, és néha vissza kell hallgatni a részleteket.
Ezt eddig minden miui tárcsázó ugye alapból tudta. De szerinte az új teló a MIUI 11 és android 10 házassága eredményeképpen ez nincs benne már. (és a play se segít etéren, állítható jópár app nem tette a teszt alatt a dolgát)Valaki, aki 10-es droid mellett MIUI 11-es eszközt használ, meg tudja ezt erősíteni, vagy cáfolni, hogy a beépített hívásrögzítő, és a külső appok sem támogatottak?
Köszönöm!
-
sajtjani
tag
válasz
aprokaroka87 #1674 üzenetére
Részemről köszönöm szépen, ezt nem ismertem!
-
bendi806
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1638 üzenetére
Köszönöm, így már értem 🙂🙂
-
Fall-N
veterán
válasz
darvinya #1665 üzenetére
Sok mindennél bajt okoz a reklámblokkoló. Például ha aktív volt akkor az OsmAnd nem talált térképeket stb. Most nincs is fent az AdGuard mert érdemben nem szűr többet, mintha olyan böngészőt használok, amiben van ADblock. Persze be lehet állítani, húgy csak böngészővel működjön más programnál ne szűrjön.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
aprokaroka87 #1666 üzenetére
Szerintem a Google fiókba számítógépről belépve el lehet távolítani a készüléket.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Elnézést a láma kérdésért.
Adott egy Redmi 5 készülék ( nem az enyém ), a használója oda adta valakinek, aki valamilyen oknál fogva csinált rajta egy Factory resetet, persze előtte nem törölte ki a google accountot, így belefutva az FRP-be, akié a telefon viszont nem tudja a jelszavát a megfelelő google accounthoz, és sehol máshol nincs bejelentkezve, a jelszó elfeltette dolog meg nem opció, mivel a korábban hozzáadott telefonszám már nem létezik, így oda hiába is küldenék ki a kódot.Jól sejtem hogy ez esetben számitógép kell hozzá?
Kompett firmware újra rakása.
Telefonon nem volt semmiféle firmware.Nem én akarok vele vesződni, csak kérdezem.
-
-
-
zeon.hu
nagyúr
Valaki adjon tippet, mert már...
Nincs asztali gépem, így a frissítés csak OTA vagy letöltött fájóból mehet, OTA viszont nem akar jönni valamiért.
Viszont mindig ugyanazt az üzenetet kapom, hogy regisztráljak beta-ra, de ez már rég megtörtént.
Miui 11- et tenném fel.
(Root nincs, bootloader zárva, Mi Max 3) -
-
bendi806
aktív tag
válasz
Viktor0610 #1636 üzenetére
De ezt nem magától kellene telepíteni a telefonnak? Mert 1 napja frissített miui11re...és ma még jött ez, vagyis tegnap😃
-
-
darvinya
titán
-
zeon.hu
nagyúr
Mi a búbánaton múlik, hogy megjelenik-e az értesítés (bármelyik) a képernyőzáron?
Téma, beállítás, akármi?
Beállítás rendben, minden engedély megadva. -
Arkie
csendes tag
válasz
hroberto #1629 üzenetére
...közben úgy látom, még az Értesítési sávban sem lehetek biztos, mert oda is csak esetlegesen érkeznek meg az értesítési ikonok....van, h csak akkor (veszi észre), amikor megnyitom az adott alkalmazást (pl. Vibert).
amúgy ez az értesítési-mizéria a MIUI körül már vagy 1 éves (vagy talán több is), nem?
mert mintha korábban is hallottam volna már erről, csak akkor még nem gondoltam, h egyszer nekem is ilyen telefonom lesz - most meg azt nem gondoltam, h ez még mindig probléma (azóta is)....szóval nincs esetleg valami megoldás srácok?... (rootoláson kívül)
-
Arkie
csendes tag
sziasztok,
életem első XIAOMI telefonja (Note 10) és MIUI felülete ( Miui Global 11.0.5 Stabil).
megőrjít, h nem tudom elérni azt, hogy az értesítések megérkezzenek az AOD (Always on Display)-re, itt Környezeti Kijelzőnek hívják.rengeteget keresgettem mindenféle fórumokon, de talán majd itt....talán tudtok segíteni.
NINCS beállítva akku kímélés (ki van kapcsolva).
Viber, Messenger, GMAIL alkalmazásoknál direktbe be van állítva, h sosem legyenek energiatakarékosan kezelve.
Mindegyiknél be van állítva és engedélyezve az értesítések összes formája és minden prioritást Magas-ra tettem.
A Beállításoknál a "Környezeti Kijelző és Képernyőzár"-nál mindent beállítottam, ahogy azt megfelelőnek gondoltam.
Ugyanezt megtettem a Beállítások / Értesítések-nél is.A GMAIL ikont kirakja a Környezeti Kijelző, ha jön új levelem (és el is tűnik, ha megnéztem az értesítést vagy a levelet), de a Viber, Messenger tojik rá(m)....pedig elvileg minden ugyanúgy van beállogatva náluk is....
Az Értesítési sávban (a képernyő legtetején a legfelső sor, ahová a térerőt, akku százalékot, stb. is kijelzi), na oda bezzeg megjelennek az alkalmazás értesítő ikonok - csak épp a Környezeti Kijelzőre nem, pedig az éppen azért van, h mindig lássam, ha történ(t) valami.
Már a gyári adatok visszaállítása is megvolt kínomban, de NEM TUDOM MEGOLDANI....
Kérlek, segítsetek, valaki írja le nekem lépésről lépésre, h mit kell tennem - tudom, macerás lehet ez, de nagyon hálás lennék a fáradtságotokért.
Köszönöm szépen,
Gábor -
pvt.peter
őstag
válasz
Viktor0610 #1623 üzenetére
Az a helyzet, hogy az mar 2 eve megtortent :D
-
-
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Olyan fórumtársat keresek aki otthon van a miui mély bugyraiban, és ellenszolgáltatásért cserében hajlandó lenne az új telefonomba beletúrni.
Lehetőleg Bp és pestmegye közelében.
-
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Lenne egy érdekes problémám.
Az egész ott kezdődött hogy áthoztam a számomat a Telekomtól a Telenorhoz.
Amíg a számhordozás zajlott, kaptam egy új SIM kártyát és egy ideiglenes számot (+3620.......).
Nos, jelenleg a telóm azt mutatja, hogy a jelenlegi készülékemhez ez a 20 -as szám tartozik amennyiben az alábbi útvonalon nézem meg:
Beállítások -> Mi Fiók -> Fiókbiztonság -> Készülékek
Viszont, ha itt nézem meg: Beállítások -> Mi Fiók -> Fiókbiztonság -> Telefon, akkor meg az áthozott 30 -as számomat mutatja.
Mellesleg a Mi Cloud oldalon is azt mutatja az összekötött eszközöknél, hogy a telefonomhoz a 20 -as szám tartozik.Már leválasztottam a telómat Mi Cloud oldalon keresztül, újraindítás is volt, Mi Fiókba való újbóli bejelentkezés is.
(Am. nem okoz semmilyen problémát sem ez a nem valid 20 -as szám, tehát a megerősítő kód is megérkezik erre a 30 -as számra, csupán idegesítő, hogy vmi nem úgy működik ahogy kellene.)A kérdés az, hogy ki az aki járt már hasonló cipőben és hogyan tudta megoldani, hogy mindenhol a valid telefonszám látszódjon?
Ötlet, hogy hogyan lehetne eltüntetni a régi számot?
-
vlevi
nagyúr
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy ismert ingyenes wifi-re automatikusan csatlakozzon a telefon?
Redmi Note7, Miui11 (de a 10-el sem ment).
Az otthoni, jelszavas wifire automatikusan csatlakozik, de pl. a plázában lévő ingyenes wifire, amire már néhány százszor bejelentkeztem, arra nem csatlakozik.
Sőt, ha bemegyek a wifi beállításokba, akkor ott is kell várni jónéhány másodpercet, mire frissül a wifi elérési pontok listája, és megjelenik a pláza wifi. De még ekkor sem kapcsolódik azonnal, nekem kell elindítani a csalatkozást.
Értem én, hogy ne kapcsolódjon ész nélkül minden ingyenes wifihez, de, amikor már ismert wifi hálózat van, akkor arra simán ráléphetne.
Régi telefonjaimon wolt erre beállítási lehetőség, eldönthettem, hogy kérem-e az automatikus wifi csatlkaozást, vagy sem, de itt nem találok erre beállítási lehetőséget.ui.: Egy rakat dologra van állítási lehetőség a MIUIban, amire nem lenne szükség, mert jó úgy ahogy van (nekem legalábbis), de némely dolgok máshogy működnek mint az alap droidon, de átállítani nem tudom, pedig igény lenne rá.
-
logen881
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy mi 9T Pro-t a gyárból 10.3.3-al jött ki és sehogyan sem akarja feldobni a 11-es frissítést! A rendszer-alkalmazások szépen frissülnek. Van ötletetek hoy mi lehet a baj? Vagy mit próbáljak meg?
Köszi -
makadi88
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy mi9t pro-t, bocsánat, ha triviálisat kérdezek, az elmúlt 9 évben csak samsungom volt.
Megoldható valahogy, hogy az alkalmazások abc sorrendben jelenjenek meg vajon? Én nem találom, és ez a telepítési sorrend eléggé zavar. -
Lajkó
őstag
válasz
Viktor0610 #1609 üzenetére
Megkerestem, köszi!
elnézést kérek...body007 Igen, olvastam róla, de amikor levettem és vissza raktam az akksi csatlakozóját utána fel tudtam szépen tölteni indikátor szerint 97%-ra kb. 3.5 óra alatt.
-
Szakmai topikban tilos a hirdetés.
Egyébként nem írod, hogy hol keresel szakit, így Komáromi Attilát írnám.
Facebookon eléred. -
Lajkó
őstag
Üdv Urak!
Kis segítségre lenne szükségem... SOS!!!
3%-on volt párom telója (redmi 3s) rádugta töltőre ekkor újraindult. Azóta nem indul a teló! Bekapcs hosszan nyomva MI képernyő fogad, de nem kezd el tölteni a rendszer. (ez a kép állandó, nem szűnik meg a lejjebb írt Fastboot képe sem)
Bekapcs + hangerő le hosszan nyomva Fastbootba lép. Így rádugtam PC-re érzékeli, de nem telepíti a driverét. (enyémet rádugom tölt + települ minden (kivéve az ADB drivere))
Szétkaptam, akksit kiiktattam, úgy már visszajelezte a töltést, fellöktem majdnem fullra, de amint bekapcsoltam ismét a fenti problémával szembesülök.
Szóval kellene valaki aki űber benne van a témában, és helyre tudná rántani a telót természetesen pénzért cserébe!
Persze ha tudtok olcsóbb megoldást, akkor nem zárkózok el tőle.
Leginkább az adatok lennének rajta érdekesek, mintsem a készülék...
Előre is köszi minden segítséget! -
Fall-N
veterán
Nem tudjátok mi a neve ennek a témának, ami a Mi 9T Pro tesztben volt? [link]
-
válasz
chungee #1603 üzenetére
Huhhu ilyet már régen csináltam - már nem azt, h félre nyomtam
- de ott sztem legyalultad az egész belső meghajtót (több partíció is volt ott). A helyreállításához kellene az image (pontosan a telóra való), imei számok (ha jól rémlik azok is mentek a levesbe), hát nem lesz egyszerű
vmi ilyesmi: How to Flash Fastboot on Redmi Note 3G
-
chungee
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnék kérni.
A telefonom típusa: Redmi Note 3G - lcsh92.
Tudom, nem mai darab. De nekem tökéletesen megfelel, telefonálok rajta ill. zene- és rádióhallgatás, néha közösségi platformok (viber, fb, insta, email)
Újra szerettem volna rakni. Mert csak a logoig jutott betöltéskor. A nyáron is elvégeztem már ezt a műveletet sikeresen. De ezúttal véletlenül a "Download" helyett a "Format All + Download"-ra mentem. Azóta nem is kapcsol bePróbáltam másik akksival is, azzal sem.
-
Adebayor
aktív tag
Köszi nektek. Utánanézek és megpróbálom a javaslatot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari