Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
Ez nem így működik.
Senki sem védi a cikk támájául szolgáló terméket. Az olyan, amilyen. Se nem jó, se nem igazán olcsó a tudásához mérten.
De a probléma az, amit feljebb is írtam. Ha valami ilyesmi termék kell, akkor nincs másik ultimate darab, olcsón és jó minőségben. Vagy az ár, vagy a méret nem fog stimmelni.
Rengeteg ilyen termék van a piacon. Ezek nem feltétlenül rosszak, csak mert rétegtermékek, ezért nem lesznek sem igazán jók, sem olcsók. Van persze minőségi pici TV, de nézd meg a feljebb linkelt idealo-t pl., hogy milyen áron. De az árukeresőt is böngészheted.
Ettől nem lesz a termék szemét. Amíg kereslet van rá, amíg a gyártó haszonnal el tudja adni, addig lesz is ilyen holmi.
Értsd: ha nekem egy piros színű 32 centis mákgubósütvepödörítő kell, amire van 12 ugandai petákom, akkor nem veszem meg a kék 130 centis minőségi mákgubósütvepödörítőt, hiába kerül fele annyiba. -
BigBear
senior tag
No igen.
Mindössze két probléma van az ilyen jellegű okfejtéssel. Az egyik a ~ dupla ár, a másik meg a méret. Még szerencse, hogy csak két kritérium volt... Ha nekem épp a konyhaszekrénybe kell befaragni egy pontosan 24-es TV-t, akkor oda sem a 22-es, sem a 32-es nem fog bemenni. Hiába jobb a másik alig dupla áron. -
törölt tag
-
persil
nagyúr
Pedig nem nehez megerteni.
Sokkal nehezebb megerteni azt, hogy miert kell "megvedeni" valamit, ami egyertelmuen rossz.
Azert szemet, mert feleslegesen gyartottak le, csak a kornyezet lett a gyartasaval terhelve, amugy meg szimplan rossz termek es egyaltalan nem olcso. Azert szemet.
De elkepzelheto, hogy egyedul vagyok azzal a foldtol elrugaszkodott igenyemmel, hogy a penzemert a legjobbat kapjam.
Mint, amikor flipre fizetnek elo emberek es meg is irjak a vilag osszes kommentjeben, hogy "nekem ez eleg". Es a jobb nem lenne jobb...? Agyrem. -
badcoke
csendes tag
Látom sok embernek futotta a tavalyi pénzosztásból többszáz k-s tévére... szívesen. De, hogy ne off legyen: én látom értelmét egy ilyen tévének, mivel pl. nálam a nyaralóban fizikailag kb ekkora eszköz fér csak el. Az, hogy HD vagy egyéb az semmit nem számít nekem (és gondolom másnak sem aki megveszi ezt vagy ehhez hasonlót). Illetve a gyártó sem gyártaná/hozná be, ha ez olyan nagyon veszteséges dolog lenne itthon eladni. Nem értem miért lenne így ez az eszköz "szemét"?!
-
jeni
félisten
válasz
#42308056 #43 üzenetére
Nem piacképes terméket, sőt olyat ami 8 éve lehetett kapni és azon a szinten van azt nem látom értelmét ilyen magas összegű termék bemutatását. Ennyiért, jobb paraméterrel rendelkező tv lehet venni. Arról.nem is szólva ennek a Sencor gyártónak semmit se erő hazai szervize van vagy semmi se.
Bevallva az anyámnál van hasonló tv de az a konyhában van és vagy 7 éve lett megvásárolva. -
törölt tag
Lehetne több olcsó tévé teszt. Mondjuk nem ennyire olcsó de a belépő QLED-ek meg nem csak az ezer colos legnagyobb csúcsmodellek. Sokszor a kis képátló azonos szériában butított modell, azt is érdekes lenne összevetni mert általában a jobb verzióról írnak mindenütt.
-
BigBear
senior tag
A sok károgó Vérpistikének:
[24" TV, Idealo]
Na ennyit a németben ingyé dobálják a csilliócolos oled tv-ket meg 150 millió K alatt nincs semmi baromságról.
Sajnos vagy sem, a 24" TV-k nagy része még mindig HD felbontású és jellemzően nem is olcsóbb, mint nagyobb társaik. Rétegtermék. Egy konyhába zörögni vagy hasonló felhasználásra megfelel ez is.
Helyén kell kezelni a dolgot. Nem, ezzel nem váltod ki a - gondolom a hozzászólások alapján mindenkinél legalább minimum - 85"-es TV-t. Nem is arra való.
Drága? Igen. Jó? Nem igazán. De ha ilyen kicsi TV kell valahova, sajnos nagyrészt hasonlók vannak. Ennyiért főleg.
Lehet fikázni de vicc az, hogy ha a PH-n valami olcsóbb, alsó kategóriás holmi kerül elő, akár csak kérdés szinten valakinél, akkor azonnal jön a sok vérpistike károgó. Lásd 4090 / I7 13700k alatt minden szar és társai... Le lehet írni, ha valami nem tetszik, normálisan is. Vagy lehet ajánlani helyette hasonlót olcsóbban vagy a kérdező által írt ár körül, ha tud valaki. El lehet magyarázni, hogy amit szeretne, az nem az igazi. De - visszatérve a TV-re - lehet mutatni új, min. 1920x1080-as 24"-es minőségi TV-t olcsóbban. ÁK-n 22" van 2 dzsunka típus olcsón, 24-es meg 200 felett.Rétegtermék.
-
sixpak
nagyúr
Fogalmam nem volt róla, hogy ekkora tévéket gyártanak, az igazat megvallva még 32 inch-est sem nagyon látni a boltokba, 40-43 az alja....ez még monitornak is kicsi....meg szar is.
-
jeni
félisten
Az elefant-nak nem sikerülhetett jól a Szilveszterre,hogy ezzel a cikkel jött elő.
-
yerico
senior tag
Vegyen a faxom használtan tévét. 3 év az élettartamuk, aztán minden nap ajándék. Most arra adjak ki pénzt, amire garancia nulla, de legalább tudom, hogy nem bírja majd sokáig? És mielőtt valaki jönne, hogy az X meg az Y márka százezer évig bírja, hát nem. Szerelő válasza a milyen tévét / hűtőt / mosógépet / akármit vegyek kérdésre: amelyikre a leghosszabb a garancia. Drágább készülékhez jobban van alkatrész, csak épp nem éri meg javíttatni.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Aprósólyom #31 üzenetére
A gyenge képminőség pedig nem roncsolja tovább a szemüket, hiszen már eleve rossz a szemük.
-
kapal
tag
Tökre nem egyedi, hogy a nagyobb képernyő nem jön be az idősebb korosztálynak.
Mondjuk, ez tényleg egy pocsék darab, de felveti azt a kérdést, hogy jó minőségű, akár nagyobb méretű tv kapható-e nem smart kivitelben? Az elsősorban arra jó, hogy szoftveresen hidegre rakják a vasat, ami még önmagában évekig képes lenne kielégíteni a felhasználó igényeit.
-
Aprósólyom
addikt
A legnagyobb feature ebben a ketyerében a fejhallgató csatakozó. Többszörösébe kerülő tévékben sincs, úgyhogy időseknek tök jó lehet.
Ha az idősebb korosztály a cél, akkor a gyenge fényerőt is vehetjük feature-nek, hiszen talán kevésbé károsítja a szemüket a bitang erős LED-es kék fény. -
Tibor_560sec
aktív tag
Még jó hogy olcsó ...
-
Armagedown
őstag
40ezerért 32 incheset is lehet kapni, ez még féláron is sok volna.
Még egy használt monitor-set top box kombóval is jobban járhatunk. -
lujo10
aktív tag
Vajon ezzel a termékkel milyen piaci rést kívántak betömni
-
ennek amúgy hol van létjogosultsága? nem támadásból kérdezem csak érdekel. 24"? Utazáshoz a hátizsába? vagy hova való?
Még olvasni is nagyobb, mint 7 " kijelzőt használok. -
TIT
veterán
Muter is 17-es hyundait néz 2 m-ről és nem akar nagyobbat,de már 15 éves,a mai csoda tv-k meg beszarnak 5 év után.
Csirkeláb nemcsak olcsó vacak is,el se fér az állványon,mondjuk nem ennél a méretnél.
Yodafon: A 8 éves philipsem kiengedi. -
Yodafon
őstag
Ennyire nincs mit tesztelni?
Teszteljetek inkabb melyik tv engedi ki a hdmi-n kapott DD/DTS jelet optikan. -
Z_A_P
addikt
Nyaraloba meccset nezni, ilyesmi, nem jo?
-
persil
nagyúr
válasz
#72042496 #18 üzenetére
Elhiszem, de egy eset nem reprezentativ pelda. Szerintem nagy altalanossagban kijelentheto, hogy a "rossz szemu idos" kozelebbrol nezi a tv-t, mint te vagy en. Na most 24-eshez nekunk sem 3 meterre kell ulni, szoval gondolhatod mennyire lehet "kenyelmes" nezni annak, aki eleve szarul lat.
Biztos van, akinek kifejezetten rosszabb a nagyobb tv, nem vitatom, de nem hiszem, hogy az az altalanos.
-
hpeti2
aktív tag
Én konyhába kerestem tvt, olyan paraméterekkel, hogy max 24 coll. Lehetetlen értelmes modellt találni. Két távos stb + monitor nem volt megoldás. Szomorú, hogy ennyire ide csak a hulladékot gyártják.
-
törölt tag
-
persil
nagyúr
-
K0vasz
aktív tag
vissza kellett görgetnem, hogy ez nem egy 10+ évvel ezelőtti cikk-e
Edge LED? HDReady felbontás? 187 candelás fényerő? WTF?
ezt maximum bundle-be tudnám elképzelni, amit kávéfőzőhöz vagy fogkeféhez csomagolnak ajándékba, csak hogy tűnjön már el a raktárukból
-
Ez egy nagy rakás trágya ennyi pénzért, hasonló szintű készülék van böven a piacon, nem is értem, hogy kinek és miért gyártják, mert pozitívumot nem olvastam róla.
-
azbest
félisten
Ennek a rossz szemű idősek a célcsoportja, akik csak a tuner miatt akarhatják rádugni a kábeltévére (de csak ahol van kódolatlan dvb-c) vagy köszolgálati ingyen antennásra?
Anyámnak a régi tévé helyett normál pécé monitort tettem, aminek VA panelje van, hogy ágyból nézve se legyen torz a színe, mint az utolsó hitvány tn tévéknek. A szolgáltatói set-top-box és külső genius SP-HF 800a hangszóróval csapathatja nagyobb hangerőn és basszussal is, valsz jobb, mint a beépített ciripelők.
-
kzcs
tag
Részletre is kapható? Móunika sóra kell.
Viccet félretéve, a kb 12 éves LG Monitor/TV is kisujjából kirázza ezeket a funkciókat 1080-as minőségben (+mkv/mp4). Értem, hogy olcsó, de ez a kaparós műanyag 30°C felett már deformálódik, szétválik. Még a lakókocsiba sem tenném be. Harveraprón ennyiért bőven van már FHD-s, koreai minőségben. -
Akula
őstag
Szerencse, ha fél éven belül megy tönkre és vissza tudod vinni az euronicsba, ahol tudják, hogy esélytelen javíttatni és visszaadják a pénzt, hogy levásárold.
Környezetszennyező selejt minden termékük. -
Trailblazer
veterán
Sencor az egy cimkézőcég, ezer meg egy blank beszállítójuk van.
-
törölt tag
Ennek a feléért meg valami jobb fajta használt tv-t lehet venni.
Összefoglalva pocsék képminőség hitvány hangminőséggel párosítva. Az ilyen thomson, gaba, sencor meg hasonló hulladékokat kerülni kell. Volt szerencsém egy 32-es thomsonhoz pár éve ilyen áron. Gyorsan visszaküldtem elállás keretében és 25-ért vettem egy használt fullhd-s samsungot. Pöpecül működik a mai napig. Képminőségben meg torkon szarja az ilyen fingokat. Tiszta lehúzás. -
snecy20
nagyúr
Annyiból mindenképpen drágák, hogy a 'tanulópénz kategória'. Tehát mivel gagyi a cucc, úgy érzed hogy a kiadott pénzt elbuktad. Rájön az ember idővel hogy kár volt érte pénzt adni, mert úgyis cserélni kell egy minőségibb termékre.
Ennek az összegnek a duplájáért már értelmes 32''-39''-es TV-ket is kapni.
-
törölt tag
Nekem a mindenféle nagyon olcsó dolgokkal az a tapasztalatom, hogy valójában nem olcsók. Rossz használni őket, gyenge a minőségük, esetleg idő előtt el is romlanak (ami lehet, hogy
már "megváltás"). -
Sirus86
aktív tag
Nemetben ilyeneket mar ingyen el lehet vinni, esetleg az elektronikai hulladektartolokbol elvinni szinten ingyen lehetseges. En 32-es, full HD, 100 Hz-eseket hoztam haza igy a csaladnak. Durva, mik vannak itthon, hogy ezert meg penzt kernek.
-
30z.Samu
félisten
2023-ban HD? Jesus...
-
snecy20
nagyúr
55.000-ért is pénzkidobás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a Sencor SLE 2472TCS televíziót, amely nem nagy, nem innovatív, de legalább nem kerül sokba.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest