- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
Azért leírom a sztori végét.. Megállapodtunk, hogy vissza küldi nekem, hogy kipróbáljam mivel korlátozottak a lehetőségei a teszteket illetően... Ennyit még bevállaltam. Meg is érkezett a proci leteszteltem, majd miután kiderült, hogy semmi baja ismét visszaküldtem neki.. Persze most videón demonstráltam neki, hogy működik.. De ajánlom ha ilyen dolgokat ad el valaki (gari nélkül) akkor igazolja előre valamivel a működést és a próba garancia szerintem nem pálya... Szóval ennyi.
Hála istennek happy end, tiszta lelkiismeret lett a vége. -
Kicsimix
őstag
válasz
domperke #2289 üzenetére
Amúgy tegyük fel, hogy a működő alkatrészem kap valami túlfeszt a vevőnél az alaplapból vagy bár mi számomra ismeretlen hatás miatt nála tényleg elromlik... Azt mondja rossz és él a próbagarival mondjuk adtam 3 napot.. Majd visszaküldi kiderül, hogy nálam sem jó már. Akkor ennyi megszívtam az egészet.?
Vagy csak személyes üzletkötés ezentúl aztán kész.. Most ez elgondolkoztatott picit ilyen még nem volt..
-
Kicsimix
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy hónapja eladtam valakinek egy hibátlan terméket amire már nem volt garancia (Ryzen 5 2400G) de itt a lényeg az, hogy hibátlan volt. Lezajlott az üzlet és az értékelések is stb, én már el is felejtettem az egészet. Erre ma kapok egy üzenetet pár órája,, hogy elnézést kér a kolléga, hogy eddig nem írt de ő eddig próbálkozott beindítani és végül nem sikerült neki. (Kb 25 napig.)
Van ilyen? Mire értékelt akkor?
Azon kívűl, hogy még a lelkiismeretem miatt megpróbálok mindent megtenni (technikai segítségnyújtás, eszmecsere).. Most tényleg kellemetlenül kellene éreznem magam? Mit tehetek érte?
Én úgy gondolom ez az üzlet lezárult és igazából már foglalkoznom sem kellene vele.. Csak az nem én lennék....
Ő vidéki én BP..Még nem írt vissza a technikai kérdéseimre..
Csak próbálok előre gondolkodni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LED világítás a lakásban
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest