Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Bocsi rosszul fogalmaztam, csak siettem amikor irtam. Az elkövetö nevét már akkor tudtam amikor átvert, a gmail mutatta. Így tettem ellene feljelentést, de a rendörök megszüntették a nyomozàst mert nem éri el az 50 ezres határt. A nyomozás során a rendörök semmit nem találtak, az ügyvédemnek sikerült kiderítenie a bankszámlaszáma alapján hogy melyik városban lakik, és a napokban hivott a pontos címe miatt. Már küldtünk a csalónak fizetési meghagyást, melyre nem válaszolt, így az jogerös lett, és behajtható rajta az összeg. Viszont a dolog folytatásához szükségem lenne a születési dátumára vagy az anyja nevére. A rendörségre pedig hiába mentem be hogy itt van a pontos cím, azt mondták hogy ök nem tehetnek semmit. Na ekkor mondtam h wtf?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest