- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadow91
csendes tag
válasz
91.m.daniel #532 üzenetére
Kösy bíztam benne h ezt írja vki vissza így tettem ez volt a válasza
Holnap reggel remélem a számlámon a pénz amit utaltam, plusz amennyit ér a becsületed
Köszönöm!Erre én
NEM HAZUDTAM ÉS VERTELEK ÁT visszakaptad a pénzt elvilleg nekem azt mondta Citibankos tag h ma megkapod és így is lett szal kösy egy élmény volt remélem tanultál vmit h a fenyegetőzés jogtalanul mit sem ér az én becsületem tiszta mivel az utalt összeget pontosan visszaadtam 55 550 Ft ennyi és ha nem küldtem volna vissza akkor lehetnél felháborodva na hello és további szép napot
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest