-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
válasz
üzenetére
Szia.
Köszi az információkat.Anno nem tudtam, hogy ezeket is bele kell venni egy szerződésbe, még akkor kezdő voltam.
A szerződésben le van írva, hogy mit vett, hány havi részletre, mit számoltam be / mennyiért, az eladó és a vevő aláírása, szem.ig száma. Az, hogy mikor született és a lakcíme az nincs rajta. Tanúk vannak. Illetve az üzletet nem én szerveztem le, hanem egyik ismerősöm, közös gép volt, ezért sem derült ki, hogy nem múlt el 18 az üpse.Illetve hogy emlékei szerint új gépházat vett, de az használt volt, amikor megkapta kifogással nem megy semmire igaz? (Tudtommal a használt házon spórolt, de most ezt rója fel kifogásnak...)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Halo sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest