- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
válasz
#64791808 #341 üzenetére
Szia.
Köszi az információkat.Anno nem tudtam, hogy ezeket is bele kell venni egy szerződésbe, még akkor kezdő voltam.
A szerződésben le van írva, hogy mit vett, hány havi részletre, mit számoltam be / mennyiért, az eladó és a vevő aláírása, szem.ig száma. Az, hogy mikor született és a lakcíme az nincs rajta. Tanúk vannak. Illetve az üzletet nem én szerveztem le, hanem egyik ismerősöm, közös gép volt, ezért sem derült ki, hogy nem múlt el 18 az üpse.Illetve hogy emlékei szerint új gépházat vett, de az használt volt, amikor megkapta kifogással nem megy semmire igaz? (Tudtommal a használt házon spórolt, de most ezt rója fel kifogásnak...)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Töredékár! Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest