- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corleone33
senior tag
válasz
angclung #2188 üzenetére
Személy szerint (és ez csak a személyes meglátásom a dolgokról meg ahogy jópár alkalommal itten is adtam el dolgokat): eladni vagy személyes átvétellel vagy ha az eladó előre utalja a pénzt.
Független attól hogy sokan hangoztatják hogy soha ne utalj előre, én eladóként meg azt mondom hogy ameddig nincs a pénz a kezemben, addig nem küldök csomagot senkinek, ilyen egyszerű és vevőként se feltétlen várom el az ellenkezőjét az eladótól.
Eddig szerencsére megúsztam átverés nélkül, bár kétszer is ellenőrzöm hogy kivel állok le üzletelni, legyen az bármelyik platform.
'Szerintem a vevő is mondhatja ugyanezt fordított előjellel.Miért kéne a vevőnek jobban bíznia az eladóban, mint fordítva?"
ez egyike az ún paradoxhelyzeteknek sajnos, bár kulcsszó itt is a bizalom, máshogy nem egészen megy, hacsak tényleg nem lehetséges személyes átvételi lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Iphone 14 Pro Max 128GB AKCIÓ!!!// Akku 100% // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest