-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakság.49
újonc
Sziasztok.. Elég buta voltam.. Be dőltem egy hirdetésnek..oly annyira hogy el utaltam a pénzt is,, Szükségem lett volna kölcsönre,, Találtam is egy hirdetőt aki magán kölcsönt ígért. Persze észnél lehettem volna mikkor irta hogy a felvet kölcsön 10%be kell fizetnem,,, Én naivan be is fizetem és ő erre még kért 42000ft persze ezt már nem utaltam el.. de igy is jelentősen meg vágott.. Zadravecz János. aki ezzel az ural lép kapcsolatban legyen óvatos,,És itt szeretném meg kérdezni ilyenkor mik a jogaim mit tegyek??
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Apple MacBook Pro 14 ,2024, M4 Pro, 24GB RAM, 512GB SSD
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Szimulátor index kar (Logitech, Fanatec, Moza, Thrustmaster, Simagic bázisok mellé) - MT Simtech
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest