Hirdetés
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
Azt gondolom, a nyelviskola perelhető. De szerintem első körben ne ezt tedd, hanem nézz utána a nyelviskolának egy kicsit az interneten, és próbálj sorstársakat keresni. Második körben pedig - ha a csalás gyanúja továbbra is fennáll - rendőrségi feljelentés. (Ha többen vagytok, sokkal hatékonyabb.)
Ez semmibe nem kerül, ingyenes, és email-ben is meg lehet tenni. Amennyiben pedig a vizsgálat kideríti, hogy igazad van, és valószínűsíthetően tényleg csalás történt, akkor jöhet a per, ha szükséges. De idáig talán el sem jut az ügy, mert ha tényleg igazad van, és forrósodik a cég lába alatt a talaj, elképzelhető, hogy inkább visszaadják a pénzed, mintsem perre mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 7
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest