Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
benq E2200HD #3 üzenetére
Tedd fel a kérdésed mondjuk itt, és ne nyiss mindegyiknek egy külön topikot!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
benq E2200HD #3 üzenetére
mivel e0 előtt c1 stepping van az általad említett procinál, így rá is igaz a kiemelt bekezdés...
-
benq E2200HD
csendes tag
válasz
Motion_Blur #2 üzenetére
Köszönöm a választ de még mindig nem értem teljesen.
Hirdetésekben miért írják mondjuk hogy "E0 cpu stepping"? A nulla eszerint a magyarázat szerint nem jót jelentene. Azt jelentené, hogy az első széria, ami még nem tartalmaz javításokat. De akkor miért írnák oda a hirdetett procik mellé? Szóval továbbra is várom a hozzászólásokat. Mit jelöl a betű és mit a szám és egyáltalán miért jó az ha mondjuk egy core2duo E8500-as proci E0 steppinges? -
Motion_Blur
félisten
válasz
benq E2200HD #1 üzenetére
"A stepping a processzor gyártásánál felhasznált szilícium-mag verziószámát jelenti. Magasabb stepping szám/kód többnyire azt jelenti, hogy pár CPU hibát orvosoltak, az adott proci által kibocsátott hőt sikerült lejjebb szorítani és a kibocsátás/frekvenciák nőttek. Leginkább úgy képzelhetjük el, mint egy új BIOS verziót, tele hibajavításokkal."
Ezt egy majd 10 éves PH! tesztből idéztem
-
benq E2200HD
csendes tag
Tudna nekem valaki választ adni a témában megadott kérdésre?
Mit jelent a "CPU stepping"?
Miben van szerepe? Milyen érték a jobb? stb...
Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vicces videók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest