- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Ezt nem lehet megérteni, egyszerűen divatcikk lett, amit ma már az is ismer aki igaziból azt se tudja mi fán terem az mp3 lejátszó. Sok ember sztem egyáltalán nincs tisztában az alternatívákkal. Én kerek 2 éve döbbentem rá h a discmanről hdd-s lejátszóra kéne átnyergelni. Pár hónapra rá vettem is egy iriver H120-at, ami ugyan nem szép, de szolgáltatásaival még sok mai kütyüt is ver, szal egy nagyon jó lejátszó. Tavaly nyáron cseréltem le egy 60-as color ipodra (hirtelen jött az alkalom, hamar el tudtam adni az irviert és haverom amcsiból hozta leértékelve, átszámolva volt 80e Ft mikor itthon 130e). Hát erősen szokni kellett az iriver után... Egyfelől nagyon tetszett az egyszerű kezelhetősége, és mivel a zenéimet már az iriveres korszakomban is itunes-sal kezeltem, állatira bejön az autosync. Tényleg csak rádugom az usb-re és megy minden magától. A kevés funkció nem zavar, végülis amire én használom azt tudja. Ami nem tetszett, illetve most sem tetszik: hangja az iriverhez képest érezhetően rosszabb, szoftvere néha csinál érdekes dolgokat + iszonyat drágák a gyári kiegészítők. Szerencsére ma már kis utánajárással lehet venni normál összegért utángyártott cuccokat (pl én 7 rongyért szereztem olyan autós szettet ami egyben fm transzmitter, autós töltő és ipod tartó egyben. Ezt gyári cuccokból 20 alatt nem úsztam volna meg...)
Összességében a negatívumok ellenére nem bántam meg, és sztem az itunes szinkronizálás nyújtotta kényelem miatt a következő lejátszóm is ipod lesz. Teljesen egyetértek veled abban, h erősen túl van misztifikálva ez az ipod dolog. Nekem is baromira szúrja a szemem h már szinte bármilyen szemetet el lehet adni tripla pénzért amit fehérre festettek és ráírták h apple, de sajna úgy néz ki a többi gyáró képtelen versenyezni egy ilyen brutálisan erős marketinggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Horizon Forbidden West
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest