Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razor1

aktív tag

válasz fotel #14 üzenetére

Ezt nem lehet megérteni, egyszerűen divatcikk lett, amit ma már az is ismer aki igaziból azt se tudja mi fán terem az mp3 lejátszó. Sok ember sztem egyáltalán nincs tisztában az alternatívákkal. Én kerek 2 éve döbbentem rá h a discmanről hdd-s lejátszóra kéne átnyergelni. Pár hónapra rá vettem is egy iriver H120-at, ami ugyan nem szép, de szolgáltatásaival még sok mai kütyüt is ver, szal egy nagyon jó lejátszó. Tavaly nyáron cseréltem le egy 60-as color ipodra (hirtelen jött az alkalom, hamar el tudtam adni az irviert és haverom amcsiból hozta leértékelve, átszámolva volt 80e Ft mikor itthon 130e). Hát erősen szokni kellett az iriver után... Egyfelől nagyon tetszett az egyszerű kezelhetősége, és mivel a zenéimet már az iriveres korszakomban is itunes-sal kezeltem, állatira bejön az autosync. Tényleg csak rádugom az usb-re és megy minden magától. A kevés funkció nem zavar, végülis amire én használom azt tudja. Ami nem tetszett, illetve most sem tetszik: hangja az iriverhez képest érezhetően rosszabb, szoftvere néha csinál érdekes dolgokat + iszonyat drágák a gyári kiegészítők. Szerencsére ma már kis utánajárással lehet venni normál összegért utángyártott cuccokat (pl én 7 rongyért szereztem olyan autós szettet ami egyben fm transzmitter, autós töltő és ipod tartó egyben. Ezt gyári cuccokból 20 alatt nem úsztam volna meg...)

Összességében a negatívumok ellenére nem bántam meg, és sztem az itunes szinkronizálás nyújtotta kényelem miatt a következő lejátszóm is ipod lesz. Teljesen egyetértek veled abban, h erősen túl van misztifikálva ez az ipod dolog. Nekem is baromira szúrja a szemem h már szinte bármilyen szemetet el lehet adni tripla pénzért amit fehérre festettek és ráírták h apple, de sajna úgy néz ki a többi gyáró képtelen versenyezni egy ilyen brutálisan erős marketinggel.

Új hozzászólás Aktív témák